הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

מה החברה הזאת מייצרת? או שהיא כבר מתה?
כי לא מצאתי שום אתר או משהו
וסדר לי גם קיט כזה 😵‍💫🥊

החיטוב הטוב ביותר הוא?
הקיץ מתקרב והחיטוב מגיע איתו.
יש כל מיני סוגים לחיטוב הגוף, אבל איזה מהם האי הטובה ביותר, למתאמן מתחיל במשקל 85 א"ש בערך 15~16 שמחטב בפעם הראשונה.

נערך לאחרונה:
מישהו יכול להביא לי אתר שאפשר להכין בו תפריט?
לא מצאתי בגוגל וזה בקילוגרם נמאס כבר:152on:

*אני בחיטוב

כמה נפוץ שימוש בהורמוני גדילה בקרב בודיבילדרים מקצועיים?

כמה נפוץ ? הם כל השנה על זה (המקצועיים) הורמונים + שילוב סייקלים של אנבולים

כמה נפוץ ? הם כל השנה על זה (המקצועיים) הורמונים + שילוב סייקלים של אנבולים
ואיך אפשר להשיג (לא מעניין אותי חוקית לא חוקית) בארץ? ומה החסרונות?

לא פשוט יותר לומר GH?
לא יגידו לך היכן ניתן להשיג זאת כי המוצר אינו חוקי ללא מרשם רופא, לא מתאים בתור סייקל ראשון ואם נלקח במינונים גבוהים (אפשר לומר מעל 10IU ביום) נדרש לשלב עם אינסולין.

משה,לפי מה שהבנתי מפורום סטרואידים לא משתמשים בGH בצורת סייקל אלא ברצף אפילו במשך שנה+.יש אפשרות/עדיפות להשתמש בו בצורת סייקל?

לא פשוט יותר לומר GH?
לא יגידו לך היכן ניתן להשיג זאת כי המוצר אינו חוקי ללא מרשם רופא, לא מתאים בתור סייקל ראשון ואם נלקח במינונים גבוהים (אפשר לומר מעל 10IU ביום) נדרש לשלב עם אינסולין.
מה כן מתאים בסייקל ראשון?
אני פשוט לא מבין כלום בסטרואידים וחומרים אסורים..מתחיל לעניין אותי כל העסק

בקשר לקפאין..
התחלתי לשתות כוסות קפה (סתם כי אין לי כח להזמין קפסולות ואני אוהב קפה בכלליות) לפני אימון.. וכל פעם שעשיתי את זה לפני האימון היו לזה השפעות חיוביות מאוד.. חוץ מהעירנות באימון שזה חשוב.. אחרי האימון לא הייתי זומבי.
אני שותה את זה רק לפני האימון. שזה יוצא 3 פעמים בשבוע.. רציתי לדעת אם זה יכול להגביר את העמידות לקפאין ובעצם להפחית את ההרגשה של העירנות? כי אם כן אז עדיף כבר שאני אשתה באימונים שיש סקוואט כבד, לא?

בקשר לקפאין..
התחלתי לשתות כוסות קפה (סתם כי אין לי כח להזמין קפסולות ואני אוהב קפה בכלליות) לפני אימון.. וכל פעם שעשיתי את זה לפני האימון היו לזה השפעות חיוביות מאוד.. חוץ מהעירנות באימון שזה חשוב.. אחרי האימון לא הייתי זומבי.
אני שותה את זה רק לפני האימון. שזה יוצא 3 פעמים בשבוע.. רציתי לדעת אם זה יכול להגביר את העמידות לקפאין ובעצם להפחית את ההרגשה של העירנות? כי אם כן אז עדיף כבר שאני אשתה באימונים שיש סקוואט כבד, לא?

משלוש כוסות קפה בשבוע יקח זמן עד שתפתח "עמידות" לקפאין.

מה כן מתאים בסייקל ראשון?
אני פשוט לא מבין כלום בסטרואידים וחומרים אסורים..מתחיל לעניין אותי כל העסק
תכנס לפרום סטרואידים תתחיל לקרוא נעוצים, יש לך גם בפורטל המון מידע.
סייקל ראשון הייתי אומר רק טסט אנטט, המינון יכול להשתנות ממי שתשאל הייתי הולך על 500 מ"ג.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית