נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי אתמול בנצ' ובצורה לגמרי לא אופיינית זה היה לי מאוד קשה פתאום ויצא שעשיתי 5-5-4. שחזרתי הביתה גיליתי שברוב חוכמתי העלתי כפול משקל ממה שהייתי צריך. מה אני אמור לעשות בבנצ' הבא? לעשות את המשקל שעשיתי אתמול, או את המשקל שהייתי אמור לעשות?
תלוי איך שנוח לך.עוד שאלה קצת מוזרה, בקשר לרוחב האחיזה בבנצ'. איפה בדיוק אני אמור להחזיק ביחס לעיגולים החלקים? הזרת בתוך העיגול או הזרת קצת לפני העיגול?
תלוי איך שנוח לך.
תעבוד לפי החישוקים, אני אוהב לשים את הזרת על החישוק. באחיזה יותר רחבה אפשר ללחוץ יותר כי טווח התנועה קטן.הבנתי. אני שואל כי אני זוכר שבספר הוא אומר משהו על זה שיש אחיזה שמרימי משקולות עובדים איתה בתחרויות כי אפשר להרים בה יותר משקל, אבל בגלל שהמטרה כרגע היא להתחזק עדיף להשתמש באחיזה שהוא הסביר.
הייתי עושה פשוט מה שהוא אמר רק שהסימונים שעל המוט של הבנצ' (ובכלוב לצורך העניין) הם לא כמו אלה שעל המוטות בחדר עם הבמות, שלפיהם הוא מסביר את האחיזה.
אם אני לא טועה, ההמלצה של ריפ היא לאחוז את המוט ברוחב כזה שכאשר המוט נוגע בחזה, האמות אנכיות לקרקע, מה שייתן טווח תנועה מלא.
במתח ב SS כמה חזרות לעשות? 3*5 3*6 3*7 3*8?
בגלל זה עושים לחיצת חזה עם מוט, ה"יתרונות" של משקולות יד לא שווים את הכאב ראש, ואגב את שניהם עושים עם ספוטר, הוא מגיש את המוט/משקולות בתחילת כל סט ועוזר להחזיר.איך אתם מרימים את המשקוליות מהריצפה ללחיצת חזה?
אחת על הספסל ואז מרימים את השנייה?
יושבים על הספסל בגב כפוף קדימה ואז מרימים? 😵
או מחזירים את המשקולות לעמדה והולכים לקחת שוב...
לא יודע... ממשקלים של 32.5 זה כבר מתחיל להיות לא נוח...
אם אני יעשה סקוואט בוקס או בתרגילים אחרים אני יפגום את רפלקס המתיחה, אז זה יגרום כבר לא "סקוואט מלך התרגילים" ויפגום במורכבות של התרגילים או שלא
(לכוח מתפרץ)