אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

תגידו זה שויטמינים בורחים ממיץ תפוזים אחרי הרבה זמן זה מיתוס או אמת?
ובאיזה מידה?

ויטמינים "בורחים" כאשר חותכים את הירקות או הפירות וכאשר הם מגיעים במגע עם חמצן (או גז אחר, אולי חנקן לא זוכר בדיוק).
בכל מקרה במיץ תפוזים לא טבעי (מתפוזים אמיתיים שאתה עשית) לא שווה הרבה אם בכלל.

למרות שיש הרבה מיצים שפשוט מעשירים את המיץ בויטמין C כימית. ולא מהפרי. ולכן יש בו עדיין ויטמין C

ויטמינים "בורחים" כאשר חותכים את הירקות או הפירות וכאשר הם מגיעים במגע עם חמצן (או גז אחר, אולי חנקן לא זוכר בדיוק).
בכל מקרה במיץ תפוזים לא טבעי (מתפוזים אמיתיים שאתה עשית) לא שווה הרבה אם בכלל.

התכוונתי לטבעי, אני יודע שלא טבעי זה חרטה.... עדיין יש בריחה של ויטמינים? ובכמה זה מתבטא בערך?

אם שותים מיד לא עקרוני, אם שומרים במקרר תלוי בזמנים ובעוד התעסקות בקקה שלא שווה את המאמץ, פשוט תאכל או תשתה מה זה משנה, גם בזרע יש חלבון, אתה מחשיב גם כשזה יוצא לעומת מה שנכנס במאזן היומי?

העמסת פחמימות- יצא לי שההעמסה התפרשה רק על 12 שעות (קמתי מאוחר) אז להמשיך אותה גם היום או לא?

תלוי בקלוריות יותר מאשר בזמן של ההעמסה
אם העמסת מספיק אז לא צריך
אם בא לך לזלול לא יקרה כלום אם תתן עוד ארוחת שחיתות

שאלה דיי מפגרת:
עם החרא יוצא לא מוצק, זה בהכרך אומר שחלק מהערכים לא נספגו?
ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה?

אין אף פעם מצב שכל הערכים נספגים. אין לדעת אם נספג או לא, כדי להימנע מכך יש לבחון רגישות למזון (חלב לדוגמה), לא לעשות קומבינציה של מאכלים מנוגדים ולאכול אוכל טרי.

אין אף פעם מצב שכל הערכים נספגים. אין לדעת אם נספג או לא, כדי להימנע מכך יש לבחון רגישות למזון (חלב לדוגמה), לא לעשות קומבינציה של מאכלים מנוגדים ולאכול אוכל טרי.

מה זה מאכלים מנוגדים?

יש השפעה לויטמינים ומינרלים על פיתוח מסה או על תקופה של ירידה במשקל ?
ואותה שאלה לגבי סיבים תזונתים ?

מה זה מאכלים מנוגדים?
חפש בגוגל

יש השפעה לויטמינים ומינרלים על פיתוח מסה או על תקופה של ירידה במשקל ?
ואותה שאלה לגבי סיבים תזונתים ?

כן, בקשר לסיבים התזונתיים יותר השפעה בריאותית מאשר השפעה על התוצאה מבחינת מסה או חיטוב.

בביצים יש אומגה 3? הכוונה היא לביצים של תרנוגלת.

כן, מעט מאוד.

משה בספר UD2 של לייל הוא רושם 6 גרם אומגה 3 ביום
הכוונה ל6 גרם של EPA/DHA אני מניח שכן,
זה יוצא המון כדורים (6.5 קופסאות של 180 כדור של סופהרב, 20 כדורים ביום ל8 שבועות)
כמה לדעתך כדאי לצרוך בדיאטה כזו ? (6 גרם זה 6 גרם או שאפשר לחפף ו 3 נגיד יספיק)

הוא מתכוון ל 6 כדורים, 1 כדור = 1 גרם.
6 גרם של EPA/DHA לא נראה לי כזה אידיאלי ולא נראה לי שבעל משמעות בכלל (למרות שקראתי כמה לוגים של אנשים שצרכו 6-10 גרם וקיבלו שיפור משמעותי באיכות העור, אין הוכחה מחקרית כך שלא הייתי מסתמך על זה אולי סתם פסיכולוגי).
בכל מקרה הוא ממליץ באתר שלו כרגע בין 6 ל 10 כדורים ביום (כדורים רגילים של 180/120)

אני בזמן האחרון התחלתי לקרוא קצת ספרים של לייל, ובUD2 לפי מה שאני הבנתי הוא מסביר שתאי שומן לא נעלמים, כלומר גם ששורפים את השומן בהם הם נשארים שם. האם זה נכון או ההבנה שלי של הדברים לא נכונה? תוכל להסביר את זה יותר לעומק בבקשה?

לאחר כמה זמן קפסולה אחת של קפאין 200 מ"ג מתפרקת ונכנסת למחזור הדם?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית