הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנט אובר בSS

dordidi123

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם,
התחלתי לפני כחודש בערך SS ההתקדמות שלי עד כה טובה מאוד אני מרוצה מהתוכנית, אתמול פגשתי חבר שהוא כרגע בקורס מאמני חדר כושר והוא המליץ לי לא לעשות בנט אובר בגלל שמופעל בתרגיל הזה עומס מאוד גדול על עמוד השדרה וכשאני עובד על RM נמוך זה מסוכן.
המשקלי עבודה שלי בבנט אובר 85 קילו RM5
מה דעתכם?

שלום לכולם,
התחלתי לפני כחודש בערך SS ההתקדמות שלי עד כה טובה מאוד אני מרוצה מהתוכנית, אתמול פגשתי חבר שהוא כרגע בקורס מאמני חדר כושר והוא המליץ לי לא לעשות בנט אובר בגלל שמופעל בתרגיל הזה עומס מאוד גדול על עמוד השדרה וכשאני עובד על RM נמוך זה מסוכן.
המשקלי עבודה שלי בבנט אובר 85 קילו RM5
מה דעתכם?
אני פחות אוהב חתירה בגלל שהיא מפעילה שרירים שהייתי רוצה שינוחו בשביל הדדליפט והסקוואט
מתח עדיף לדעתי, גם הטווח תנועה גדול יותר. מי שממש רוצה תרגיל חתירה יכול לעשות מסור או פולי תחתון כתרגיל עזר למתח

• פותח/ת השרשור
השאלה איך אני משלב את המתח לצורך העניין באימון 1 אני אמור לעשות בנט אובר כשאני מתחיל בסט של 50% מהRM5 וכל סט עולה ב12.5% איך עם מתח אני עובד ככה?
והאם זה בסדר לעשות גם בנוסף גם תרגיל חתירה או שזה יותר מידי?

היתרון הגדול של החתירה הוא היכולת לשמור על התקדמות ליניארית. בכל זאת מדובר במוט.
הבעיה היא העומס הגדול על הזוקפים. ב-SS קשה לעמוד בעומס הזה, עם כל הסקוואטים והדדליפטים.
אם הייתי חוזר על ה-SS, הייתי עושה פאוור קלין, עם מתח כתרגיל עזר.

השאלה איך אני משלב את המתח לצורך העניין באימון 1 אני אמור לעשות בנט אובר כשאני מתחיל בסט של 50% מהRM5 וכל סט עולה ב12.5% איך עם מתח אני עובד ככה?
והאם זה בסדר לעשות גם בנוסף גם תרגיל חתירה או שזה יותר מידי?
אז במתח החימום שלך יהיה קצת שונה, סט ראשון של החימום יהיה משקל גוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית