נק' מוניטין:
58,706
- 103,279
- 12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סוכר (לבן) מכיל בתוכו גם פרוקטוז מה שממלא ברובו את מאגרי הגליקוגן בכבד ולא בשריר.אם כל פחמימה זה פחמן ומים= סוכרים
מה זה משנה אם אני מקבל את הפחמימות שלי מסוכר או אורז
חוץ מהערך הגלקימי
אמרו פה שעליה במאסה נקיה צריכה להיות כחצי קילו בשבוע וכ2 קילו בחודש.
לפני שהתחלתי מאזן חיובי שקלתי 81 קילו(אחרי שבועיים ניטראלי) ואז הייתי במאזן חיובי קל במשך שבוע(250 מעל התחזוקה) ואחרי שבוע בדיוק נשקלתי וראיתי עליה ל+83 קילו,אני יודע שהרוב נוזלים ושאין סיכוי שעליתי 2 קילו שומן,אבל זאת לא הבעיה.
השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת כמה באמת אני עולה כל שבוע?
גם למתאמנים יחסית מתחילים שמתאמנים שנה ומשהו/ילדים בתיכון?2 קילו בחודש זה המון וזה לא מסה נקייה, מסה נקייה זה בערך 1 ק"ג בחודש.
העלייה תהייה מתונה יותר לאחר 2-3 שבועות של מאזן קלורי חיובי ורק אז אפשר להעריך.
לפי דעתי ילדים בתיכון יכולים לעלות יותר כי הם גם אמורים לגדול וכל זהגם למתאמנים יחסית מתחילים שמתאמנים שנה ומשהו/ילדים בתיכון?
תמיד יהיה יוצא מין הכלל, יש לך מאמר על כך בפורטל "מהו פוטנציאל הגדילה שלך?"גם למתאמנים יחסית מתחילים שמתאמנים שנה ומשהו/ילדים בתיכון?
אז כמה קילוגרם בחודש בממוצע הכי יעיל לעלות, שימצא את פוטנציאל השריר לגדול אבל בגבול היעילות?
מה ההבדל בין לחם חיטה מלאה לרגיל?
מתחיל להמאס לי מהחיטה מלאה הלבן הרבה יותר טעים....
יש הבדל באיכות של הפחמימות?