עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה אומר שלא הייתה פה סגידה לריפטו?
ושלא שינו לקפטן שלד את הניק?
לא, רק שתוכיח שזה היה לבקשתו.סגידה זה לילדים כמוך.
שינו לו את הניק לבקשתו. רוצה את הטלפון שלו לוודא?
או שפשוט אין לך איך, אחי.אתה לא מספיק מעניין אותי כדי להוכיח לך משהו, אחי.
אני מתייחס עכשיו רק לקפטן שלד: מצטער, אבל אלכס פשוט מחפש דברים כאלה. הוא נהנה מזה.איתמר, הרבה הודעות בשרשורי עבר נמחקו, מה שמעוות את התמונה האמיתית וגורם לך לחשוב שאנשים "סתם" הושעו.
בתור מישהו שיכול לקרוא את כל ההודעות אני יכול לומר בלי שמץ של ספק שגם היום ההודעות היו גוררות השעיה לצמיתות.
דוגמאות מהשרשור שאליהו התייחס אליו:
צפה בקובץ המצורף 20064
הוא ממשיך ככה (אותו משפט מופיע מיליון פעמים) עוד לא מעט הודעות, אח"כ קורא להם הומואים ובעקבות כך מקבל באן.
בהמשך הוא פותח כשבעה יוזרים פיקטיביים ומתחיל לקלל, לדוגמא:
צפה בקובץ המצורף 20065
אני חושב שתסכים איתי שהוא בהחלט הרוויח את הבאן שלו.
זו הסיבה שאתה בנאדם נאחס. אני לא מבין, לריב עם ילדים זה העיסוק היחיד בחייך? אתה עד כדי כך עלוב?מה שבטוח זה של-incin יש הרבה יותר סבלנות. אני כבר הייתי מכניס אותך לחובות לראק על זה.
לא, אתה הוא זה שגורם לך בגישה מזלזלת.אתה מוזמן לעבור על השרשור הנוכחי והקודם שבו הפגנת את החוכמה שלך ולראות שאתה זה שמייצר את הריבים.
בטח אמא שלך נורא גאה בך!אתה סובל קצת מרגשי נחיתות. לא נורא, יעבור.
ושוב לחצת ״שלח״ בלי לעבור על מה שכתבת.
באמת עחי?היא אומרת לי את זה כל יום 🤭
באותו זמן כנראה שעוד היית לפני בר מצווה, מצחיק שאתה בכלל נכנס לויכוח הזה.הימים בהם אם לא היית סוגד לריפטו ויוצא נגד דעת המנהלים היית מקבל מכאן כרטיס חד כיווני+שינוי ניק לניק משפיל? לא נראה לי...
כל הפורום הזה הפך ל-Low hanging fruit אחד גדול. לפחות תמצא אתגרים מדי פעם, אלכס.