הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

אתה יכול להמיס שוקולד מריר בשמנת מתוקה.
סתם, אבל אתה יכול לעשות שוקו ביתי ולהוסיף לו מעט שמנת מתוקה לחלב, או שתעשה אותו עם שוקולד ולא אבקה.

אגב, 300 גרם שוקולד עם 200 מ"ל שמנת מתוקה ומעט ליקר= הטראפלס הכי טעימים ביקום כולו.
נראה כאילו יש לך נסיון רב עם הדברים הנ"ל..
עכשיו אני מבין למה את כל כך חזקה 🙌

כן צפיתי שתרשום את זה פשוט אני לא יודע שום דבר על המטבוליק דיאט אין לי מה להגיד לך אני רק יודע שאין קשר ביניהן.

תשובה מפורטת ביותר אני חייב לציין
כעיקרון כל הדיאטות הללו הן תת כותרת לקטגוניק דיאט, אז כן אפשר להגיד שהן מבוססות על אותו רעיון. אני לא יודע אם מטבוליק דיאט זה גם סייקלים של העמסות או פשוט כל הזמן להיות על דל פחמימה. אם זה מעניין אותך תקרא קטגוניק דיאט של לייל.

כעיקרון כל הדיאטות הללו הן תת כותרת לקטגוניק דיאט, אז כן אפשר להגיד שהן מבוססות על אותו רעיון. אני לא יודע אם מטבוליק דיאט זה גם סייקלים של העמסות או פשוט כל הזמן להיות על דל פחמימה. אם זה מעניין אותך תקרא קטגוניק דיאט של לייל.
Amazon.com: The Metabolic Diet: The revolutionary diet that explodes the myths about carbohydrates and fats (9780967989600): Mauro G Di Pasquale: Books

כן, יש לי את הספר פשוט לא קראתי אותו, אני ממליץ על הספר של לייל כי לדעתי הוא יותר טוב מהחומר של די פאסקל (קראתי את האנבוליק דיאט).

הספר של לייל זה UD2 זה משהו אחר לגמרי
לייל מגביל 20-40 שומן גג, 50 פחמימות רק מירקות ומוצרי חלבון, ופי2-3 משקל גוף חלבון סה"כ ניטראלי לחלק ל2 או מינימום 1200 קלוריות בימים הדלים (1-4)
ימים 1-2 אימונים ריקון גליקוגן
יום 4 אימון כוח לפניו עוד 30 גרם פחמימה ולאחריו מתחילה העמסת פחמימות
יום 5 העמסת פחמימות
יום 6-7 ניטראלי או ניטראלי פחות 10-20%
ביום 6 אימון כוח עצים

זה שונה מאוד מהאנבוליק דאייט

לייל מגביל 20-40 שומן גג, 50 פחמימות רק מירקות ומוצרי חלבון, ופי2-3 משקל גוף חלבון סה"כ ניטראלי לחלק ל2 או מינימום 1200 קלוריות בימים הדלים (1-4)
יום 5 העמסת פחמימות
ביום 6 אימון כוח עצים

אני חושב שהוא התכוון ל the ketogenic diet של לייל.

יום 5 העמסת פחמימות
ביום 6 אימון כוח עצים

UD=ultimate diet

למה אחרי שבועיים של הפסקה באימונים למרות תזונה נכונה,
החזרה לאימונים כל כך קשה ויש ירידה במשקלים?

אמממ...אז זה רק אצלי?!
כנראה שאמא שלי צדקה אחרי הכל, אני באמת ילד מיוחד!

צריך לעשות הפסקה של שבוע לפחות אחרי תקופת אימונים של 6 חודשים רצופים?

אין כללים לכך הכל תלוי בהרגשה ובעצימות האימונים ובתיכנון שלהם.
אני נוטה לקחת כל 3-4 חודשים כשבוע הפסקה, יש אנשים שפשוט יורידו עצימות ו/או נפח ויעשו שבוע קל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית