נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין זמן מקסימלי לתוכנית תזונה או אימונים, הזמן האידיאלי לחפש לשנות משהו הוא כאשר נתקעים או מתקדמים נורא לאט בהתאם לציפיות.האם לתוכנית אימון/תזונה יש זמן מקסימלי לשימוש בה למשל חודש/חדשיים עד שהגוף מתרגל?
או שאם ממשיכים לעלות במשקלי עבודה בתוכנית אימון וממשיכים לעלות במשקל הגוף
אין צורך לשנות /להחליף אותן?
אין זמן מקסימלי לתוכנית תזונה או אימונים, הזמן האידיאלי לחפש לשנות משהו הוא כאשר נתקעים או מתקדמים נורא לאט בהתאם לציפיות.
לא, לדוגמא אתה לא יכול לצפות ממישהו שכבר שנה עם SS לדוגמא וכבר לא מתקדם מאימון לאימון להמשיך עם SS הוא צריך להתחיל לעשות תוכנית לבינונים - מתקדמים.
לא, לדעתי האידיאל מי שרוצה לגדול במסת השריר זה לעשות תוכנית כוח כשנתקעים לעבור לתוכנית באדיבילדינג ואז לעבור שוב לכוח של בינונים - מתקדמים וחלילה.
תגדיר תכנית BB, אם אתה מדבר על פיצולים אז זה תמיד אומר להתקדם יותר לאט ממה שהיית יכוללא, לדעתי האידיאל מי שרוצה לגדול במסת השריר זה לעשות תוכנית כוח כשנתקעים לעבור לתוכנית באדיבילדינג ואז לעבור שוב לכוח של בינונים - מתקדמים וחלילה.
תוכנית עם יותר נפח פחות עצימות.תגדיר תכנית BB, אם אתה מדבר על פיצולים אז זה תמיד אומר להתקדם יותר לאט ממה שהיית יכול
אני לא רוצה לעשות כרגע SS.
אני מתאמן כבר שלושה חודשים בערך.
בהתחלה עשיתי fbw כי הבנתי שזה תוכנית למתחילים, ואז עברתי ל ab.
fbw יותר נוח לי כי צריך לבוא פחות פעמים למכון, השאלה אם הוא יעיל כמו ab.
תודה
ריצה זו פעילות אירובית (לרוב, תלוי איך אתה רץ ולאיזה מרחקים).ריצה? אירובי? מה שונה ביניהם??
שאלה קטנה, אני עושה fbw בערך 3 שבועות 4 אימונים בשבוע
ואני לא מרגיש תשוש יום אחרי אימון (תפוס וכו'), אחרי אימון אני כן מרגיש עייפות, והעלתי משקלים לעומת קודם.
זה אומר שאני לא עובד חזק מספיק?
ריצה זו פעילות אירובית (לרוב, תלוי איך אתה רץ ולאיזה מרחקים).
אז זה לא משנה אם אני עושה את הפעילות האירובית בהליכון או בסטפר?
זה לא משנה, אבל תקח בחשבון שלא תשרוף את את אותה כמות הקלוריות באותו זמן כמו במכשיר השני