הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

אני מבין שזה לא אמור לקרות...
אז לרדת פשוט במהירות מבוקרת ולא להפיל את המוט אמור להיות בסדר?

כן
תקרא את הפרק של הבנצ' בספר

חחחחחחחחחחחחחח אני חולה את הסרטון של הבנץ אין הוא מרים את המוט ביחד עם הילד כשהוא מוציא לו אותו חחחחחחחחחח

מי שהמטרה שלו זה BB וגמר SS
עדיף לו ללכת על AB או תוכנית אחרת בנפח גבוה או שעדיף ללכת על התוכניות המוכרות (3X3 5X5 וכו')

ברמת העיקרון עדיף לעבור לAB, אבל זה מבאס להתחיל לאכול עם תפריט ולהתקדם פעם בחודש.

יש לי אחלה תוכנית אימון בשבילך AB פעם תעשה כמו מושון (A) ופעם במו דון סלבדור (B)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה הגובה של המוט מהרצפה בחתירה, כלומר איזה פלטה אני צריך להשים כדי להגיע לגובה המבוקש?
בתכונית מדקאו המדריך המקורי, לא המתורגם, כתוב שביום חמישי התרגילי עזר הם: 3 סטים דיפס, 3 כפיפות מרפק, 3 פשיטת יד אחורית (צרפתית?).
ובמתורגם העלימו את שלושת הסטים לאחורית, אם אפשר לתקן בבקשה.

נערך לאחרונה:
במקורית אין דיפס
יש כפיפות ופשיטות 3 סטים

גם בשייקו יש FLYS והרחקת זרועות

אתה מבין שזה ליופי
תרגילי עזר תעשה מה שבא לך (אם יש לך כוח אתה כנראה לא מרים מספיק בתרגילי בסיס)

2 שאלות בקשר לחיטוב:

1: בן אדם שעובד בתוכנית FBW 3 פעמים בשבוע (התוכנית מהאתר) באופן דיי עצים, האם נחוצה לו תקופת deload?
2.ממליצים במסהההההההההה לעשות סטים עד למקסימום חזרות במתח, האם זה נשאר זהה גם בחיטוב?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית