נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
dave grohl זה למה.
לי בתכלס יותר נוח גם לשבור איתן מקביל, אני לא יודע בדיוק למה, אבל כנראה שהגובה תורם
ובכלל, כשאתה נועל אותן כמו שצריך חזק והכל, הרגע שלך בטון.
איש הקוביות - הנעליים אולי עולות 70 דולר, אבל בסופו של דבר זה יצא לי 600 שקל הכל כולל הכל. ואם צריך הייתי שם אלפייה כי הנעליים שוות כל שקל.
ולגבי הנעל שך, מה בדיוק ישך?
נעלי צבא טובות לסקוואט ? 😃
אני לומד בטכני של חיל האויר ככה שיש לי נעלי צבא ..
אישית אני יודע שלא הייתי מצליח לעשות סקוואט אפילו סביר אם לא היו לי נעליי משקולות זה פשוט עושה את כל ההבדל.
אני וקולד נראה לי היחידים פה עם הנעל של vs athletics ושנינו (אני בטוח) לא יחליף אותה בשום נעל אחרת לסקוואט.
הנעל עצמה עם סוליה די גבוהה, הייתי מעריך 3 סנטימטר, משהו כזה.
איזה הגזמה , עשיתי סקוואט עם בערך כל נעל אפשרית (וגם בלי ) .
ברור שיש הבדל בנוחות אבל אתם מגזימים לחלוטין .
זה דיי אינדיבידואלי ( 😛), אבל אני דיי בטוח שברגע שתנסה לעשות סקוואט עם נעל מקצועית אתה תרגיש בהבדל משמעותי מאוד.
אגב, לפעמים אני קורא פה על ילדים שמעדיפים לקנות אבקת חלבון ונאנו חאפר מאשר נעל משקולות נורמלית ועושים סקוואט עם סאקוני ופשוט מתחרפן 😣
הנעליים האלה טובות לסקואט ? כי אין לי כח לזרוק 250 שקל על אול סטאר
אני מניח שאני מדבר בשם קורן השלד שלא יכול לדבר כרגע כשאני אומר: אחי, זה אינדיבידואלי. כל אחד ומה שעובד עליו!
אלכס אני אתן לך באן .
יכול להיות , אבל יש בעיה להשיג בארץ .
ולשים 500 שקל על נעל שלא תתאים זה בעיה .
מאיפה ב-100?מי משלם 250 , לך תקנה ב100 שקל .
מאיפה ב-100?
צודק, אי אפשר לקנות מהארץ וגם יש את האפשרות שהנעל לא תתאים, לכן אני ממליץ לך לנסות למדוד נעליים מקצועיות של אנשים שאתה מכיר, אולי אחת תתאים לך וככה תיפטר מהבעיה הזאת, ואם אני לא טועה אלכס פרסם אשכול שמראה איך לחשב את מידת כף הרגל שלך וכך בהתאם להזמין נעליים.
אתה נשמע לי כמו בחור שיש לו סדר עדיפויות אז אני מאמין שהקנייה הבאה שלך לא תהיה אבקת חלבון והדבר האחרון שאני רוצה זה להיכנס לכיס של מישהו אחר אז אני רק יציע לך לעשות את השיקולים שלך כי כמו שאמרו וגם ריפטו פרסם מאמר כזה נעליים מקצועיות הכי ייתרו להרמות שלך ואתה עובד עם משקלים גבוהים מאוד ממה שראיתי אז על אחת כמה וכמה 😃
מאיפה ב-100?
אגב רק שתדע שאבקת חלבון היא לא השוואה נכונה , זה כמו להגיד אל תקנה אוכל תקנה נעלייים .
אבל כן אני צריך לתפוס מישהוא ולמדוד .
מערבים שגנבו את זה:🙁
למה?התכוונתי שעדיף לקנות נעל מקצועית שהיא יותר יעילה מנעל רגילה ותשפר ביצועים, לכן יש צורך לקנות אותה אפילו שמחירה גבוה, לעומת אבקת חלבון שהיא לא יותר יעילה מאורגל רגיל ואף במקרים מסויימים יותר יקרה ממאכלים מסויימים. .
אבקת חלבון לא יותר יעילה מאוכל רגיל ואף במקרים מסויימים יותר יקרה ממאכלים מסויימים.
ומה רע?