הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,279
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

סט עבודה שווה ערך ל8-10 קלוריות.
דרגשת הקושי באירובי תלויה במשקל המתאמן, בדרגת המאמץ ביחס לכושר המתאמן וכו', בעיקרון חצי שעה של ריצה גם לא תהיה שווה לחצי שעה של אופניים אבל 300-400 קלוריות.
הליכה מהירה באיזו מהירות? שוב... בערך 150-250

יש משהו לעשות עם זה שאחרי קפאין אי אפשר להירדם?
יש מינוניםשישפיעו אבל שלא ישאירו אותי ער הרבה זמן? או פתרון אחר?

יש לימישהו לינק למחקר על היוהמבין שמופיע במאמר ? (על השחקני כדורגל שצרבו 20 מ"ג ב2 מנות)
תודה

אני צריך לחפש אותו, מה אתה צריך משם? לא היה בקרה על התזונה של השחקני כדורגל אבל שתי הקבוצות עשו את אותם האימונים וברובם היו אירובים

אני צריך לחפש אותו, מה אתה צריך משם? לא היה בקרה על התזונה של השחקני כדורגל אבל שתי הקבוצות עשו את אותם האימונים וברובם היו אירובים

הם חילקו את המנות ל2 של 10 מ"ג, אני מתכננן לקחת את הכל בבוקר
רציתי לדעת איך הם חילקו ואם יש זמני ארוחות (רחוקות מהיוהמבין) ואם הם צרכו קפאין + ל-טירוזין ?

וכמה קלוריות הם צרכו? כמה היה הגרעון ?
מתי וכמה אירובי הם עשו (ואיז סוג אירובי) ?

קיצר חפירה אבל אם כבר אני מתכנן אז קצת מידע מעמיק לא יזיק

תודה

קח.
הם לא מדברים על תזונה כמעט בטקסט.
הם חילקו את המנה ל2, 10 מ"ג כל פעם.
הבחורים שם שקלו בערך 81 ק"ג ככה שהם לקחו קצת יותר מ 0.2 מ"ג לק"ג (16 מ"ג בפועל לקחו 20 מ"ג).
הם השתמשו בתוכנית אימונים periodized לכדורגל כאשר לא מפורטת מה היא.
מדדו את האחוז שומן עם קאליפר (skinfold) בשיטת 7 נקודות (מדוייק יותר מ3).

כמה בעיות:

א. לא היה הקפדה על תזונה
ב. אימוני כדורגל = רצח, פעמיים ביום.
ג. קאליפר = לא משהו, יכול גם להיות שם איבדו רעב וירדו נוזלים, או שאיבדו רעב = הורידו בצריכה הקלורית בצורה דרסטית ואולי גם איבדו שריר.

קבצים מצורפים

• Yohimbine the effects on body composition and exercise performance in soccer players.pdf
    KB 84.8 · צפיות: 152
תודה משה !

אתמול קראתי
שורה תחתונה הם עלו מעט במשקל גוף וירדו ב 2% שומן (מ9 ל7)
כל זה ב21 ימים עם אימוני כוח וכדורגל (אירובי~) צרכו 2 מנות של 10 מ"ג יוהמבין ביום
המשקל הממוצע שלהם היה 81 ק"ג ~

נערך לאחרונה:
שאלה מפגרת:
איך קובעים את רמת המתיקות של ממתיקים מלאכותיים?
בויקיפדיה כתוב ש"הסכרין מתוק פי 300 מסוכרוז" ושה"אספרטם מתוק מסוכר פי 180 בערך" וככה לגבי כל ממתיק מלאכותי. איך קובעים פי כמה החומר מתוק מסוכר?

כפסולות של אומגה 3 צריכים לקחת 6 כדורים ביום? כי על האריזה כתוב בין 1 ל 3 אני רק רוצה להיות בטוח1000 מ"ג שמן מי מעמקים
מתוכם
120 מ"ג DHA
180 מ"ג EPA
סה"כ אומגה 3 300 מ"ג
1 מ"ג ויטמין E

של אלספה
מצטכר על החפירה פשוט אמא שלי חופרת לי לקחת רק 3 ולא 6...

6 כדי להגיע ל 1.8 גרם DHA/EPA - רוב המחקרים בוצעו עם כמות כזו

אם אתה רוצה לחסוך גם 3 זה בסדר
דיאטה קוטוג'נית צריך 6 (לפי לייל)

אני לוקח 6 גם בחיטוב וגם במאסה

הבעיה שהמסה שלי זה החיטוב שלך:Sync-0h5y1d7:

סתם אז אני צריך 6 או 3 בחיטוב(חיטוב ראשון)? אני יכול רק 3?

יש סיכוי גדול שאני אשמע קצת דביל כאן, אם אין לי שמן זית יש איזשהי בעיה מיוחדת עם להחליף אותו בשמן קנולה? מעבר לעובדה שזה יכול מגעיל (אני לא ידוע, לא ניסיתי עדיין).

להחליף במה? בבישולים? אפילו עדיף

לא, אני מתכוון פשוט לקחת פיתה, לשים עליה שתי כפות קנולה ולאכול. אני עושה את זה עם שמן זית, השאלה היא אם יש בעיה ספציפית עם לאכול שמן קנולה כמו שהוא ולא לבשל איתו.

לא, אני מתכוון פשוט לקחת פיתה, לשים עליה שתי כפות קנולה ולאכול. אני עושה את זה עם שמן זית, השאלה היא אם יש בעיה ספציפית עם לאכול שמן קנולה כמו שהוא ולא לבשל איתו.
שמן זה שמן.
ולמה לעשות דבר כזה?

כי זאת דרך מאוד קלה להכניס קלוריות?
אני אוכל נגיד 2 פיתות ביום עם כמות סבירה של שמן וזה מכסה לי חלק יפה מאוד מהקלוריות שאני צריך להכניס בצורה מהירה. חוץ מזה שלדעתי הטעם של פיתה עם שמן הוא דווקא לא רע בכלל, אבל זה נתון למחלוקת.

אם זה מה שעושה לך את זה, לך על זה.
חסרים דברים טעימים לאכול?
ולמה אתה רוצה להחליף שמן זית? מגעיל? יקר?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית