נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה כאילו יש לך נסיון רב עם הדברים הנ"ל..אתה יכול להמיס שוקולד מריר בשמנת מתוקה.
סתם, אבל אתה יכול לעשות שוקו ביתי ולהוסיף לו מעט שמנת מתוקה לחלב, או שתעשה אותו עם שוקולד ולא אבקה.
אגב, 300 גרם שוקולד עם 200 מ"ל שמנת מתוקה ומעט ליקר= הטראפלס הכי טעימים ביקום כולו.
לא 123
כעיקרון כל הדיאטות הללו הן תת כותרת לקטגוניק דיאט, אז כן אפשר להגיד שהן מבוססות על אותו רעיון. אני לא יודע אם מטבוליק דיאט זה גם סייקלים של העמסות או פשוט כל הזמן להיות על דל פחמימה. אם זה מעניין אותך תקרא קטגוניק דיאט של לייל.תשובה מפורטת ביותר אני חייב לציין
Amazon.com: The Metabolic Diet: The revolutionary diet that explodes the myths about carbohydrates and fats (9780967989600): Mauro G Di Pasquale: Booksכעיקרון כל הדיאטות הללו הן תת כותרת לקטגוניק דיאט, אז כן אפשר להגיד שהן מבוססות על אותו רעיון. אני לא יודע אם מטבוליק דיאט זה גם סייקלים של העמסות או פשוט כל הזמן להיות על דל פחמימה. אם זה מעניין אותך תקרא קטגוניק דיאט של לייל.
אני חושב שהוא התכוון ל the ketogenic diet של לייל.הספר של לייל זה UD2 זה משהו אחר לגמרי
לייל מגביל 20-40 שומן גג, 50 פחמימות רק מירקות ומוצרי חלבון, ופי2-3 משקל גוף חלבון סה"כ ניטראלי לחלק ל2 או מינימום 1200 קלוריות בימים הדלים (1-4)
ימים 1-2 אימונים ריקון גליקוגן
יום 4 אימון כוח לפניו עוד 30 גרם פחמימה ולאחריו מתחילה העמסת פחמימות
יום 5 העמסת פחמימות
יום 6-7 ניטראלי או ניטראלי פחות 10-20%
ביום 6 אימון כוח עצים
זה שונה מאוד מהאנבוליק דאייט
אם זה מעניין אותך תקרא קטגוניק דיאט של לייל.
UD=ultimate dietהספר של לייל זה UD2 זה משהו אחר לגמרי
לייל מגביל 20-40 שומן גג, 50 פחמימות רק מירקות ומוצרי חלבון, ופי2-3 משקל גוף חלבון סה"כ ניטראלי לחלק ל2 או מינימום 1200 קלוריות בימים הדלים (1-4)
ימים 1-2 אימונים ריקון גליקוגן
יום 4 אימון כוח לפניו עוד 30 גרם פחמימה ולאחריו מתחילה העמסת פחמימות
יום 5 העמסת פחמימות
יום 6-7 ניטראלי או ניטראלי פחות 10-20%
ביום 6 אימון כוח עצים
זה שונה מאוד מהאנבוליק דאייט
למה אחרי שבועיים של הפסקה באימונים למרות תזונה נכונה,
החזרה לאימונים כל כך קשה ויש ירידה במשקלים?