הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

זה נכון שהוא מכיל את הקלוריות הללו אבל גוף האדם לא יכול להשתמש בהם

תגיד את זה להומר סימפסון... 😃

הסתכלתי על המאמר וכמו שקבב ציטט, יש לך כנראה איזו בעיה אינטרינזית. בכל מקרה כמו שאמרתי, אם זה היה ככה אז כולנו היינו חצי מהזמן שיכורים

תגיד את זה להומר סימפסון... 😃

הסתכלתי על המאמר וכמו שקבב ציטט, יש לך כנראה איזו בעיה אינטרינזית. בכל מקרה כמו שאמרתי, אם זה היה ככה אז כולנו היינו חצי מהזמן שיכורים

סבבה לי יש בעיה...
אין לי כוח להתווכח , יום טוב

אם לא יושנים מספיק שהגוף לא מספיק להיתפתח ואוכלים במאוזן קלורי חיובי מה קורה לכל האוכל ?
הוטמין A שנימצע בגזר הוא יצא שאני יבשל את הגזר או לא ?
האוכל מתעכל ומספק אנרגיה, זה לא משנה אם אתה ישן או לא.

אנשים התחילו להגיד לי שהעור שלי נהיה צהוב ושזה ממש בולט,חשבתי שזה סתם נראה להם ושזה לא רציני,אבל התחילו להגיד לי את זה יותר ויותר אנשים אז הבנתי שמשהו לא בסדר בכל זאת.
בררתי אצל רופא ביחידה,והוא אמר שזה עלול להיות מעודף ויטמין A.
אני צורך על בסיס יומי אופטימן 2 כדורים ומכור לגזר,כל פעם שיש בחדר אוכל אני לוקח ערימות וגם בבית אוכל דיי הרבה.
דיי הפסקתי עם זה ואני כבר לא אוכל אותו בכמויות של פעם,אבל עדין יש את הגוון הצהוב.
מה אפשר לעשות כדי שעודף הוויטמין הזה יתאזן והעור יקבל את צבעו בחזרה?

הייתי מפסיק עם הגזרים ועם האופטימן עד שהמצב יסתדר לאחר מכן צורך כדור אחד של אופטימן אם אתה ממש אוהב גזרים או לפחות מגביל את הצריכה של הגזרים וממשיך כהרגלי.

גוף האדם לא יכול לנצל אלכוהול לאנרגיה.זה רעל שהגוף שורף קלוריות כדי להעיף אותו .

המכניזם של אלכוהול נורא מסובך ועדיין לא ידוע במלואו או אפילו בחלקו לעולם המדע, לכן לא הייתי רץ בלהסיק מסקנות.
היו לי כמה מחקרים שצריך לחפש אותם שוב על כך שאלכוהול יכול למלא מאגרי גליקוגן ולא מפריע לכך לפחות כאשר נצרך עם פחמימות אחרות.

אולי כאשר אלכוהול נצרך יחד עם פחמימות אז יותר קל להשתמש בו באנרגיה ואז כל הפחמימות הולכות לגליקוגן. אבל הקלוריות של אלכוהול ללא ספק מנוצלות. אלכוהול משמש את הגוף רק ליצירת אנרגיה או בעודף ליצירת שומן.

ברגע שיש את המילה קלוריה במשוואה זה אומר שגוף יכול לנצל את זה כמקור אנרגיה. כל דבר שהגוף לא יכול להשתמש בו ליצירת אנרגיה לא מכיל קלוריות, אז מה שאתה אומר Demon פגום בבסיס שלו. ולא משנה איך תסתכל על זה ומה תעשה כדי לסובב את זה הגוף יכול להשתמש באלכהול כמקור אנרגיה.

ברגע שיש את המילה קלוריה במשוואה זה אומר שגוף יכול לנצל את זה כמקור אנרגיה. כל דבר שהגוף לא יכול להשתמש בו ליצירת אנרגיה לא מכיל קלוריות, אז מה שאתה אומר Demon פגום בבסיס שלו. ולא משנה איך תסתכל על זה ומה תעשה כדי לסובב את זה הגוף יכול להשתמש באלכהול כמקור אנרגיה.

שיקרא את המאמר הנ"ל:
http://www.kilogram.co.il/1178/האם-קלוריה-שווה-לקלוריה/

האוכל מתעכל ומספק אנרגיה, זה לא משנה אם אתה ישן או לא.

אני לא מדבר על התחזוקה,
אני מדבר על ה500-1000 קלוריות שמוסיפים במסה,
הרי שלא יושנים הגוף לא מתפתח,
אז אם הקלוריות האלה לא הולכים לתחזוקה ולא בונים את הגוף אז לאיפה הם הולכים ?

אני לא מדבר על התחזוקה,
אני מדבר על ה500-1000 קלוריות שמוסיפים במסה,
הרי שלא יושנים הגוף לא מתפתח,
אז אם הקלוריות האלה לא הולכים לתחזוקה ולא בונים את הגוף אז לאיפה הם הולכים ?
גם כשלא ישנים הגוף מתפתח פשוט פחות, הקלוריות יכולות להישרף אם אתה פעיל, לתרום להתאוששות או להפוך לשומן.

אם קראטין לא משפיע עלייך האם יש משהו לעשות בנדון?
יש מצב שבעתיד הקראטין כן ישפיע עלייך למרות שהוא לא משפיע עלייך כרגע?
יש מצב שקראטין המגיע בצורת כדורים כן ישפיע עליי למרות שהאבקה לא משפיע עליי כרגע?
(אני חושב שהקראטין לא משפיע עליי,עבר חודש מהשימוש לא עליתי במשקל/נוזלים ואני לא מרגיש שום שינוי במשקלי עבודה,התחלתי העמסה עכשיו אני כבר ביום הרביעי 20גרם כל יום ועדיין לא מרגיש כלום)
תודה..

נערך לאחרונה:
אם קראטין לא משפיע עלייך האם יש משהו לעשות בנדון?
יש מצב שבעתיד הקראטין כן ישפיע עלייך למרות שהוא לא משפיע עלייך כרגע?
יש מצב שקראטין המגיע בצורת כדורים כן ישפיע עליי למרות שהאבקה לא משפיע עליי כרגע?
(אני חושב שהקראטין לא משפיע עליי,עבר חודש מהשימוש לא עליתי במשקל/נוזלים ואני לא מרגיש שום שינוי במשקלי עבודה,התחלתי העמסה עכשיו אני כבר ביום הרביעי 20גרם כל יום ועדיין לא מרגיש כלום)
תודה..

כולה 4 ימים..
תן לזה עוד שבוע~

זה קריאטין מונו? של איזו חברה? אם זה לא משפיע אחרי 30-35 ימים וגם לא אחרי העמסה אני חושב שזה לא ישפיע לעולם.

זה קריאטין מונו? של איזו חברה? אם זה לא משפיע אחרי 30-35 ימים וגם לא אחרי העמסה אני חושב שזה לא ישפיע לעולם.

זה קריאטין מונו של iss לקחתי את הקראטין במשך חודש ראיתי שלא משפיע,וישר התחלתי שיטת העמסה,היום זה יהיה היום החמישי לשיטת העמסה ,יום 35 של השימוש ואני לא מרגיש כלום...
אולי הוא משפיע אבל אני לא מרגיש קשה לי להאמין

איך בודקים השפעה, אני לא מבין. אם אתה לא התחזקת במשך חודש זה אומר שיש בעיה בתכנית אימונים/תזונה

תהיה בעיה אם אני יעשה ABC עם חלוקה כזאת ? :
A-חזה/אחורית B-גב/כתפיים C- רגליים/קדמית

תהיה בעיה שתעשה ABC לא משנה באיזו חלוקה.

למה?.. אין לי אפשרות לתוכנית כמו SS וכאלה במכון
אני כבר חודש + עובד ABC 5 פעמים בשבוע ואני רואה תוצאות יפות אני עולה במשקל גוף ובכוח
עבדתי AB כמעט 4חודשים יצא לי מהתחת כבר וגם אני מתקדם הרבה יותר מהר ככה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית