נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח לא הבנת , להגיד שלקנות אוכל כזה או אחר כי הוא ישפר את הביצועים זה סבבה .
ולהגיד אותו דבר לגביי נעליים זה גם סבבה , אבל אתה משווה פה בין שני דברים לא קשורים .
אני לא אצמצם את מה שאני אוכל כדי לקנות נעליים .
תשמעו, אני לא אומר שנעל לא יכולה לשפר ביצועים (ואפילו באופן דרסטי אצל כמה אנשים), אבל הרבה פעמים זה קטע של "ציוד מקצועי" לשם הציוד המקצועי. מזכיר לי בשעתו את האנשים באמנות לחימה שהיו הולכים עם נעלימגוחכות "כי זה אומר שאני מקצועי", בלי קשר לזה שהם לא היו מצליחים להוציא אגרוף כמו שצריך.![]()
(אגב, אני קורא לכולם לנסות לעשות סקוואט עם הנעליים האלה)
עד שלא תנעל נעל נורמלית אתה לא תבין את ההבדל.
לא מדובר בליצנים שעושים סקוואט עם 80 קילו ושמים תחבושות לברכיים, חגורות ועוד כל מיני חארטות.
ניסיתי את זו של אלכס, כמעט עפתי קדימה. נעל כזאת דורשת גם שינוי טכניקה אצל כמה אנשים (ואני ביניהם).
לא ניסית עם משקל. מן הסתם זה דורש שינוי בתנועה, אבל זה עולם אחר.
כמה קילו אתה חושב שהן מוסיפות לך ?
לא יכול לדעת, לא התאמנתי יותר משנתיים במשהו אחר. אבל יש עוד גורמים חשובים, במיוחד אצל מתחיל. כשאתה על נעל לא יציבה, כל חזרה נראית טיפה שונה, ונעליים טובות עוזרות בלסדר את הטכניקה.
בסדר ולמישהוא שלא מתחיל , אם זה יכול לשנות לי את הטכניקה זה נראה לי לא חכם .
אני לא יודע למה אתה חושב שזה לא חכם, אבל תצטרך לנסות ולבדוק כנראה. גם חגורה יכולה לשנות את הטכניקה, וכולנו מסכימים שחגורה זה טוב.
צריך לעשות גשק בבנץ' פרס?
הנעליים האלה טובות לסקואט ? כי אין לי כח לזרוק 250 שקל על אול סטאר
אני מניח שאני מדבר בשם קורן השלד שלא יכול לדבר כרגע כשאני אומר: אחי, זה אינדיבידואלי. כל אחד ומה שעובד עליו!