נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לגוף יכולת לנצל לאנרגיה אלכוהול ? הלוואי ! אז כולנו היינו חצי יום מתאמנים וחצי יום שיכורים תחת 😃
הגוף לצערנו יכול לנצל את האלכוהול רק לאנרגיה או אגירת שומן.
אחרי שהאלכוהול "מעוכל" ע"י האנזים אלכוהול דה-הידרוגנאז הוא הופך לאחד ממטבעות האנרגיה של הגוף Acetyl-CoA. שהגורל שלו הוא או לייצר בעקיפין ATP או להפוך לחומצת שומן.
לא נראה לי שזאת שאלה מפגרת,פשוט לא רוצה לפתוח בגלל זה אשכול אז אשאל פה.
אני כבר חודש וחצי במאסה ועושה SS תוך כדי,התחלתי במשקל 82 (גובה 1.87) והיום נשקלתי בחדר כושר וראיתי 89 קילו שזה נראה לי דיי הרבה עליה של 7 קילו סה"כ בחודש וחצי (בתאריך 8.10 שקלתי 85),אני בטוח שבמשקל הזה נכללים המון נוזלים כי אתמול העמסתי דיי הרבה דברים מלאים בנתרן.
לפי מה שאני רואה,קצב העליה שלי הוא לכיוון ה-4 קילו בחודש בערך,זה בסדר או שאני עולה קצת יותר מהר ממה שמומלץ?
יכול להיות, כי זו שאלה באמת מפגרת כי אתה מחרטט.
לא.מוצר שפג תוקפו, האם הערכים הקלוריים ישארו אותם ערכים?
למשל לחם, אבקת חלבון, חלב (למרות שזה מסריח כשפג תוקפו)
ד.א
סתם שאלה תוארתית, אין לי כוונה לאכול מוצר שפג תוקפו
יש לי מישהו שחוזר מארהב , אני עושה הזמנה די גדולה שתחסוך לי כסף, מה כדי להזמין תנו שמות מלאים
אין קשר לקפאין. הצהוב הזוהר זה קבוצת ויטמיני B שמופרשיםזה תלוי רק בכמות הקפאין שאתה צורך, בטבליית קפאין אחת יש 200 מ"ג, ממה ששמעתי בכוס קפה יש 60 מ"ג ככה שטבליה שווה ל3.1/3 כוסות, כוס אחת יכולה לתת אפקט מסוים אבל תצטרך לשתות כמה כוסות כדי באמת להרגיש משהו, אני אישית גם אחרי טבליה אחת לא מרגיש את האפקט בצורה משמעותית באימון, לעומת זאת זה עזר לי להתרכז במבחן אחרי לילה עם 5-6 שעות שינה.