אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

האם יש חשש בנטילת אבקת חלבון, קריאטין ומולטי ויטמין במקביל?

הבנתי שצריך כ6 קפסולות אומגה 3 ביום,אבל עם אני מקבל כ1-2 ג' מאוכל,אז זה אומר שאני צריך 4 ביום?

• פותח/ת השרשור
אתה לא מקבל 1-2 גרם אומגה 3 מהתזונה, בכל קפסולה יש 300 מ"ג אומגה 3.

אתה לא מקבל 1-2 גרם אומגה 3 מהתזונה, בכל קפסולה יש 300 מ"ג אומגה 3.

אם הוא אוכל דגים אז זה לא בעיה גדולה לקבל גרם אומגה 3 מהתזונה.

ציטוט (זה למנה שהיא פחות ממאה גרם סלמון):
For example, if you search for salmon, you will be presented with a list of different types of salmon. If you choose a three ounce portion of wild, raw coho salmon, you will be presented with a list of all the nutrients. The 22:6 n-3 is equal to .558 grams of DHA and 20:5 n-3 is equal to .365 grams of EPA. This gives you a total of .923 grams (923 mg) of omega-3 fatty acids.

• פותח/ת השרשור
הנחתי שהוא לא.
כמעט ולא נפוץ לראות אנשים בישראל שאוכלים דגים טריים מדי יום.

הנחתי שהוא לא.

לא כל יום, אבל יש הרבה אנשים שאוכלים פעמיים שלוש בשבוע. תוסיף לזה קופסה או שתיים של טונה (שיש בה פחות אבל לא זניח).

אני עדיין חושב שכדאי לקחת לפחות 2 גרם בקפסולות גם במצב הזה.

הנחתי שהוא לא.

למען האמת,אוכל דגים,גם אוכל mazola שיש בה אומגה 3,בכל אופן אוכל כ4 פעמים בשבוע דג,האם 3 קפסולות ביום יספיקו לי?

לא כל יום, אבל יש הרבה אנשים שאוכלים פעמיים שלוש בשבוע. תוסיף לזה קופסה או שתיים של טונה (שיש בה פחות אבל לא זניח).

אני עדיין חושב שכדאי לקחת לפחות 2 גרם בקפסולות גם במצב הזה.

בקופסאות (שימורים) טונה יש אומגה 3?
ראיתי שרק בסרדינים יש...

• פותח/ת השרשור
לפי nutritiondata יש אומגה 3 בטונה בשימורים, למרות שאני לא מאמין בזה וחושב שזה רק בגדר ארה"ב אם היה אומגה 3 בשימורים כאן היו רושמים את זה על גבי הקופסה 400 פעם רק כדי שיקנו יותר.

לפי nutritiondata יש אומגה 3 בטונה בשימורים, למרות שאני לא מאמין בזה וחושב שזה רק בגדר ארה"ב אם היה אומגה 3 בשימורים כאן היו רושמים את זה על גבי הקופסה 400 פעם רק כדי שיקנו יותר.
בגלל זה זה הנראה לי מוזר.
האמת שאאל"ט יש קופסאות טונה שמצוין בהן (בגדול ובמודגש) שיש אומגה 3 (לא באלו הרגילות של ה5 ש"ח), אבל מן הסתם שהן גם עולות יותר.

נערך לאחרונה:
שאלה באמת מפגרת, יש כזה דבר סייקל שומן/חלבונים?

למען האמת,אוכל דגים,גם אוכל mazola שיש בה אומגה 3,בכל אופן אוכל כ4 פעמים בשבוע דג,האם 3 קפסולות ביום יספיקו לי?

תפסיק לאכול mazola. שומן צמחי מוקשה זה רעל. מרגרינה זה רעל. שומן טראנס זה רעל. תאכל חמאה.

למה אתם מתעסקים בקקה.
קח 6 ביום וזהו,ככה תהיה בטוח שאתה צורך כמות אומגה 3 מספיקה כדי לתת אפקט כלשהו.
גם ככה אין כזה דבר OD של אומגה3

למה חשוב להכנס לתקופה של מאזן ניטרלי במעבר בין חיטוב למאסה ולהיפך?

נגיד בן אדם במאסה אוכל כמות מסוימת של פחמימות והוא מקפיד לקבל אותן ממקורות כמו שיבולת שועל, לחם מחיטה מלא וכו', הוא יעלה בדיוק אותו מספר של קילוגרמים עם בדיוק אותו יחס אם הוא היה אוכל תפריט עם אותם ערכים בדיוק רק שהגיעו משוקולד וקולה, לדוגמא? (בהנחה שהוא מתאמן ושני התפריטים בנויים בדיוק באותה צורה מבחינת מספר הקלוריות והיחס בין שומן\חלבון\פחמימה)

אם חשוב להקפיד על טווח תנועה מלא, למה בסקוואט לא יורדים עד הריצפה?

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית