הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

ממממ חשבתי שמה שרע בזה זה הסמיכות של הPC, יוצא 2 אימונים ברצף לעשות את זה.. אני מניח שזה לא כמו סקוואט.. הרבה יותר קשה להתאושש מזה, אבל אם יש אישור אז אחלה 😃
מתח סופיניציה\פרונציה\מה שבא לי?

לא תוכל להתקדם עם כ"כ הרבה דדליפט לאורך זמן. ברגע שאתה צובר קצת כוח, 3x5 שלוש פעמים בשבוע יהיה הרבה יותר ממה שאתה צריך - הרבה עומס על מערכת העצבים כתוצאה ממשקל גבוה והרבה שרירים מעורבים, מה שיגרור התאוששות לקוייה וההתקדמות תיעצר מוקדם מאוד.
אם אתם אומרים שמDL או PC כל אימון הגוף לא מספיק להיתאושש, אז איך זה שעושים אימון אחד DL ואימון אחריו PC והגוף מתאושש טוב ?

תלוי כמה דדליפט תעשה. אם תעשה יותר מדי, ההתאוששות תהיה לקויה ותשפיע על כל התרגילים האחרים שלך.

אין בעיה עם פאוורקלין
הבעיה רק עם דדליפט כבד בהתחלה אתה עושה 1.5 פעמים בשבוע סט אחד של 5 חזרות בממוצע
אחר כך (מתאמן בינוני +) אתה יורד לפעם אחת בשבוע ומעלה את הנפח

אין בעיה עם פאוורקלין
הבעיה רק עם דדליפט כבד בהתחלה אתה עושה 1.5 פעמים בשבוע סט אחד של 5 חזרות בממוצע
אחר כך (מתאמן בינוני +) אתה יורד לפעם אחת בשבוע ומעלה את הנפח
טוב,
אם אני יתבסס על דדליפט במקום סקוואט במשך חודש (שאני לא יהיה במכון), זה יהיה רע ?

יש לי שאלה

חבר שלי אמר לי פעם שהוא עושה תוכנית עיצוב...
אין לי מושג מה זאת אומרת עיצוב?? חיטוב או שמה..??

סקווט ודדליפט עובדים חזק על הגב התחתון

אם אתה מחפש משהו ספציפי יותר גוד מורנינג

אם אתם אומרים שמDL או PC כל אימון הגוף לא מספיק להיתאושש, אז איך זה שעושים אימון אחד DL ואימון אחריו PC והגוף מתאושש טוב ?

אין שום בעייה עם PC, רק עם דדליפט.
ותיראה שאצל ריפ מתחילים מדדליפט פעם ב2 אימונים ואז 3 ואז 4 ואז 6.
ככל שהדדליפט עולה, עושים אותו פחות ופחות, כי הוא פשוט מעמיס יותר מידי..

עלתה לי תהיה בקשר לתוכנית של לייל-
אומרים שהתוכנית ממש לא מתאימה למתחילים ויותר מיועדת למתקדמים.. מקובל עליי
עם זאת, במתכונת המקורית יש כל תרגיל כבד פעמיים בשבוע (יחד עם שאר ירקות)
וע"פ החלוקה שמתוארת עולים ב5% כל אימון (שזה 10% בשבוע.. משמע תוספת 10 ק"ג בשבוע לסקוואט של 100 ק"ג). והדבר אמור להמשך 6 שבועות. כלומר עליה ב60%.
משמע הסקוואט אמור להגיע ב6 שבועות מ100 ק"ג ל160 ק"ג. נשמע לי תמוהה עד מאוד. התקדמות ליניארית כזאת (מאימון לאימון) לא דווקא תהיה מתאימה למתאמן מתחיל כמו בSS? ובכלל, כשיש עוד תרגילי עזר אני לא רואה איך התאוששות כזו תהיה נורמלית בכלל.

ברור לי כמובן שזה הגיוני להתקע באמצע, ולא באמת לעלות 60%, אבל עצם הכוונה של לעלות 60% משקל ב6 שבועות נשמע לי הזוי לחלוטין, מישהו רוצה לחדד לי?🥷

1.לא מתחילים מהשיא.
2.אחרי כמה אימונים מורידים את התוספת ל2.5 כל אימון.
3.ואז נתקעים.

מ100 ל160 זה לא יגיע, זה רק בתיאוריה ככה.

לא אמרתי שמתחילים מהשיא.
אם תסתכל לפי התרגום של התוכנית באתר יש לך שבועיים ראשונים להגיע ל95% ומאז אתה מרביץ 6 שבועות.
(סליחה, זה יצא 155%).
אז אתה אומר שאחרי כמה אימונים חותכים את זה ל2.5%?
עדיין קשה לי להבין, איך מתאמן מתקדם, שמיצה התקדמות שבועית (או כרגע עובד ע"פ התקדמות שבועית) יצליח להתקדם ככה מאימון לאימון..

תגע בחזה ותעלה ישר, אין צורך לעצור.

בבנץ' פרס צריכים לעצור עם המוט על החזה לפני הדחיקה?

לא צריך לעצור
יש אימונים דינאמיים של עצירה ויציאה בתאוצה
באימון רגיל אתה רק נוגע ולוחץ ישר
בתחרות עוצרים עד שהשופט אומר לך "פרס" ואז אתה לוחץ

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית