הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

איזה מחקר אתה צריך?
תקרא את הספר אנאבוליק דיאט, הוא פורסם כאן מספר פעמים

איזה מחקר אתה צריך?
תקרא את הספר אנאבוליק דיאט, הוא פורסם כאן מספר פעמים
אני לא רוצה לקבל מחקר או משהו כזה אני רק רוצה לדעת אם יש עדיפות על זה מתי שהוא (חוץ מדיטה למות)????

נראה לי שרמת הפעילות היא פקטור יותר עקרוני מגנטיקה... צריכת הפחמימות שלך תהיה ביחס ישיר לרמת הצורך בהן, כשבקיצון אחד יהיו ספורטאי סיבולת שיצטרכו כנראה את הכמויות הכי גדולות ובקיצון השני אנשים רגילים שלא פעילים שהצריכה המומלצת בשבילם כנראה תשאף לאפס

משה בכללי מה הדעה על מוצרי nitric oxide?
זה נראה כמו שיווק טוב מדי,המוצר באמת כזה מעולה?
הJACK באמת כזה אנרג'ייזר(שורף שומן,גדילה,פוקוס,פאמפ,כוח,סיבולת,אנרגיה,אדרנלין)?או סתם פורמולת קריאטין?

משה בכללי מה הדעה על מוצרי nitric oxide?
זה נראה כמו שיווק טוב מדי,המוצר באמת כזה מעולה?
הJACK באמת כזה אנרג'ייזר(שורף שומן,גדילה,פוקוס,פאמפ,כוח,סיבולת,אנרגיה,אדרנלין)?או סתם פורמולת קריאטין?

מי הבטיח לך שהפורמולה תעשה את הבאים ?
שורף שומן,גדילה,פוקוס,פאמפ,כוח,סיבולת,אנרגיה,אדרנלין

היא נותנת קצת פאמפ (שבג'ק לא מורגש), אנרגיה/פוקוס ועירנות מהקפאין (שבג'ק מאוד מורגש)
וזהו

באופן תיאורטי, נגיד מישהו שוקל 100 על 20% שומן, 10% שומן אצלו=10 קילו, אז אם הוא יורד 10 קילו בלי לפרק שריר ההוא מגיע ל10% שומן? ואם לא למה?

באופן תיאורטי, נגיד מישהו שוקל 100 על 20% שומן, 10% שומן אצלו=10 קילו, אז אם הוא יורד 10 קילו בלי לפרק שריר ההוא מגיע ל10% שומן? ואם לא למה?

לא
כי אז הוא שוקל 90 ויש לו 10 קילו שומן
כדי שהוא יהיה 10% שומן ממשקל של 90 קילו צריך שיהיה לו רק 9 קילו שומן

אותו אדם ששוקל 100 ויש לו 20% שומן
צריך להגיע למשקל של 88.889 קילו כדי להיות 10% שומן בתנאי שמה שהוא הוריד זה שומן בלבד

הוא לא ירד במשקל גם בגלל נוזלים, בלי קשר ליחס בין שריר-שומן?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית