הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

הרגשה זה טוב,אבל האם תיהיה בכך יעילות כלשהי?

היום החלטתי לעשות מתח כתרגיל לגב בתוכנית שלי.
אף פעם לא הצלחתי אפילו לסגור חזרה אחת לבד, היום עם עשיתי שלושה סטים של 6-8 חזרות עם עזרה של מישהו, אם אני אמשיך ככה, אני אמור להשתפר עם הזמן?

היום החלטתי לעשות מתח כתרגיל לגב בתוכנית שלי.
אף פעם לא הצלחתי אפילו לסגור חזרה אחת לבד, היום עם עשיתי שלושה סטים של 6-8 חזרות עם עזרה של מישהו, אם אני אמשיך ככה, אני אמור להשתפר עם הזמן?

תנסה כמה אימונים ככה ואח"כ תנסה לעשות לבד כמה סטים עם מקסימום חזרות

אני מחפש דיי הרבה זמן,אבל לא מוצא איזה משהו.
מישהו יכול לתת פרטים או לפחות מקור שבו הם קיימים למידות של הסימונים על המוט האולימפי?
קצת לא מובנת השאלה אני מניח,הכוונה נגיד מה המרחק בס"מ בין הפסים הקטנם שאותם לא עוברים באחיזה בבנץ',ובאיזה אורך הגריפ באמצע הבאר ובאיזה אורך 2 הקטעים החלקים שבאים בצדדיו?
בקיצור מידות,כמה שיותר פרטים יותר טוב.
הייתי מודד לבד בחדר כושר אבל לא נעים.:120ag:

אני מחפש דיי הרבה זמן,אבל לא מוצא איזה משהו.
מישהו יכול לתת פרטים או לפחות מקור שבו הם קיימים למידות של הסימונים על המוט האולימפי?
קצת לא מובנת השאלה אני מניח,הכוונה נגיד מה המרחק בס"מ בין הפסים הקטנם שאותם לא עוברים באחיזה בבנץ',ובאיזה אורך הגריפ באמצע הבאר ובאיזה אורך 2 הקטעים החלקים שבאים בצדדיו?
בקיצור מידות,כמה שיותר פרטים יותר טוב.
הייתי מודד לבד בחדר כושר אבל לא נעים.:120ag:
נראה לי שזה רשום בSS.

עוד שאלה.
אני מעוניין ללמוד איך לבצע סקוואט כראוי, הבעייה היא שבמכון שלי אין איפה לשים את המוט (אין כלוב). לעשות סקוואט בסמיט לא נראה לי יעיל, ואני רוצה אך ורק סקוואט רגיל. אז השאלה שלי היא, מלבד להיעזר במקמבילים, מה אני יכול לעשות כדי לבצע סקוואט (לעבור מכון לא בא בחשבון) ?

תלמד לעשות קלין ופרונט סקוואט. זה בערך הדבר היחיד שאתה יכול לעשות במסגרת האילוצים שאתה מתאר.

אולי אם אתה נמוך אפשר אפילו מהבנץ'....או שתבנה מגדלים ממדרגות וכאלה שיש לך במכון...

בכל מקרה, שאלה מפגרת, כמה חלב מומלץ לשתות ביום?

אולי אם אתה נמוך אפשר אפילו מהבנץ'....או שתבנה מגדלים ממדרגות וכאלה שיש לך במכון...

לא, אני לא נמוך למזלי ✌️

בכל מקרה, אני חושב שאיעזר בשני אנשים שירימו את המוט איתי בהתחלה מהבנץ' וזהו.

תודה לכם בכל מקרה!

לא, אני לא נמוך למזלי ✌️

בכל מקרה, אני חושב שאיעזר בשני אנשים שירימו את המוט איתי בהתחלה מהבנץ' וזהו.

תודה לכם בכל מקרה!
קח בחשבון שזה ממש מסוכן, תשים מדרגות מתחת לספת בנץ' ותתכופף, זה עדיף.

שואל בשביל חבר:

משה,
קראתי את המאמר שלך על חימום וכו',
יש לי שתי שאלות.
1.מה ההבדל בין מתיחות סטטיות לדינאמיות?בדינאמיות הכוונה שכל הזמן זזים ובמתיחות סטטיות נשארים באותו תזוזה למשך זמן מסוים?לדוגמא איזה מתיחות אלו?
http://exrx.net/Stretches/Biceps/Standing.html
http://exrx.net/Stretches/Biceps/Seated.html
2.איך זה בתור חימום לסקוואט 50 ק"ג?
20x8
20x5
30x4
35x3
40x2
42.5x1
50x3x5

תודה מראש.

מה שאתה הראת זה מתיחות סטטיות, כאשר אתה מזיז את הגוף זו מתיחה דינאמית אבל יש הבדל בין בליסטית (קפיצות), דינאמית יכולה להיות רוטציה של הגב מצד לצד (סתם דוגמא, כאשר אתה מסובב את עצמך ימינה ושמאלה).
בקשר לחימום, אני אישית מצאתי שהאידאל בשבילי זה 8-5-3-1 (חזרות) עם משקלים של 50-75-90-100%

להלן שאלה שהציג בפניי אחד המאמנים אצלנו במכון, לצערי לא יכלתי לתת לו תשובה מאוד מבוססת:
הוא טוען שבגלל שבעבודה של SS אין שום עבודה על ידיים, בשלבים מאוחרים יותר, נגיד כשאגיע למשקלים גבוהים בבנץ' או במתח.. זה יתחיל לפתח דלקות בידיים.
ברור לי שזה די שטויות מה שהוא אומר ושזה לא יגרור דלקות, אבל אין לי באמת תשובה רצינית לתת לו שיהיה מסופק ממנה, מישהו בא לו לתת אחת כזאת?

תשאל אותו אם מתח לא עובד על הידיים ואם בנץ ופרס לא עובדים על הידיים, אחרי זה אולי נביא לו תשובה, מעניין מה הוא יגיד.

הוא טוען שבגלל שהם עובדים בתור שרירים סינרגיסטיים זה בקושי נקרא עבודה חחחח

סתם משהו שהתווכחתי אם מישהו מהמכון..
כיפוף רגליים , יש לזה היתרונות ואם כן מה הם?
למשל בכפיפת מרפקים בעמידה או בכל תרגיל בעמידה...?
אני כמעט בטוח שלא ושזה לא מועיל (בדיוק כמו להישען על קיר)אבל בכל זאת

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית