הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

אבל בציטוט כתוב שבגלל שזה איטי זה לא עוזר.

אם אתה מדבר על לעשות Speed Sets עם סקוואטים ודדליפטים למשל, זו גם אפשרות, וגם על זה הוא מדבר לא מעט בספר

---------- התגובה התווספה ב 02:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:05 ----------

אבל בציטוט כתוב שבגלל שזה איטי זה לא עוזר.
לא עוזר לפתח כוח מתפרץ כשלעצמו בהנחה ואתה לא מתחיל גמור, אבל כן יכול לגרום לפאוארקלין שלך לעלות.

זה שהוא יכול לעזור אני מין הסתם יודע (אני דווקא אומר שהפוך לא כ"כ קורה). השאלה שלי היא איך הוא מיישב את זה עם הציטוט מהספר. מישהו שאל אותו פעם?

ההערה על הSPEED SETS הייתה לקורן אם זה לא היה ברור.

אני לא מבין מה לא מתיישב לך, איך זה סותר. הוא לא אמר שדדליפט זה תרגיל לכוח מתפרץ, הוא אמר שזה כן יכול להוסיף לך פלטות על הפאוארקלין.

איך קוראים לספר של מרק ריפוט על התוכנית SS והאם אפשר להוריד אותו?

כל הדיון הזה התפתח בגלל שאלה קטנה:)
אני הולך לבצע SS בתזמון של 2 אימונים בשבוע,בנוסף לכך יהיו אימוני JKD וריצות.
המטרה העיקרית שלי היא לפתח כוח,סקוואט ודדליפט למדתי כבר,פשוט אני צריך טיפה לחזור על הטכניקות.
לדעתכם יהיה כדאי לי ללכת על הPC?
האם קל ללמוד את הטכניקה שלו מסרטונים?
בהנחה שאני מבצע טוב דדליפט וסקוואט.
וגם יש לי רגישות בכתף ימין,כבר כמה פעמים קיבלתי שם דלקת,לפי הביצוע של הPC זה נראה כמו מתכון לפציעות,הגיוני או שאין קשר?

אגב, מתוך הציטוט שלך:

"Conversely,
exercising at a slower speed develops strength only at that speed
and does not improve power at faster movement speeds."

אז דדליפט עוזר או לא עוזר לקלין? הוא התייחס פעם לסתירה הזאת?

הוא לא אמר שדדליפט לא עוזר לקלין. הוא אמר שכדי לשפר את ההספק בתנועות מהירות, צריך להתאמן על תנועות מהירות. זה לא סותר את העובדה שצריך כוח בסיסי כדי להיות מסוגל להגיע להספק מסוים.

לדעתי המשפט מנוסח לא טוב. אולי זה תוקן בגרסה השניה.

יש לי שאלה.., כשאני אוחז את המוט בסקוואט, אני לא כורך את האגודל סביב המוט..(ככה כתוב בספר) ככה צריך לתפוס גם בבנץ' ובפרס..??

יש לי שאלה.., כשאני אוחז את המוט בסקוואט, אני לא כורך את האגודל סביב המוט..(ככה כתוב בספר) ככה צריך לתפוס גם בבנץ' ובפרס..??

לא
אחיזה סגורה בהכל חוץ מסקוואט

לא
אחיזה סגורה בהכל חוץ מסקוואט

בדיוק אתמול מדריך בחדר כושר התווכח איתי על זה. אמרתי לו שעדיף סגור, והתשובה הייתה "אני לחצתי 160 קילו ככה, לא קרה לי כלום". שאלתי אם יש סרטון ואז הוא נעלם.. 🙄

בדיוק אתמול מדריך בחדר כושר התווכח איתי על זה. אמרתי לו שעדיף סגור, והתשובה הייתה "אני לחצתי 160 קילו ככה, לא קרה לי כלום". שאלתי אם יש סרטון ואז הוא נעלם.. 🙄

לא חסר סרטונים של אנשים שלחצו פתוח ושברו צלעות
העלו כמה לפה

פה יש עוד
http://www.youtube.com/results?search_query=bench+accident&aq=2s

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

אני נסעתי פעם אחת בלי חגורת בטיחות.

חחחחחחח עודד, אפילו ריפ אמר לך שאתה לא טוב בהבנת הנקרא. מה יהיה? אין עתיד...

יש בגוף יותר מי 20 שרירים אז מה אני צריך לעבוד על כולם איך אני תוחס את זה לשעה(אימון צריך להימשך שעה לא?)
נגיד אני עושה את התכניות SS FWB וכול זה אוקיי עובר את אזמן שצריך ואז עובר נגיד לAB וכול אלו איך אני יכול כי אני יכול רק 3 פעמיים בשבוע אז מה עושים פשוט נשאר בFWB?
וכול התכניות האלו באמת עובדות ?כי ניראלי הכול בולשיט גדול פשוט לקחת משקל ולעשות את השהו תרגיל יעשה את העבודה

נערך לאחרונה:
גם שרפת אותנו, אמרת לו שבישראל מסתובבים עותקים אלקטרונים של הספרים שלו 😵

חחח לא נורא..הוא בטוח מודע לזה שהוא אל פה. אז לא כל כך אכפת לו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית