עלילות דואר ישראל נמשכות...

• פותח/ת השרשור
אני יכול לומר שעשיתי מס' משלוחים עם חברת DB-SCHENKER והנציגים שלהם בארץ אוריין(אביב שיגור בע"מ) וכיף לקבל שירות.

יש לי מעקב איפה החבילה בכל רגע נתון אונליין, מרימים לי טלפון לתאם שילוח של החבילה, כשאני מתקשר עונים ישר ומאתרים אותי לפי מס' אסמכתא/לקוח בלי המתנות מיותרות, אין שביתות ועיכובים ועוד דברים שבדואר שליחים בדואר ישראל נניח לא עשו(לפחות פה בעיר) כמו שצריך.

צריך להשאיר כמה שפחות מונופולים ממשלתיים, זה נוגע לדואר, נמלים וכו'
הגיע הזמן שמי שמשלם בשביל שרות יקבל שרות

יצא לי לדבר עם מנהלת סניף דואר פרטי זכייני של דואר ישראל (כלומר היא לא עובדת של הדואר, הסניף הוא פרטי) לשאול אותה מה דעתה על השביתה, היא אמרה שחד וחלק לא מוצדקת לא יכול להיות שדוור ירוויח הרבה כסף ויבצע מעט עבודה, אין שום פרופורציה בין הביצועים לשכר אז מאוד הגיוני לפטר הרבה מאוד אנשים ולהעסיק עובדים שניתן לשלם להם בצורה הוגנת.

שיט. ב7.9 הזמנתי אבקת חלבון וזה עדיין לא הגיע, בכל מקרה במעקב זה רושם לי שמה 12.9 זה נמצא בfrankfurt germany

לא חלילה שמח לאיד אבל..הסניף דואר שלי זה סוכנות,ככה שאין שם שביתות (כמעט)

לא חלילה שמח לאיד אבל..הסניף דואר שלי זה סוכנות,ככה שאין שם שביתות (כמעט)

מה הייתי עושה בשביל סניף כזה או שיהיה לי סניף יותר גדול פיזית, כוס אמא שלהם עם ה-2 עמדות קבלה שלהם ועובדות הדואר בנות 90 שעובדות כ"כ לאט, אלוהים ישמור.

אם היו נותנים לי הייתי עובר לסניף אחר וראשי אצלי בעיר

בניגוד לרכבת הקלה, הנמל הוא מבוצע במכרז חיצוני ע״י חברה מחו״ל. בחו״ל לא משחקים משחקים ויש חוזה כתוב וברור - אם המדינה לא תעמוד בחוזה היא תשלם הרבה כסף.
בשל הרפורמה: שביתת פתע בנמל חיפה
העובדים זועמים על כך ש"המדינה מקדמת הקמת נמלים חדשים בבעלות פרטית, אבל נמנעת מלנהל משא ומתן על עתידם התעסוקתי ופיתוח הנמלים הקיימים". סגן ראש לשכת הספנות הישראלית: "מועד סיום השביתה אינו ידוע, נזקים כבדים נגרמים" 😆

שבוע א' - נמלים
שבוע ב' - מכס
שבוע ג' - דואר

זה נס שדברים בכלל מגיעים. העיקר גובים מאיתנו מסים כדי לצמצם את ההזמנות מחו"ל...

אין לי מושג איך, קיבלתי אתמול דואר רשום מהדואר והיום לקחתי את האבקה..

הזמנתי תוספים מויטה קוסט שאאל"ט ידועים באיטיות שלהם. התוספים יגיעו השנה ?

בדיוק חזרתי עכשיו מהדואר, אספתי חבילה מאמזון שהזמנתי לפני שבועיים-שלושה.
אמא שלי קיבלה 3 פתקים של דואר רשום ביומיים האחרונים.
מוזר.

קיבלתי לפני שבועיים חבילה שהוזמנה לפני חודש ושבוע שעבר קיבלתי 2 חבילות שונות שהוזמנו לפני 3 שבועות (אחת מהן זה חלבון וקפאין מהאתר הכי פופולרי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית