הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

אין לגוף יכולת לנצל לאנרגיה אלכוהול ? הלוואי ! אז כולנו היינו חצי יום מתאמנים וחצי יום שיכורים תחת 😃
הגוף לצערנו יכול לנצל את האלכוהול רק לאנרגיה או אגירת שומן.
אחרי שהאלכוהול "מעוכל" ע"י האנזים אלכוהול דה-הידרוגנאז הוא הופך לאחד ממטבעות האנרגיה של הגוף Acetyl-CoA. שהגורל שלו הוא או לייצר בעקיפין ATP או להפוך לחומצת שומן.

הוא הופך לחומצת שומן

לא נראה לי שזאת שאלה מפגרת,פשוט לא רוצה לפתוח בגלל זה אשכול אז אשאל פה.

אני כבר חודש וחצי במאסה ועושה SS תוך כדי,התחלתי במשקל 82 (גובה 1.87) והיום נשקלתי בחדר כושר וראיתי 89 קילו שזה נראה לי דיי הרבה עליה של 7 קילו סה"כ בחודש וחצי (בתאריך 8.10 שקלתי 85),אני בטוח שבמשקל הזה נכללים המון נוזלים כי אתמול העמסתי דיי הרבה דברים מלאים בנתרן.
לפי מה שאני רואה,קצב העליה שלי הוא לכיוון ה-4 קילו בחודש בערך,זה בסדר או שאני עולה קצת יותר מהר ממה שמומלץ?

אני לא אומר את זה מידע מטורף, אבל אתה יודע, אין מישהו שיודע יותר טוב ממך כמה מתוך ה-7 ק"ג האלה הם שריר וכמה שומן, אם היחסים הם בסדר אז אתה בסדר, אם לא אז כנראה שכדאי להאיט קצת. לפחות 50% מהחלוקה של שריר ושומן ניתנת ע"י הגנטיקה ככה שרק הסתכלות עליך יכולה להגיד אם הקצב התקדמות טוב או לא

לא נראה לי שזאת שאלה מפגרת,פשוט לא רוצה לפתוח בגלל זה אשכול אז אשאל פה.

אני כבר חודש וחצי במאסה ועושה SS תוך כדי,התחלתי במשקל 82 (גובה 1.87) והיום נשקלתי בחדר כושר וראיתי 89 קילו שזה נראה לי דיי הרבה עליה של 7 קילו סה"כ בחודש וחצי (בתאריך 8.10 שקלתי 85),אני בטוח שבמשקל הזה נכללים המון נוזלים כי אתמול העמסתי דיי הרבה דברים מלאים בנתרן.
לפי מה שאני רואה,קצב העליה שלי הוא לכיוון ה-4 קילו בחודש בערך,זה בסדר או שאני עולה קצת יותר מהר ממה שמומלץ?

יכול להיות, כי זו שאלה באמת מפגרת כי אתה מחרטט.

מוצר שפג תוקפו, האם הערכים הקלוריים ישארו אותם ערכים?
למשל לחם, אבקת חלבון, חלב (למרות שזה מסריח כשפג תוקפו)
ד.א
סתם שאלה תוארתית, אין לי כוונה לאכול מוצר שפג תוקפו

יש לי מישהו שחוזר מארהב , אני עושה הזמנה די גדולה שתחסוך לי כסף, מה כדי להזמין תנו שמות מלאים

אין נושא טוב יותר לשאול את זה מבשאלות מפגרות.

האם מישהו ראה אי פעם איזשהו בהבדל בקפאין של פרולאב מול הקפאין של (חברת שקר כלשהו) ? 😃
יש טעם להשקיע את ה 5 שקל יותר או שזה אותו דבר ועדיף את הקפאין הכי זול שעדיין מדורג טוב בגלל שהכל אותו דבר ?

לא יודע לגבי שאר החברות, אבל אל תקנה את הקפאין של higher power. קניתי חבילה(ואני לא היחיד פה בפורום שזה קרה לו) וחלק מהכדורים הם זבל, לא יודע מה דחפו לשם.

מוצר שפג תוקפו, האם הערכים הקלוריים ישארו אותם ערכים?
למשל לחם, אבקת חלבון, חלב (למרות שזה מסריח כשפג תוקפו)
ד.א
סתם שאלה תוארתית, אין לי כוונה לאכול מוצר שפג תוקפו
לא.
או שהמוצר מתחיל להתייבש או שחיידקים מתחילים לאכול אותו וכדומה.

יש לי מישהו שחוזר מארהב , אני עושה הזמנה די גדולה שתחסוך לי כסף, מה כדי להזמין תנו שמות מלאים

קריאטין מונו של אופטימום
אבקת חלבון (עדיפות לטעם שאין בארץ)
קפאין (פרו לאב)
שמן דגים אם צריך
מולטיויטמין (AST/אופטימן)

אגב לגבי הAST, הוא לא עושה לי שתן בצבע צהוב והבנתי שככה זה אצל כולם, מה זה אומר?

שתן צהוב קשור לעודף מאד גדול של אחד מהויטמינים מקבוצת ה-B.
יכול להיות שיש שם פחות מאחד מהם ביחס למולטיויטמינים אחרים.

היה לי גם שתן צהוב אחרי מולטיויטמין שהייתי לוקח ועכשיו עברתי לאופטימן ובגלל שאני מפצל ולא לוקח את שלושת הכדורים ביחד אז אני פחות רואה שתן צהוב

האם כוס קפה ערבי חזק לפני אימון ישיג אפקט דומה לפורמולות קפאין או טבליות קפאין? (יש לציין שהקפה שאני מדבר עליו מכיל יותר קפאין מאספרסו קצר וכל סוגי הקפה החזקים המערביים).

או שעדיף פשוט לשתות רדבול?

זה תלוי רק בכמות הקפאין שאתה צורך, בטבליית קפאין אחת יש 200 מ"ג, ממה ששמעתי בכוס קפה יש 60 מ"ג ככה שטבליה שווה ל3.1/3 כוסות, כוס אחת יכולה לתת אפקט מסוים אבל תצטרך לשתות כמה כוסות כדי באמת להרגיש משהו, אני אישית גם אחרי טבליה אחת לא מרגיש את האפקט בצורה משמעותית באימון, לעומת זאת זה עזר לי להתרכז במבחן אחרי לילה עם 5-6 שעות שינה.

גם ככה אני אף פעם לא מרגיש את הקפאין אך תהיתי אם יש בו תועלת פיזית שלאו דווקא מרגישים. לפעמים אני מבשל קפה ושותה 2 כוסות.

זה תלוי רק בכמות הקפאין שאתה צורך, בטבליית קפאין אחת יש 200 מ"ג, ממה ששמעתי בכוס קפה יש 60 מ"ג ככה שטבליה שווה ל3.1/3 כוסות, כוס אחת יכולה לתת אפקט מסוים אבל תצטרך לשתות כמה כוסות כדי באמת להרגיש משהו, אני אישית גם אחרי טבליה אחת לא מרגיש את האפקט בצורה משמעותית באימון, לעומת זאת זה עזר לי להתרכז במבחן אחרי לילה עם 5-6 שעות שינה.
אין קשר לקפאין. הצהוב הזוהר זה קבוצת ויטמיני B שמופרשים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית