נק' מוניטין:
58,709
- 103,293
- 12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה משנה עם מה אני לוקח את המגנזיום?נגיד עם ויטמין סי או מולטי או אומגה 3 או לבד..זה משנה משהו?אולי בקשר לספיגה?
יש משהו שאסור לקחת ביחד עם מגנזיום?
יש משהו שמומלץ לקחת עם מגנזיום?
סבבה תודה.קח אותו לבד לפני השינה. אני לא חושב שזה כל כך משנה אבל הרבה ממליצים לקחת אותו בנפרד מהאוכל ולפני השינה.
הנוסחאות דומות רובן.איזו שיטה/שיטות הכי טובות למדידת אחוז שומן עם קליפר ידני + סרט מדידה ?
מהאתר הזה:
http://www.linear-software.com/online.html
הנוסחאות דומות רובן.
כל אחת מתייחסת לסוג אחר של אנשים.
היחידה שגרועה שם מאוד וממש מזייפת זאת דווקא זאת עם ההכי הרבה פרמטרים. Parrillo
Caliper Method![]()
היא תמיד מוסיפה כמה אחוזים טובים למעלה. היא לאנשים שהם לא ספורטאים.
ממליץ לך לעשות מה שאני עושה, ממוצע של ה-4 האחרות. נותן אחלה אינדיקציה והכי מדויק שאפשר להגיע אליו.
ראיתי פעם הרצאה וקראתי ספר על השיטות השונות. הבעיה שמאז שפרמטתי את המחשב הכל נגנז ואין לי מושג איפה אני משיג את זה שוב ואיך הגעתי לזה מלכתחילה. אבל אני זוכר שיש עשרות נוסחאות שונות שבנויות להעביר מדידה בקליפר לאחוזי שומן דרך הכנסת נתונים של משקל וגובה. (אתה מוזמן לעזור לי לחפש באינטרנט)מה הכוונה לסוג שונה של אנשים ?
אתה יכול להסביר כל שיטה ומה מייחד אותה ?
מישהו? תודה.אני אוכל 2 קופסאות טונה ביום, אפשרי מבחינת הכספית?
כן. אין כל כך סכנה להרעלה מכמות כזאת. בטונה יחסית אין הרבהמישהו? תודה.
אחלה תודה.אפשר, בד"כ בהעמסה אתה עייף מכל הפחמימות (תלוי כמה אתה אוכל)
להעמסה יש 2 יתרונות מבחינת אימונים
אימון לפני העמסה ההתאוששות שלך ממנו תהיה טובה
אימון לאחר העמסה יהיה לך הרבה כוח באימון אבל לאחריו צריך לנוח, האימונים בימים הבאים יהיו קלים יחסית כדי להתאושש
אחלה תודה.
אני עושה העמסה פעם ב11 יום.
מאז ההעמסה האחרונה אני מרגיש מפורק ברמות מטורפות. אז חשבתי לעשות עכשיו העמסה של יומיים. זה הגזמה להעמיס יומיים רצוף או שמקובל?
מאסת גוף רזה בקילו כפול 12-16 והתוצאה שיוצאת היא בגרמים פחמימות או קלוריות?כמו הפחמימות בהעמסה היא קבועה (בד"כ מאסת גוף רזה כפול 12-16)
אתה יכול לחלק אותה ליומיים
מאסת גוף רזה בקילו כפול 12-16 והתוצאה שיוצאת היא בגרמים פחמימות או קלוריות?
אני אוכל יותר מ50. אני לא עושה אנאבוליק.גרם פחמימות (כן זה יוצא הרבה)
זה העמסה למצב של מאגרי גליקוגן ריקים (אם אתה אוכל יותר מ 50 גרם פחמימה ביום אתה יכול לצרוך פחות) זה גם תלוי בתדירות ההעמסות
אני אוכל יותר מ50. אני לא עושה אנאבוליק.
ואני מעמיס כל 11 יום.
ותודה
150 אוכלכמה אתה אוכל ? וכמה שוקל ?