נק' מוניטין:
58,706
- 103,279
- 12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע. אבל בכל זאת, יש תשובות לזה בעיקר בבדיקות מעבדה שנעשו.אף חברה לא מצהירה על כמויות הלקטוז שלה אלא אם היא מצהירה על המוצר שהוא דל/נטול בלקטוז.
אם יש לך בעיה עם לקטוז אתה יכול ללכת על חלבון ביצה (לא טעים) או חברות או מותגים שעושים ללא לקטוז בכלל (עולים יותר בד"כ).
לא במה שפורסם באתר, אבל באחרות כן. אני אנסה למצוא את זהבעיקרון אפשר להסתכל על כמות הפחמימות ולהעריך כחלק מהכמות...
בבדיקות מעבדה שנעשו לא בוצעה בדיקה על כמות הלקטוז באבקות.
מצאתי.בעיקרון אפשר להסתכל על כמות הפחמימות ולהעריך כחלק מהכמות...
בבדיקות מעבדה שנעשו לא בוצעה בדיקה על כמות הלקטוז באבקות.
התבלבלתי קצת אם הארוחה שאחרי האימון, אני לא צריך לאכול אותה במקרה ומה אכלתי לפני האימון?
וכשאנחנו מדברים על ספורטאים אירוביים אם 2 אימונים ביום, הם כן צריכים לאכול אחרי האימון , ואם כן אז מה?
קראתי את המאמר לפני ואחרי האימון.
למה צריך לקחת אומגה 3 יחד עם אוכל?
מה יכול לקרות אם לוקחים את זה סתם באמצע היום?
במקרה שאכלת ארוחה מסודרת לפני האימון (פחמימות וחלבון).
מתאמנים שעושים אימונים בטווחים של 8 שעות מאימון לאימון צריכים לאכול פחמימה עם GI גבוה יחד עם מנת חלבון
וההבדל בין הארוחה שאחרי האימון, בין אנאירובי לאירובי זה בגלל ריקון מאגרי הגליקוגן(אירובי) והקפצת האינסולין?, בגלל זה אוכלים פחמימה בעלת GI גבוה יחד עם החלבון אחרי האימון?
כן די נדפקתי xd, בכל מקרה אני מתכוון להתקשר אליהם ולעשות להם כזה חור בראש שהם כבר יעדיפו להביא לי את החבילה עד הבית על רולר בליידס מאשר לשמוע את החפירות שלי. בכל מקרה אין לי מה להפסיד חוץ מכמה שקלים על שיחות טלפון 🙄שנה שעברה אני באתי בחול המועד סוכות ואמרו לי שהם לא עובדים, הלכתי הביתה חזרתי אחרי החג וציפתה לי הפתעה, 4353453425 אנשים, חיכיתי 3 שעות לא פחות ולא יותר ולא זזתי בכלל בתור, התייאשתי (היו גם מלא צעקות וקללות) והלכתי הביתה, חזרתי אחרי שבועיים ולקחתי את החבילה בלי אף אחד במכס, אפילו לא נפש חייה.
בקיצור חבר אתה נדפקת, היום ערב חג וכל שבוע הבא סוכות.