הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

יש בעיה לצרוך יוהמבין לפני פרוטוקולים 3-4 של לייל (שומן עיקש) ?
כיוון שהפרוטוקולים האלה כוללים ספרינטים/קרוספיט שהדופק עולה ממש כמו אימון כוח עצים

(לפני פרוטוקולים 1-2 ברור שאפשר כיוון שזה אירובי בעצימות בינונית)

אין עם זה בעיה, כי בניגוד לאימון משקולות זה לא ממש חד.
אתה יכול כבר בחזרה השנייה בסקוואט כבד להגיע ללחץ דם 200 על X, בספרינטים זה קצת יותר קשה בטווח זמן כל כך קצר.

אני בזמן האחרון התחלתי לקרוא קצת ספרים של לייל, ובUD2 לפי מה שאני הבנתי הוא מסביר שתאי שומן לא נעלמים, כלומר גם ששורפים את השומן בהם הם נשארים שם. האם זה נכון או ההבנה שלי של הדברים לא נכונה? תוכל להסביר את זה יותר לעומק בבקשה?

זה נכון.
תאי שומן אפשר לצבור בכמה מצבים:

1. השמנה מסיבית (במיוחד בזמן קצר)
2. כאשר אתה תינוק/בגיל ההתבגרות (השמנה)

כאשר עושים "חיטוב", אתה בעצם מרוקן את נפח התא, אך התא לא נעלם לגמרי.
זהו אחד מהפרמטרים כאשר אומרים "גנטיקה", אותם תאים גם נוטים לצבור נוזלים (כ-10% מתא שומן הוא נוזלים, השאר טרגלצרידים)

לאחר כמה זמן קפסולה אחת של קפאין 200 מ"ג מתפרקת ונכנסת למחזור הדם?

משתנה מאדם לאדם, אין איזשהו כלל או מחקר על כך.
בעיקרון מומלץ לקחת כ 40-60 דקות לפני אימון (וזה גם תלוי מה אוכלים לפני כן, אם אכלת ארוחה גדולה מרובת שומן, יקח לזה יותר זמן)

האם בחיטוב דל פחמימות הכולל העמסה פעם בשבוע בהעמסה המקורות לפחמימות משנות מאוד
(אני יודע שזה משנה אבל השאלה כמה) ואם כן מהם מקורות טובים לפחמימות חוץ מ-
חלב אורז פסטה לחם וכו'
תודה

כל פחמימה שהיא לא פרוקטוז (פירות) תהיה טובה בהעמסה (ופחמימות בלי הרבה סיבים, עדיפות לקמח לבן ולא פחמימות כוהליות).
יש לך עוד המון פחמימות כמו בייגלה, חטיפים למינהם, גלידות, בורגול, כוסמת, קוסקוס, קורונפלקס ויש עוד המון.

חיפשתי,
תוצאה ריאשונה זה האישכול הזה.
ה2 הבאות זה משהו עם ה', אז אני מניח שלא לזה היתכוונת
ואחרי זה, כבר לא מופיע כצירוף אלה עם מילים באמצע (לדוג': מאכלים עם טעמים מנוגדים)
אם תוכל לכוון אותי למילות חיפוש אחרות (באנגלית אולי?) אני אשמח.

כל פחמימה שהיא לא פרוקטוז (פירות) תהיה טובה בהעמסה (ופחמימות בלי הרבה סיבים, עדיפות לקמח לבן ולא פחמימות כוהליות).
יש לך עוד המון פחמימות כמו בייגלה, חטיפים למינהם, גלידות, בורגול, כוסמת, קוסקוס, קורונפלקס ויש עוד המון.
תודה,וזה כולל סוכרוז? או סוכר שנמצא בחטיפי שוקולד וכאלה?

סוכר בעיקרון זה בסדר למרות ש 50% ממנו זה פרוקטוז

סוכר חום זה גימיק, זה בעצם סוכר לבן שלא זוקקה ממנו המולאסה

אם לא פרוקטוז אז גם לא לקטוז ובמידה מסויימת סוכרוז מאותן הסיבות

הבנתי מחבר שכשאוכלים חלבונים צריך להגיע לכשל באכילה זה נכון?

אני חושב שבלתי אפשרי להגיע לכשל בשרירי הלסת או לחילופין זה יקח המון זמן.

עשיתי למישהי תפריט לפני חודש, היא אכלה בערך 1000 קלוריות ביום(במקרה הטוב-לפני התפריט שעשיתי לה), אז עשיתי לה תפריט קצת פחות מהBMR שלה ויצא 1400, היא אכלה את זה ולפני כמה ימים היא אמרה לי שהיאעלתה בקילו, מה עושים במקרים כאלה שאנשים אוכלים הרבה מתחת לBMR וסיכוי גבוה שפוגעים בחילוף חומרים שלהם, איך בונים להם תפריט נכון בשביל ירידה במשקל?

האם היא התחילה תוכנית אימונים חדשה / אימוני התנגדות לאחר שלא עשתה המון זמן?
1 ק"ג זו לא אינדקציה, אלו יכולים להיות נוזלים.

תמדוד היקפים
מתי בוצעו השקילות ?

חוץ מזה מי אמר לך שהיא אוכלת כמו בתפריט
יכול להיות שהיא מוסיפה דברים או לא יודעת לאמוד כמויות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית