אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

האם לתוכנית אימון/תזונה יש זמן מקסימלי לשימוש בה למשל חודש/חדשיים עד שהגוף מתרגל?
או שאם ממשיכים לעלות במשקלי עבודה בתוכנית אימון וממשיכים לעלות במשקל הגוף
אין צורך לשנות /להחליף אותן?

• פותח/ת השרשור
האם לתוכנית אימון/תזונה יש זמן מקסימלי לשימוש בה למשל חודש/חדשיים עד שהגוף מתרגל?
או שאם ממשיכים לעלות במשקלי עבודה בתוכנית אימון וממשיכים לעלות במשקל הגוף
אין צורך לשנות /להחליף אותן?
אין זמן מקסימלי לתוכנית תזונה או אימונים, הזמן האידיאלי לחפש לשנות משהו הוא כאשר נתקעים או מתקדמים נורא לאט בהתאם לציפיות.

אין זמן מקסימלי לתוכנית תזונה או אימונים, הזמן האידיאלי לחפש לשנות משהו הוא כאשר נתקעים או מתקדמים נורא לאט בהתאם לציפיות.

משה, האם אתה רומז שצריך לבלבל את השריר? חחח:bananaparty: 🤡

• פותח/ת השרשור
לא, לדוגמא אתה לא יכול לצפות ממישהו שכבר שנה עם SS לדוגמא וכבר לא מתקדם מאימון לאימון להמשיך עם SS הוא צריך להתחיל לעשות תוכנית לבינונים - מתקדמים.

לא, לדוגמא אתה לא יכול לצפות ממישהו שכבר שנה עם SS לדוגמא וכבר לא מתקדם מאימון לאימון להמשיך עם SS הוא צריך להתחיל לעשות תוכנית לבינונים - מתקדמים.

כה, הגדלה של נפח ואו ווליום, אבל בכל זאת.. לעשות דילואדים בשלב מסויים פשוט לא יעיל?

• פותח/ת השרשור
לא, לדעתי האידיאל מי שרוצה לגדול במסת השריר זה לעשות תוכנית כוח כשנתקעים לעבור לתוכנית באדיבילדינג ואז לעבור שוב לכוח של בינונים - מתקדמים וחלילה.

לא, לדעתי האידיאל מי שרוצה לגדול במסת השריר זה לעשות תוכנית כוח כשנתקעים לעבור לתוכנית באדיבילדינג ואז לעבור שוב לכוח של בינונים - מתקדמים וחלילה.

אני מסכים איתך, גם אני חושב להתאמן ככה.
חוץ משבתוכנית "בודיבילדינג" אני עושה מין שילוב.. פוור-בילדינג קראתם לזה במאמר שלכם.., כלומר אני לוקח תרגיל מורכב, עושה בו מעט חזרות, 5 בדרך כלל, לעיתים גם 3 אבל רק במיליטרי פרס.
ובתרגילים הפשוטים אני הולך לכיוון ה8-12 חזרות.
מה אתה אומר?

ההבדל בין fbw לab

מה ההבדל ביניהם מבחינת התוצאות שהן מביאות?

אם אני רוצה לעלות במסה ובכוח, איזה תוכנית עדיפה?

תלויי איך התכנית בנוייה, מה הרמה שלך ועוד פרמטרים.
התוכנית היעילה ביותר היא זו שתוכל להתקדם איתה הכי מהר.
לפי ההודעה שלך SS תשרת את המטרות שלך הכי טוב.

נערך לאחרונה:
תגדיר תכנית BB, אם אתה מדבר על פיצולים אז זה תמיד אומר להתקדם יותר לאט ממה שהיית יכול

אני לא רוצה לעשות כרגע SS.

אני מתאמן כבר שלושה חודשים בערך.
בהתחלה עשיתי fbw כי הבנתי שזה תוכנית למתחילים, ואז עברתי ל ab.

fbw יותר נוח לי כי צריך לבוא פחות פעמים למכון, השאלה אם הוא יעיל כמו ab.

תודה

אני לא רוצה לעשות כרגע SS.

אני מתאמן כבר שלושה חודשים בערך.
בהתחלה עשיתי fbw כי הבנתי שזה תוכנית למתחילים, ואז עברתי ל ab.

fbw יותר נוח לי כי צריך לבוא פחות פעמים למכון, השאלה אם הוא יעיל כמו ab.

תודה

השאלה היא אם FBW עובד עליך יותר טוב, אם כן אז הרווחת פעמיים.
אם לא אז תצא מהעצלנות ותמשיך AB.

שאלה קטנה, אני עושה fbw בערך 3 שבועות 4 אימונים בשבוע
ואני לא מרגיש תשוש יום אחרי אימון (תפוס וכו'), אחרי אימון אני כן מרגיש עייפות, והעלתי משקלים לעומת קודם.
זה אומר שאני לא עובד חזק מספיק?

שאלה קטנה, אני עושה fbw בערך 3 שבועות 4 אימונים בשבוע
ואני לא מרגיש תשוש יום אחרי אימון (תפוס וכו'), אחרי אימון אני כן מרגיש עייפות, והעלתי משקלים לעומת קודם.
זה אומר שאני לא עובד חזק מספיק?

זה בסדר.. זה אומר שהסתגלת באופן יחסי לעומסים.. אתה לא חייב להיות בעומס מתקדם ומתמיד בצורה קיצונית... זה בסדר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית