ייעוץ השארת ציוד במכונית

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש בעייה להשאיר מגנזיום שרוולי ברכיים ורצועות לשורש כף היד בתא מטען ויש שמש על הרכב ...
תודה ! מישהו ?

איתמר, הרבה הודעות בשרשורי עבר נמחקו, מה שמעוות את התמונה האמיתית וגורם לך לחשוב שאנשים "סתם" הושעו.

בתור מישהו שיכול לקרוא את כל ההודעות אני יכול לומר בלי שמץ של ספק שגם היום ההודעות היו גוררות השעיה לצמיתות.

דוגמאות מהשרשור שאליהו התייחס אליו:

temp2.png

הוא ממשיך ככה (אותו משפט מופיע מיליון פעמים) עוד לא מעט הודעות, אח"כ קורא להם הומואים ובעקבות כך מקבל באן.

בהמשך הוא פותח כשבעה יוזרים פיקטיביים ומתחיל לקלל, לדוגמא:

temp1.png

אני חושב שתסכים איתי שהוא בהחלט הרוויח את הבאן שלו.

איתמר, הרבה הודעות בשרשורי עבר נמחקו, מה שמעוות את התמונה האמיתית וגורם לך לחשוב שאנשים "סתם" הושעו.

בתור מישהו שיכול לקרוא את כל ההודעות אני יכול לומר בלי שמץ של ספק שגם היום ההודעות היו גוררות השעיה לצמיתות.

דוגמאות מהשרשור שאליהו התייחס אליו:

צפה בקובץ המצורף 20064

הוא ממשיך ככה (אותו משפט מופיע מיליון פעמים) עוד לא מעט הודעות, אח"כ קורא להם הומואים ובעקבות כך מקבל באן.

בהמשך הוא פותח כשבעה יוזרים פיקטיביים ומתחיל לקלל, לדוגמא:

צפה בקובץ המצורף 20065

אני חושב שתסכים איתי שהוא בהחלט הרוויח את הבאן שלו.
אני מתייחס עכשיו רק לקפטן שלד: מצטער, אבל אלכס פשוט מחפש דברים כאלה. הוא נהנה מזה.

אז, ילד חלש, מי קיבל באן כי הוא לא סגד למרק ריפטו?

מה שבטוח זה של-incin יש הרבה יותר סבלנות. אני כבר הייתי מכניס אותך לחובות לראק על זה.

מה שבטוח זה של-incin יש הרבה יותר סבלנות. אני כבר הייתי מכניס אותך לחובות לראק על זה.
זו הסיבה שאתה בנאדם נאחס. אני לא מבין, לריב עם ילדים זה העיסוק היחיד בחייך? אתה עד כדי כך עלוב?

אתה מוזמן לעבור על השרשור הנוכחי והקודם שבו הפגנת את החוכמה שלך ולראות שאתה זה שמייצר את הריבים.

אתה סובל קצת מרגשי נחיתות. לא נורא, יעבור.

ושוב לחצת ״שלח״ בלי לעבור על מה שכתבת.

הימים בהם אם לא היית סוגד לריפטו ויוצא נגד דעת המנהלים היית מקבל מכאן כרטיס חד כיווני+שינוי ניק לניק משפיל? לא נראה לי...
באותו זמן כנראה שעוד היית לפני בר מצווה, מצחיק שאתה בכלל נכנס לויכוח הזה.

פייי איזה נושא מעייף. יש טעם להשאיר את הנושא הזה פתוח ? @incin אין לי כוח למחוק את כל השטויות.

מה זה משנה מה היה פה פעם, פעם אני ואלכס רבנו מכות מקלדת, קורה מתבגרים עוברים הלאה זה הפורום וזה מה שיש היום ואם אלכס החליט לתקן אותך @WeaKid אין צורך להתעצבן ולהכנס לקטנות ואני מתפלא עוד שאלכס נכנס איתך לזה בכלל.
קיצר, תחזרו לנושא או משהו ורדו משהטויות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית