הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

ההגיון שלי אומר שזה נותן לך בסיס יציב. במקום להיות לולב מתלבלב ולקבל מזה מומנטום (נגיד לכפיפות מרפקים).
אבל זה ההגיון שלי ^^

יציבה/שיווי משקל יותר טוב תקבל במקרה ותגדיל את הבסיס היציבה, אבל לא לזה הכוונה, הוא התכוון שזה פוגע בגב במקרה ולא מכופפים ברכיים , זה שטויות אבל אותי מעניין מה ההיתרונות/חסרות בכיפוף ברכיים.

אני לא חושב שיש בן אדם שמכופף ברכיים מבלי להגדיל את הבסיס שלו.. נשמע לי דבילי לגמרי. גם להוציא את הברכיים החוצה נחשב הגדלת בסיס. הדרך היחידה שהוא יכול לכופף את הברכיים מבלי להגדיל את הבסיס זה להוציא אותן קדימה.

זה גרוע, זה יכול לפגוע בברך וממש לא שומר עליך יציב.
תחשוב על 2 עצמות הברך ברגע שאתה מכופף אותן אין עומס שווה על הפטלה, ברגע שאתה נועל את הברך העומס מתחלק פחות או יותר שווה בשווה.

ואני זוכר שלמדנו משהו מזמן שתלוילאיפה המומנט מושך אותך, ולפי זה להסתכל מתי לקפל את הברכיים,
מה שאתה אומר בעצם שזה לא עוזר אלא אפילו מסוכן?
דרך אגב הטענה שלו הייתה שזה פוגע בגב והוא לא ייחס את זה ליציבות.

העניין עם הקיר גם מטומטם, אם אתה עושה כפיפת מרפקים עם מוט, המוט מושך אותך קדימה, מה אתה עושה? הולך אחורה, אז איך הקיר מונע ממך משהו בדיוק? בקיצור זו המצאה של ליצנים, לא מקפלים רגליים בקיצור אין לזה שום ייעול ליציבות. בקשר למומנט, רוב העומס לא יתפצל שווה בשווה, היה לי פעם תמונה של זה צריך לחפש, אתה יכול לקחת 2 אגרופים בידיים לשלב אותם יחד אחד לשני, זה המנח של הברך כשהיא נעולה, עכשיו תפתח אותם קצת, זה המנח כשאתה מכופף את הברך, שים לב שיש לך המון מקום "ריק" שאין עליו עומס והעומס מתרכז בצד אחד.

משה אם השוטר פה באיזור ראה אותי שותה חלב,אבל 5% (אין כמעט כאלה) ואם הוא ילשין,כמה זמן מאסר אני אוכל לקבל???

משה, איפה הרכיב המסובב הכי גדול בהרחקת כתפיים כנגד פולי תחתון?

🤡

משה מגדילים אורך מתח על ידי שינוי במנח הגוף או שינוי בזרוע העמסה?
שינוי בזרוע העמסה תוביל להגדלת המומנט

משה, איפה הרכיב המסובב הכי גדול בהרחקת כתפיים כנגד פולי תחתון?

🤡

מעט לאחר תחילת התנועה בניגוד לתרגיל עם משקולת חופשית ששם כאשר היד מקבילה לקרקע (90 מעלות)

אין מה להתבלבל. תחשוב על זה ששינוי בזרוע העמסה לא משפיע על השריר בשום צורה. לא מקצר אותו, לא מאריך אותו, לא כלום. הוא רק צריך לעבוד יותר קשה.

מדובר כמובן על תרגילים מבודדים, אבל זה כל מה שרלוונטי אליך.

אין מה להתבלבל. תחשוב על זה ששינוי בזרוע העמסה לא משפיע על השריר בשום צורה. לא מקצר אותו, לא מאריך אותו, לא כלום. הוא רק צריך לעבוד יותר קשה.

מדובר כמובן על תרגילים מבודדים, אבל זה כל מה שרלוונטי אליך.

אוקי, ומה בהקשר של עבודה במכשירים אותו עיקרון?
דרך אגב יש לכםאיזה אתר שיעזור לי קצת יותר בביומכניקה + קנזיולוגיה(חוץ מהניתוח התנועתי ,שזה אני לא צריך).
תודה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית