אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,430
מנהל
נק' מוניטין:
58,707
103,279
12,430
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

אף חברה לא מצהירה על כמויות הלקטוז שלה אלא אם היא מצהירה על המוצר שהוא דל/נטול בלקטוז.
אם יש לך בעיה עם לקטוז אתה יכול ללכת על חלבון ביצה (לא טעים) או חברות או מותגים שעושים ללא לקטוז בכלל (עולים יותר בד"כ).
אני יודע. אבל בכל זאת, יש תשובות לזה בעיקר בבדיקות מעבדה שנעשו.
פעם, נתקלתי במספר גרמים של לקטוז, אבל זה היה באבקה של צ'מפיון ועכשיו אני לא מוצא את זה.
בכל מקרה, יש השערה של סדר גודל?

בעיקרון אפשר להסתכל על כמות הפחמימות ולהעריך כחלק מהכמות...
בבדיקות מעבדה שנעשו לא בוצעה בדיקה על כמות הלקטוז באבקות.

לא במה שפורסם באתר, אבל באחרות כן. אני אנסה למצוא את זה

מצאתי.
אני לא זוכר איפה נתקלתי בזה. מצאתי את זה שמור במחשב שלי. זה בדיקה מאוד מאוד יסודית של ISS. (לא יודע עד כמה היא אוביקטיבית. יש מצב שזה אולי בדיקה שהחברה עצמה שלחה.)
בכל מקרה, כתוב שיש בה 1.8 גרם לקטוז למנה.
יש לך איזה רעיון איפה אני יכול למצוא מידע דומה לגבי האופטימום?

קבצים מצורפים

• WheyMatrix_Vanilla.pdf
    KB 641.9 · צפיות: 182
אני מכיר את הבדיקה היא מהאתר הרישמי של ISS.
לגבי אופטימום תנסה אולי באתר שלהם..

התבלבלתי קצת אם הארוחה שאחרי האימון, אני לא צריך לאכול אותה במקרה ומה אכלתי לפני האימון?
וכשאנחנו מדברים על ספורטאים אירוביים אם 2 אימונים ביום, הם כן צריכים לאכול אחרי האימון , ואם כן אז מה?
קראתי את המאמר לפני ואחרי האימון.

למה צריך לקחת אומגה 3 יחד עם אוכל?

מה יכול לקרות אם לוקחים את זה סתם באמצע היום?

התבלבלתי קצת אם הארוחה שאחרי האימון, אני לא צריך לאכול אותה במקרה ומה אכלתי לפני האימון?
וכשאנחנו מדברים על ספורטאים אירוביים אם 2 אימונים ביום, הם כן צריכים לאכול אחרי האימון , ואם כן אז מה?
קראתי את המאמר לפני ואחרי האימון.

במקרה שאכלת ארוחה מסודרת לפני האימון (פחמימות וחלבון).
מתאמנים שעושים אימונים בטווחים של 8 שעות מאימון לאימון צריכים לאכול פחמימה עם GI גבוה יחד עם מנת חלבון

למה צריך לקחת אומגה 3 יחד עם אוכל?

מה יכול לקרות אם לוקחים את זה סתם באמצע היום?

העיקרון הוא לא לקחת יחד עם אוכל בכללי אלא שתהיה בארוחה מנת שומן אחרת, לדוגמה טחינה עם פסטרמה או 2 ביצים (יש שם מספיק שומן), העיקרון כמו שנאמר כאן גרפסים ותחושה לא נעימה, אך הדבר אינדבידואלי ותלוי לפעמים בסוג הכדורים.

אז חוץ מגרעפסים בטעם דגים, אין בעיה לצרוך לבד ללא שום מנה שומנית אחרת?

ולמה באמת כתוב בכדורים לקחת לפני האוכל ולא עם האוכל ? לפחות זה מה שכתוב בקופסא שלי של אלספה

באותו ההקשר של,למה רשום לקחת 1-3 קפסולות ביום? (180/120)
אז כתוב..

במקרה שאכלת ארוחה מסודרת לפני האימון (פחמימות וחלבון).
מתאמנים שעושים אימונים בטווחים של 8 שעות מאימון לאימון צריכים לאכול פחמימה עם GI גבוה יחד עם מנת חלבון

וההבדל בין הארוחה שאחרי האימון, בין אנאירובי לאירובי זה בגלל ריקון מאגרי הגליקוגן(אירובי) והקפצת האינסולין?, בגלל זה אוכלים פחמימה בעלת GI גבוה יחד עם החלבון אחרי האימון?

לא ממש.
תלוי לאיזה אירובי אתה מתכוון, באירובי בעצימות נמוכה-בינונית אין כמעט שימוש בגליקוגן (מדובר על נפח אימון של 50-70% לערך) מכ-75% ומעלה יש כבר שימוש בגליקוגן (שוב יש כאן המון משתנים שצריך להתייחס אליהם שאני לא יכול כמו כמה צריכת חמצן אתה משתמש בפעילות מה VO2MAX וכדומה).
באנאירובי משתמשים יותר בגליקוגן מאשר באימונים אירובים בעצימות נמוכה ולכן נדרש לאכול פחמימה (לא תמיד, תלוי בכמות החלבון בתפריט) לוא דווקא לאחר האימון אלא על פני כל היום.
תעבור על המאמר הבא:
http://www.kilogram.co.il/900/פחמימות-–-עדכמה-אנו-צריכים-אותם/

אתה צריך לאכול פחמימה עם GI גבוה רק אחרי שאתה עושה אימונים בטווחים של כ-8 שעות (אימוני סבולת בעיקר אבל גם כן יש יוצאים מין הכלל, שוב הכל תלוי בעצימות כנגד משך הפעילות).
אתה צריך גם פחמימה עם GI גבוה לאחר צום ממושך לדוגמא ב IF אתה צם כ-16 שעות אתה תידרש לאכול לאחר האימון גם פחמימה.

אני יעבור עליו שוב , תודה.
ועוד משהו הספר של יאיר להב -תזונה, שווה קריאה.. מישהו יודע?

לפני שלושה שבועות הזמנתי חבילה של 142$ מBB.COM, ציפיתי לקבל זימון מהמכס לפחות השבוע, אבל שום דבר עדיין לא הגיע אליי. היום הלכתי לדואר ושאלתי אותם מתי המכס פועל והם אמרו לי שהם עובדים בכל יום עסקים חוץ מערבי חג וכאלה, ובכל המועד הם עובדים חצי יום, וזה די נוגד את מה שנאמר פה בפורום. בכל מקרה הם הביאו לי את הטלפון של המכס ואמרו לי להתקשר עד שהם עונים, השאלה שלי היא האם יש סיכוי שזה יעזור לי לשחרר את החבילה מוקדם יותר? אני מתגעגע לקורנפלקס עם אבקת חלבון :(

שנה שעברה אני באתי בחול המועד סוכות ואמרו לי שהם לא עובדים, הלכתי הביתה חזרתי אחרי החג וציפתה לי הפתעה, 4353453425 אנשים, חיכיתי 3 שעות לא פחות ולא יותר ולא זזתי בכלל בתור, התייאשתי (היו גם מלא צעקות וקללות) והלכתי הביתה, חזרתי אחרי שבועיים ולקחתי את החבילה בלי אף אחד במכס, אפילו לא נפש חייה.
בקיצור חבר אתה נדפקת, היום ערב חג וכל שבוע הבא סוכות.

שנה שעברה אני באתי בחול המועד סוכות ואמרו לי שהם לא עובדים, הלכתי הביתה חזרתי אחרי החג וציפתה לי הפתעה, 4353453425 אנשים, חיכיתי 3 שעות לא פחות ולא יותר ולא זזתי בכלל בתור, התייאשתי (היו גם מלא צעקות וקללות) והלכתי הביתה, חזרתי אחרי שבועיים ולקחתי את החבילה בלי אף אחד במכס, אפילו לא נפש חייה.
בקיצור חבר אתה נדפקת, היום ערב חג וכל שבוע הבא סוכות.
כן די נדפקתי xd, בכל מקרה אני מתכוון להתקשר אליהם ולעשות להם כזה חור בראש שהם כבר יעדיפו להביא לי את החבילה עד הבית על רולר בליידס מאשר לשמוע את החפירות שלי. בכל מקרה אין לי מה להפסיד חוץ מכמה שקלים על שיחות טלפון 🙄

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית