הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

בהצלחה בלתפוס אותם בטלפון, אני לא יודעת איך זה בחול המועד, אבל בימים רגילים שעות המענה הטלפוני שלהם הוא 12:00 עד 14:00 וגם אז אם מישהו כבר עונה לך הסיכויים שמי שיש לו תשובות נמצא באיזור ולא בהפסקת צהריים קלוש.

נזלת כולנו אוכלים וטועמים ומחטטים אז אל תחרטטו.
בנוגע לציפורניים מאז גיל 4 אני קוסס ואוכל,זה כבר אובססיה ממש רצינית(תתארו את הכאב שאני אוחז במוט בדדליפט אבל בקטנה,אנחנו חיים בשביל כאב)
לאחרונה שמעתי שזה עושה בעיות במערכת העיכול וזה,יש אמת?

נזלת כולנו אוכלים וטועמים ומחטטים אז אל תחרטטו.
בנוגע לציפורניים מאז גיל 4 אני קוסס ואוכל,זה כבר אובססיה ממש רצינית(תתארו את הכאב שאני אוחז במוט בדדליפט אבל בקטנה,אנחנו חיים בשביל כאב)
לאחרונה שמעתי שזה עושה בעיות במערכת העיכול וזה,יש אמת?
אולי כי אתה אוכל כמות עצומה של חיידקים. לא נראה לי שעשו מחקרים על אכילתת ציפורניים

לא מכיר משהו כזה, אם זה מפריע לך יש לך תכשירים בסופר פארם שמורחים על הציפורן ויש לזה טעם של ק-אקי ואתה לא תרצה לעשות את זה יותר.
נ.ב לא מאמין שאני ביום שישי בבית חולה מת, אני עוד אמציא תרופה לשפעת

לא מכיר משהו כזה, אם זה מפריע לך יש לך תכשירים בסופר פארם שמורחים על הציפורן ויש לזה טעם של ק-אקי ואתה לא תרצה לעשות את זה יותר.

ניסיתי כל תכשיר שיש בשוק,פשוט מתרגלים(אחרי השימוש באופטימן מתרגלים להכל)
תרגיש טוב

תאכל שן שום על כל 100 מ"ג ויטמין C שאתה לוקח, תעשה קצת אירובי בכח...אם לא יבריא, לפחות ישרר לך את המוח ויוציא עצבים

אירובי חחחח אני בקושי קם מהמיטה, אני כרגע על המחשב כדי לא למות משיעמום הפכתי גם יום ולילה

משה, אם אתה יכול להשיג אפדרין לא אמורה להיות לך בעיה להשיג טמיפלו 😃 😃 😃

אני מעוניין לחזור בקרוב לSS ולעשות הכל לפי הספר..
עכשיו עד כמה זה באמת חשוב הקטע של החלב? למה יש לי רגישות לחלב(יש לי כאבי בטן אחרי כוס חלב)
מה שמוזר זה שמוצרים כמו יוגורט קוטג' וכדומה אני אוכל חופשי

זה לא משנה, העיקר שתכניס מספיק קלוריות וחלבון.

Rip: You need to drink one gallon of full fat milk everyday. It's almost mandatory
?Somebody from audience: I'm lactose intolerant, could I substitute milk for yogurt
Rip: Gallon of yogurt
😃

נערך לאחרונה:
את האמת יש 2 דעות בנושא שלא הוכחו בכלל:

1. למיטת שיזוף יש קרינה חזקה יותר מהשמש, מה שמוביל ליותר פגמים וסיכוי גובר לסרטן העור.
2. מיטת שיזוף מבוקרת יותר מבחינת קרני ה UVA (וגם UVB אבל הם לא מעניינים כרגע), כמו כן יש לך זמן מסויים ששמים לך במיטת שיזוף ואתה לא מתמנגל לך כמו בים ששם אפשר לשבת שעות בשמש גם אם לא מרגישים זאת, בנוסף יש את קרני העור שמחזירה השמש מהחול ועוד ועוד.

בכל מקרה לדעתי, בשני המקרים שמש או מיטת שיזוף אם עושים זאת במידה מבוקרת אין כל סיבה שתהיה פגיעה כולשהי. זה אף מומלץ להיות חשוף לשמש כדי לקבל קצת ויטמין D, אבל כשאנשי מגזימים ויושבים בשעות הצהריים שעות בשמש פה כבר מתחילה הבעיה.
אני אישית עושה מיטת שיזוף 10-15 דקות כל פעם שאני מגיע, פעם אחת בשבוע.
הפסקתי לאחרונה כי אין לי זמן וכוח אבל זה נחמד. הייתי עושה ברמת אביב עלה מנוי 530 ש"ח ל-10 שיזופים, יש לך מכונות גם בכל סניף של הולמס פלייס (לא צריך להיות מנוי, המחיר דומה)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית