נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בכלל קראת על מה הגבתי? הוא שאל על האפקט של קפה לפני אימון... הדבר היחיד שקפה עושה לשתן זה לגרום לך להשתין יותר.אין קשר לקפאין. הצהוב הזוהר זה קבוצת ויטמיני B שמופרשים
כן בתנאי שאתה שם 2 כפות ואוכל את השחור שנשאר.האם כוס קפה ערבי חזק לפני אימון ישיג אפקט דומה לפורמולות קפאין או טבליות קפאין? (יש לציין שהקפה שאני מדבר עליו מכיל יותר קפאין מאספרסו קצר וכל סוגי הקפה החזקים המערביים).
או שעדיף פשוט לשתות רדבול?
שמעתי על איזה אחד שהגיע ל112 קילו ככה, אבל אני מכיר אותו, זה הרוב שומן, בערך 90% ככהכן. אף אחד עוד לא נהיה גדול מאוכל "בריא" בלבד.
לא הייתי קונה שום מוצר מהחברה הנ"ל.איך האומגה 3 של אולטימייט נוטרישן?
כמוסה:
EPA............180 mg
DHA............120 mg
כמה קפסולות ביום? אני יכול להביא 2 קופסאות של 180 כד' כל אחד ב9 שקל:D
אוקי,הבנתי שצריך 6 קפסולות ביום 3 כל פעם עדיף עם ארוחה שלא יצאו גרעפסים בריח דג.
אבא שלי גם רוצה לקחת(הוא התחיל להתאמן והתחיל לקחת אופטימן כדור ביום גם)
זה בסדר נכון?
שאלה בקשר ל''האם קלוריה שווה קלוריה?''.
במאמר ניתן להבין שקלוריה שווה קלוריה גם בירידה במשקל(שומן) וגם בעליה במשקל(שריר) אם יש בקרה על ההכנסה הקלורית היומית ותוך כדי שמירה על כמות חלבון מספקת.
האם הדבר אומר שאפילו כל יום אפשר לטחון ארוחות צ'יט(במקום משהו אחר ועם אותו מספר הקלוריות בתפריט) ולעלות בשריר וכמה שפחות בשומן באותה הרמה כמו תוך כדי הקפדה על תפריט מסה ''נקי'' שמורכב מהמון פחמימות איכותיות ועם כמות לא מוגזמת של שומן שהוא גם כן איכותי,בקיצור מאוכל ''בריא'' בלבד?(כל עוד כמות הקלוריות של 2 שיטות התזונה שציינתי שווה כמובן)?
כן. אף אחד עוד לא נהיה גדול מאוכל "בריא" בלבד.
משה,בשביל 9 שקל ? לא אכפת לי חחח
רשום על המוצר לקחת 3 כדורים,וההמלצה הגורפת באתר היא 6,הבנתי שעודף(3 גר' אומגה 3) יגרום לדימום מואץ (במוח גם אנאערף)
עדיין לצרוך 6(כמה גר' אומגה 3 זה יוצא)
מאיפה לעזאזל הבנת את זה?
כי הן אמורות להשביע יותר ולספק לך אנרגיה לאורך זמן, אם פחמימות פשוטות לא עושות אותך רעב ועייף אחרי כמה שעות אז אין שום הבדל.אחרי שאני קצת מבין יותר בביולוגיה - אם הצורה הסופית של הפחמימות היא גלוקוז, למה יש עדיפות לצרוך פחמימות מורכבות ולא פשוטות? בסוף התהליך הם יגיעו לאותו מצב..
מעולה 😃 אין קשר ישיר להשמנה באכילת פחמימות פשוטות נכון? נעזוב את עניין הקלוריות, כל עוד הם לא מקפיצות את האינסולין אז בכיף? D:כי הן אמורות להשביע יותר ולספק לך אנרגיה לאורך זמן, אם פחמימות פשוטות לא עושות אותך רעב ועייף אחרי כמה שעות אז אין שום הבדל.
עד כמה שאני יודע אין קשר ישיר, אי אפשר לעזוב את עניין הקלוריות כי בסופו של דבר זה הדבר העיקרי שקובע, ככה שאם תאכל 150-200 גרם תפו"א ואחרי שעה וחצי תהיה חייב לאכול שוב פעם וכתוצאה מזה תכניס יותר קלוריות, קיים קשר עקיף.מעולה 😃 אין קשר ישיר להשמנה באכילת פחמימות פשוטות נכון? נעזוב את עניין הקלוריות, כל עוד הם לא מקפיצות את האינסולין אז בכיף? D: