נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סטטי = השריר לא מתארך ולא מתקצרמה ההבדל בין כיווץ סטטי לבין עבודה קונצנטרית, הכוונה מבחינת גירוי השריר.. אם בנאדם יעבוד לדוגמא על הבטן בעבודה סטטית, מה ההבדל יהיה אם הוא יעבוד עליה בעבודה קונצנטרית ואקצנטרית?
אבל זה לא נכון שאצל רוב האנשים אין את הקימור בגב שיש במצב עמידה בתחילת ההרמה?אם אתה מחזיק את עמוד השדרה במצב ניטרלי, הזוקפים עובדים בצורה איזומטרית.
אם אני זוכר נכון יש PPT באגן בדדליפט ואחד השרירים הפעילים ב PPT זה ERECTOR SPINE.אם אתה מחזיק את עמוד השדרה במצב ניטרלי, הזוקפים עובדים בצורה איזומטרית.
אם אני זוכר נכון יש PPT באגן בדדליפט ואחד השרירים הפעילים ב PPT זה ERECTOR SPINE.
במצב סטטי לדעתי לגדול אי אפשר כל כך הרבה, להתחזק אולי כן.
במצב סטטי אין חפיפה בין אקטין ומיוזין, לכן זה דבר בעייתי.
בקשר לדדליפט, אני חושב שהגב לא עובד סטטי אלא דינאמי, הוא אחד מהשרירים הפעילים בתרגיל (Erector Spine)
זה ברור לי, השאלה היא כשהשריר נמצא במצב סטטי(לדוגמאיש הרבה תרגילי בטן כאלה,כמו ששוכבים על הצד), עד כמה הוא יכול להתפתח ולהתחזק מאותו מצב?
בוא נשאל את זה אחרת, בגלל שאתה דיי טרי אני אנסה לרענן את עצמי דרך (אם בקורס המטומטם שלכם לימדו את זה).
אילו שרירים פועלים ב APT
אילו שרירים פועלים ב PPT
אילו תנועות עושה APT
אילו תנועות עושה PPT
לכל מי שחושב שאנו מדברים סינית, האחד זה סיבוב אגן לאחור והשני לפנים, סיבוב אגן אתם עושים כשאתם מזיינים (חלקכם) בדוגי סטייל (אלא אם יש לכם דיסלקציה מוטורית קשה או שאתם עושים דוגי עצלן[לא נרחיב]).