הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית The texas method for the bodybuilder

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
סתם תוכנית חדשה שאני עובר אליה, אז רציתי לפרסם אותה למטרות התלהבות\להגיד כמה אני מגניב\אולי מישהו יאמץ אותה ויביא לי מוניטין ואז יהיה לי עוד כוכב.

1
squat 5x5
press 5x5
deadlift 1x5
2
squat 80% from day 1 - 2x5
bench - 3x5
pull ups 4x5
3
squat 4x10
dumbell press 4x10
rows - 3x10
biceps - 2x8
triceps 2x8

כמה הסברים:
א. העבודה היא אקרוס לאורך כל הימים.
ב. אני אישית לא כ"כ אוהב לעבוד על החזה הרבה וגם כי אני אוהב לעבוד כתפיים, אם אני אראה שיש יותר מידי עומס על הכתפיים אני אחליף את הדאמבל פרס במקבילים. לרוב האנשים ככל הנראה מלכתחילה עדיף לעשות מקבילים.
ג. צריך לאכול בהתאם.
ד. תודה לאלכס.
ה. שבת שלום.
🚬🤪🚬

המנופחים?

LOL

אני בוכה מצחוק כאן.

המנופחים. אנשים ששוקלים 70 קילו, מאמנים אנשים ששוקלים 50 קילו ומעלים 4 קילו ב 4 חודשים עם התוכניות "נפח גבוהה" שלהם, שאני מוכן לעשות פעמיים ביום, בין האימונים האמייתיים שלי נקראים המנופחים?

אני אמרתי את זה בציניות.

למה החלטת לקפוץ ישר לטקסס מטוד , סיימת כבר את ההתקדמות הלינארית שלך ?

סתם מחשבה שעלתה לי עכשיו
נגיד ומישהו נחשב כרגע NOVICE והוא יכול להשתפר מאימון לאימון אבל בהנחה והוא אוכל מספיק קלוריות מעל התחזוקה הוא יוכל להשתפר בתכנית שבה משתפרים אחת לשבוע על מאזן קלורי נייטרלי?

סתם מחשבה שעלתה לי עכשיו
נגיד ומישהו נחשב כרגע NOVICE והוא יכול להשתפר מאימון לאימון אבל בהנחה והוא אוכל מספיק קלוריות מעל התחזוקה הוא יוכל להשתפר בתכנית שבה משתפרים אחת לשבוע על מאזן קלורי נייטרלי?

הוא יוכל להתקדם גם מתוכנית לינארית מאימון לאימון על תפריט נטרלי , רק הוא יתקע יותר מהר ובעצם לא ימצה את התוכנית , בכל מקרה עדיף קודם להרוויח את כל התקופה הזאת ורק אז לעבור להתקדמות שבועית .
לא רואה יתרון (בלי קשר למאזן קלורי ) להעלות משקל על המוט פעם בשבוע כשאתה יכול כל אימון .

reshos123, קיבלת הזדמנות שנייה (בעצם המערכת הביאה לך כי ירדה לך ההשעייה).
אני מקווה שתפסיק עם ההודעות המפגרות,
בהצלחה.

קראתי את pp עוד כשרוב האנשים פה לא ידעו מה זה ss
לא יודע מה ההתעקשות ל10 חזרות, כשעדיף לשפר את השיאים.

תלוי למי. אני מעדיף לשבור שיאים. יש אנשים שמעדיפים עוד קצת היפרטרופיה.

תלוי למי. אני מעדיף לשבור שיאים. יש אנשים שמעדיפים עוד קצת היפרטרופיה.
לא זוכר שזה אי פעם בא על חשבון השני, סה"כ אם תשבור שיאים ותאכל מספיק אתה תגדל באותה מידה עד שתמצה את החמישיות, וקשה לי להאמין שהוא מיצה את החמישיות

לא זוכר שזה אי פעם בא על חשבון השני, סה"כ אם תשבור שיאים ותאכל מספיק אתה תגדל באותה מידה עד שתמצה את החמישיות, וקשה לי להאמין שהוא מיצה את החמישיות

מי אמר שתגדל באותה המידה? בדקת את זה?

אין דבר כזה למצות את החמישיות.

אני לא יודע מה ההתנסויות שלו בתכניות לפני כן, אבל בטוח שיש עוד אחת או שתיים שהוא יכול וצריך לעשות לפני

מי אמר שתגדל באותה המידה? בדקת את זה?

אין דבר כזה למצות את החמישיות.
למצות התקדמות ליניארית עם החמישיות, חשבתי שזה היה ברור.

אני לא רואה מקום בשביל BB למעל 5 חזרות עד למיצוי התקדמות ליניארית שבועית, ורק אחר כך טווחים יותר גבוהים ונפח יותר גבוה לסירוגין עם פריודיזציה מתקדמת.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית