הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

סייקל מסה | Test Prop\Primo\Turinabul

• פותח/ת השרשור
הבוקר טוב מגיע עוד לפני הקפה, בסך הכל מדובר על הזרקה די זריזה ולא כואבת. דרך אגב, אתמול רכשתי מזרקים בסופר פארם והם נמכרו לי עם מחט מחוברת (21), יעיל מאוד!
אתמול היה אימון כתפיים ויד אחורית, אני עדיין לא מרגיש את החומרים אבל הפן הפסיכולוגי נותן קיק וההרגשה הכללית היא טובה מאוד.

תרגילי כתף

1. לחיצת כתפיים עם מוט בעמידה * 5 (פרמידה עולה יורדת)
  2. הרחקת כתפיים עם משקולות יד + כפיפת כתף בעמידה * 3 (סופר סט)
  3. לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולת יד * 3 (דרופ סט)
  4. פרפר הפוך + טרפז * 4 (סופר סט/דרופ סט)

תרגילי יד אחורית
  1. פשיטת מרפקים עם פולי עליון (חבל) * 5 דרופ סט
  2. פשיטת מרפק עם פולי תחתון * 3
  3. פשיטת מרפק בשכיבה עם משקולת יד * 3

הרגיש לי טוב האימון, הרגשתי את הכתפיים גם כל הלילה - כמו שאני אוהב. חלק מאחת הארוחות. כן אני שותה את זה חי 😕

קבצים מצורפים

• 20141002_084152.jpg
    20141002_084152.jpg
    KB 18 · צפיות: 251
  • 20141002_085251.jpg
    20141002_085251.jpg
    KB 57.4 · צפיות: 208
  • 20141002_154412.jpg
    20141002_154412.jpg
    KB 38 · צפיות: 207
  • פותח/ת השרשור
אני יכול לדווח שאחרי שעברו יומיים מהזריקה הראשונה (שלא הרגשתי בכלל), התחת כואב, ממש ! כנראה שלוקח קצת זמן לפרופ להפגין את הנוכחות שלו בעכוז. קבלתי המלצה לערבב את המזרק מכיוון שהפרימו לא מכאיב בניגוד לפרופ, ערבבתי אתמול ונכון לעכשיו האזור יותר רגוע. בכל מקרה בטח זה יעבור בימים הקרובים בדומה לאנתת.

• פותח/ת השרשור
עבר שבוע מתחילת הסייקל, עליה של 3 ק"ג עד כה. כנראה מהטיבול והאוכל, הרגשה כללית טובה מאוד. בנוסף היום התחלתי כוריגון, אני הולך על מינון של זריקה אחת 500IU פעם בשבוע עד לסוף הסייקל.

קבצים מצורפים

• 20141007_084543.jpg
    20141007_084543.jpg
    KB 41.6 · צפיות: 218
אני יכול לדווח שאחרי שעברו יומיים מהזריקה הראשונה (שלא הרגשתי בכלל), התחת כואב, ממש ! כנראה שלוקח קצת זמן לפרופ להפגין את הנוכחות שלו בעכוז. קבלתי המלצה לערבב את המזרק מכיוון שהפרימו לא מכאיב בניגוד לפרופ, ערבבתי אתמול ונכון לעכשיו האזור יותר רגוע. בכל מקרה בטח זה יעבור בימים הקרובים בדומה לאנתת.
פרופ כואב יותר וביחוד בסייקלים ראשונים.
כבר פלוס ראשון בשימוש אינטנסיבי בחומרים; גם גדילה מאביבית וגם כמעט ולא כואב... 😛

• פותח/ת השרשור
אז עברו 15 יום מתחילת הסייקל, את הפרופ התחלתי להרגיש ממש טוב לאחר היום העשירי בערך. הזריקות כבר משמעותית פחות כואבות.
עד כה עלייה של 5 ק"ג בערך בנוסף התחלתי להרגיש דיגדוג קל בפיטמה, לא יודע לאבחן את זה ממש ולכן התחלתי טיפול של ארמידקס כדור אחד כל יום למשך שלושה ימים. על פי החברים זה אמור לעשות את העבודה.

• פותח/ת השרשור
צודקים. אני יוצא למכון שאחזור אעדכן. יש קצת התפתחויות.
אז כאמור אני לקראת השבוע החמישי של הסייקל שכנראה יימשך לעשרה שבועות.
את הטורינבול הורדתי לפני שבוע וחצי, הרגשתי כבר לא טוב איתו. קשה לי לשים את האצבע על איזו תופעת לוואי ספציפית הוא הקשה עליי, אבל כאבי ראש, לחץ מוזר, משהו בעיכול... קיצר הורדתי אותו ומאז אני מרגיש הרבה הרבה יותר, פחות רעיל ;) .
סך הכל הוספתי עוד ק"ג אחד ונכון לעכשיו אני 96 ק"ג (עוד 4 קג למניאק).
את הפרימו התחלתי להרגיש שבוע שעבר, הרגשה נפלאה! פאמפ באימון, הגוף רותח, ורידים בחוץ, חלומות מוזרים בלילה והסייקל מתחיל להרגיש כמו סייקל רציני לגמרי.
האימונים שלי נהיו מאוד אינטנסיביים, מנוחות קצרות, הרסה פרמידות עולות יורדות, דרופ סט וכו'. כל זה בעכבות נגן חדש שקניתי, אה כן... ושילוב של שתי כדורי אפדרין + כדור קפאין 😃
הפרי ווארק אווט המושלם! קצת ממכר...
האימונים האינטנסייבים מרגישים לי מאוד טוב בגוף, הרעב שמגיע ביום שלאחרי מטורף, כנראה גם מהחומרים. אני יכול לאכול מעל לתפריט בלי בעיה בכלל אבל משתדל לשמור כמה שאפשר.
מצ"ב תמונת מעלית מהערב אחרי אימון גב.

קבצים מצורפים

• 2014-10-27 21.22.52.jpg
    2014-10-27 21.22.52.jpg
    KB 33.1 · צפיות: 202
צודקים. אני יוצא למכון שאחזור אעדכן. יש קצת התפתחויות.
אז כאמור אני לקראת השבוע החמישי של הסייקל שכנראה יימשך לעשרה שבועות.
את הטורינבול הורדתי לפני שבוע וחצי, הרגשתי כבר לא טוב איתו. קשה לי לשים את האצבע על איזו תופעת לוואי ספציפית הוא הקשה עליי, אבל כאבי ראש, לחץ מוזר, משהו בעיכול... קיצר הורדתי אותו ומאז אני מרגיש הרבה הרבה יותר, פחות רעיל ;) .
סך הכל הוספתי עוד ק"ג אחד ונכון לעכשיו אני 96 ק"ג (עוד 4 קג למניאק).
את הפרימו התחלתי להרגיש שבוע שעבר, הרגשה נפלאה! פאמפ באימון, הגוף רותח, ורידים בחוץ, חלומות מוזרים בלילה והסייקל מתחיל להרגיש כמו סייקל רציני לגמרי.
האימונים שלי נהיו מאוד אינטנסיביים, מנוחות קצרות, הרסה פרמידות עולות יורדות, דרופ סט וכו'. כל זה בעכבות נגן חדש שקניתי, אה כן... ושילוב של שתי כדורי אפדרין + כדור קפאין 😃
הפרי ווארק אווט המושלם! קצת ממכר...
האימונים האינטנסייבים מרגישים לי מאוד טוב בגוף, הרעב שמגיע ביום שלאחרי מטורף, כנראה גם מהחומרים. אני יכול לאכול מעל לתפריט בלי בעיה בכלל אבל משתדל לשמור כמה שאפשר.
מצ"ב תמונת מעלית מהערב אחרי אימון גב.

תותח על! תמשיך לעדכן אני סומך עלייך
תהנה :->

• פותח/ת השרשור
אתה עדיין ממשיך עם 400 גר חלבון?
כן, יותר קל לאכול פחמימה ושומן מאשר חלבון, ללא ספק אבל בניגוד לסייקל הקודם אני מרגיש שהעלייה יותר "נקייה" . אני יכול לשתות ביום 6 סקופים במידה ולא התארגנתי כמו שצריך. ישנם דרכים טובות לדחוף כמות כזאת כמו : שייקים, עוגת קזאין, פנקייקים.
אחת לעשרה ימים אני מבצע העמסה של 700 גרם פחמימה.

• פותח/ת השרשור
Test rage, אלו עצבים בגוף שקשה לתאר. אני גם מרגיש שהלחץ דם גבוה וחם לי מאוד. לקחתי אספירין שירגיע קצת.

אף פעם לא הרגשתי מפרימו תופעות כאלו .
מטסט כן.
איך שינויים בגוף, גודל?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית