הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

dave grohl זה למה.
לי בתכלס יותר נוח גם לשבור איתן מקביל, אני לא יודע בדיוק למה, אבל כנראה שהגובה תורם
ובכלל, כשאתה נועל אותן כמו שצריך חזק והכל, הרגע שלך בטון.

איש הקוביות - הנעליים אולי עולות 70 דולר, אבל בסופו של דבר זה יצא לי 600 שקל הכל כולל הכל. ואם צריך הייתי שם אלפייה כי הנעליים שוות כל שקל.
ולגבי הנעל שך, מה בדיוק ישך?

לי יש אולסטאר
נקנה בעתיד נעליים

נעלי צבא טובות לסקוואט ? 😃
אני לומד בטכני של חיל האויר ככה שיש לי נעלי צבא ..

לא נוראיות, יש קצת עקב והכל קשיח. יכול להיות שאם לא תשרוך אותן עד למעלה יהיה לך קצת יותר נוח מבחינת טווח תנועה בקרסול.

אישית אני יודע שלא הייתי מצליח לעשות סקוואט אפילו סביר אם לא היו לי נעליי משקולות זה פשוט עושה את כל ההבדל.

אישית אני יודע שלא הייתי מצליח לעשות סקוואט אפילו סביר אם לא היו לי נעליי משקולות זה פשוט עושה את כל ההבדל.

איזה הגזמה , עשיתי סקוואט עם בערך כל נעל אפשרית (וגם בלי ) .
ברור שיש הבדל בנוחות אבל אתם מגזימים לחלוטין .

אני וקולד נראה לי היחידים פה עם הנעל של vs athletics ושנינו (אני בטוח) לא יחליף אותה בשום נעל אחרת לסקוואט.
הנעל עצמה עם סוליה די גבוהה, הייתי מעריך 3 סנטימטר, משהו כזה.

יש עוד כמה אנשים שגרמתי להם לקנות נעל של vsathletics (סוכן אחי). וכן, לא הייתי מחליף אותה בשום נעל, ואני לא בטוח שיש הרבה אנשים שהיו חוזרים למשהו אחר אחרי ניסיון עם נעל אמיתית (אולי כמה אנשים עם מבנה גוף מוזר).

איזה הגזמה , עשיתי סקוואט עם בערך כל נעל אפשרית (וגם בלי ) .
ברור שיש הבדל בנוחות אבל אתם מגזימים לחלוטין .

זה דיי אינדיבידואלי ( 😛), אבל אני דיי בטוח שברגע שתנסה לעשות סקוואט עם נעל מקצועית אתה תרגיש בהבדל משמעותי מאוד.

אגב, לפעמים אני קורא פה על ילדים שמעדיפים לקנות אבקת חלבון ונאנו חאפר מאשר נעל משקולות נורמלית ועושים סקוואט עם סאקוני ופשוט מתחרפן 😣

אני מניח שאני מדבר בשם קורן השלד שלא יכול לדבר כרגע כשאני אומר: אחי, זה אינדיבידואלי. כל אחד ומה שעובד עליו!

הנעליים האלה טובות לסקואט ? כי אין לי כח לזרוק 250 שקל על אול סטאר

קבצים מצורפים

• תמונה028.jpg
    תמונה028.jpg
    KB 44.1 · צפיות: 99
  • תמונה029.jpg
    תמונה029.jpg
    KB 55.2 · צפיות: 125
זה דיי אינדיבידואלי ( 😛), אבל אני דיי בטוח שברגע שתנסה לעשות סקוואט עם נעל מקצועית אתה תרגיש בהבדל משמעותי מאוד.

אגב, לפעמים אני קורא פה על ילדים שמעדיפים לקנות אבקת חלבון ונאנו חאפר מאשר נעל משקולות נורמלית ועושים סקוואט עם סאקוני ופשוט מתחרפן 😣

יכול להיות , אבל יש בעיה להשיג בארץ .
ולשים 500 שקל על נעל שלא תתאים זה בעיה .

יכול להיות , אבל יש בעיה להשיג בארץ .
ולשים 500 שקל על נעל שלא תתאים זה בעיה .

צודק, אי אפשר לקנות מהארץ וגם יש את האפשרות שהנעל לא תתאים, לכן אני ממליץ לך לנסות למדוד נעליים מקצועיות של אנשים שאתה מכיר, אולי אחת תתאים לך וככה תיפטר מהבעיה הזאת, ואם אני לא טועה אלכס פרסם אשכול שמראה איך לחשב את מידת כף הרגל שלך וכך בהתאם להזמין נעליים.

אתה נשמע לי כמו בחור שיש לו סדר עדיפויות אז אני מאמין שהקנייה הבאה שלך לא תהיה אבקת חלבון והדבר האחרון שאני רוצה זה להיכנס לכיס של מישהו אחר אז אני רק יציע לך לעשות את השיקולים שלך כי כמו שאמרו וגם ריפטו פרסם מאמר כזה נעליים מקצועיות הכי ייתרו להרמות שלך ואתה עובד עם משקלים גבוהים מאוד ממה שראיתי אז על אחת כמה וכמה 😃

צודק, אי אפשר לקנות מהארץ וגם יש את האפשרות שהנעל לא תתאים, לכן אני ממליץ לך לנסות למדוד נעליים מקצועיות של אנשים שאתה מכיר, אולי אחת תתאים לך וככה תיפטר מהבעיה הזאת, ואם אני לא טועה אלכס פרסם אשכול שמראה איך לחשב את מידת כף הרגל שלך וכך בהתאם להזמין נעליים.

אתה נשמע לי כמו בחור שיש לו סדר עדיפויות אז אני מאמין שהקנייה הבאה שלך לא תהיה אבקת חלבון והדבר האחרון שאני רוצה זה להיכנס לכיס של מישהו אחר אז אני רק יציע לך לעשות את השיקולים שלך כי כמו שאמרו וגם ריפטו פרסם מאמר כזה נעליים מקצועיות הכי ייתרו להרמות שלך ואתה עובד עם משקלים גבוהים מאוד ממה שראיתי אז על אחת כמה וכמה 😃

אגב רק שתדע שאבקת חלבון היא לא השוואה נכונה , זה כמו להגיד אל תקנה אוכל תקנה נעלייים .
אבל כן אני צריך לתפוס מישהוא ולמדוד .

אגב רק שתדע שאבקת חלבון היא לא השוואה נכונה , זה כמו להגיד אל תקנה אוכל תקנה נעלייים .
אבל כן אני צריך לתפוס מישהוא ולמדוד .

למה?התכוונתי שעדיף לקנות נעל מקצועית שהיא יותר יעילה מנעל רגילה ותשפר ביצועים, לכן יש צורך לקנות אותה אפילו שמחירה גבוה, לעומת אבקת חלבון שהיא לא יותר יעילה מאורגל רגיל ואף במקרים מסויימים יותר יקרה ממאכלים מסויימים. .

אבקת חלבון לא יותר יעילה מאוכל רגיל ואף במקרים מסויימים יותר יקרה ממאכלים מסויימים.
מערבים שגנבו את זה:🙁

ומה רע?

למה?התכוונתי שעדיף לקנות נעל מקצועית שהיא יותר יעילה מנעל רגילה ותשפר ביצועים, לכן יש צורך לקנות אותה אפילו שמחירה גבוה, לעומת אבקת חלבון שהיא לא יותר יעילה מאורגל רגיל ואף במקרים מסויימים יותר יקרה ממאכלים מסויימים. .

אבקת חלבון לא יותר יעילה מאוכל רגיל ואף במקרים מסויימים יותר יקרה ממאכלים מסויימים.

ומה רע?

חחח לא הבנת , להגיד שלקנות אוכל כזה או אחר כי הוא ישפר את הביצועים זה סבבה .
ולהגיד אותו דבר לגביי נעליים זה גם סבבה , אבל אתה משווה פה בין שני דברים לא קשורים .
אני לא אצמצם את מה שאני אוכל כדי לקנות נעליים .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית