הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

אני מתאמן בבית עם מוט 1.80 מטר, לא אולימפי.
יצא לי להעמיס עליו 185 קילו והוא אפילו לא התעקם.
השאלה שלי היא האם זה יכול להשבר?ואם כן למישהו יש מושג באיזה משקל זה יכול לקרות בערך?

השאלה שלי היא האם זה יכול להשבר?ואם כן למישהו יש מושג באיזה משקל זה יכול לקרות בערך?
אני יודע שבארץ לוליק עיקם אחד עם 400 קילו משהו כזה וסילקו אותו מהמכון בגלל זה
http://www.ivankobarbell.com/PDF/How to break An Olympic Bar.pdf

עיקמתי מוט אולימפי
לא יודע מתי זה קרה, אבל הוא עקום
(הכי סביר בבאונס של סקוואט שם המומנט משנה כיוון מהר)

לויטה קוסט אין כרגע במלאי חלק מהקליפרים
תקנה מBB

אני קניתי פשוט, את הנוסחאות אתה יכול להכניס לאתר אינטרנט

לויטה קוסט אין כרגע במלאי חלק מהקליפרים
תקנה מBB

אני קניתי פשוט, את הנוסחאות אתה יכול להכניס לאתר אינטרנט
אה אז המכני מודד אותו דבר כמו הדיגיטלי פשוט מחשב לבד?יוצא אותו חישוב פחות או יותר?

אם אתה לא מעלה משקל -> בהכרח לא אכלת חיובי גדול -> בהכרח דפקת את ההתאוששות שלך -> בהכרח לא נתקעת בגלל שהגעת לסף הגנטי שלך בתוכנית למתחיל

אני הבנתי שמסה זה פוטנציאל לכח.
אז אם משהו יאכל במאוזן חיובי קטן הוא בתח יתקדם יותר מהר בכוח מבמסה, (או שאני טועה ?)

אז לפי החשבון, אם כן שהוא יגיע לשלב שהוא נתקע במשקלים והמסה קטנה, ושהוא יתחיל לאכול הרבה הוא יתקדם אבל יתקע מוקדם בגלל שהמסה קטנה, והוא בפיגור בכח ופגור יותר גדול במסה.

אני צודק אם החשבון הזה או שלא ?
אם כן, מצב כזה יכול להיסתדר עם הזמן או על ידי אימוני נפח, או שלא ?
MOO
יש לך תשובה ?

מתאמן שגמר SS ושמר על משקל גוף נמוך, (ולא עלה הרבה במסה.)
שהוא יתחיל 5X5 או תוכנית אחרת ויתחיל לאכול הרבה, הוא יתקדם במסה כמו מתאמן מתחיל ?
מתאמן שניסה להתאמן כמו בSS ולא עלה במשקל בצורה משמעותית לא סיים את SS לכן מה ששאלת זה כמו לשאול אם האיש אכל את העוגה והשאיר אותה שלמה לאחותו יש כאב בטן?

אני הבנתי שמסה זה פוטנציאל לכח.
אז אם משהו יאכל במאוזן חיובי קטן הוא בתח יתקדם יותר מהר בכוח מבמסה, (או שאני טועה ?)

אז לפי החשבון, אם כן שהוא יגיע לשלב שהוא נתקע במשקלים והמסה קטנה, ושהוא יתחיל לאכול הרבה הוא יתקדם אבל יתקע מוקדם בגלל שהמסה קטנה, והוא בפיגור בכח ופגור יותר גדול במסה.

אני צודק אם החשבון הזה או שלא ?
אם כן, מצב כזה יכול להיסתדר עם הזמן או על ידי אימוני נפח, או שלא ?
אם מישהו יהיה במאזן חיובי קטן בSS הוא יתקע די מהר במשקלי עבודה נמוכים יחסית ככה ששאר השאלה לא ממש רלוונטית. בקיצור אם עשית SS ולא עלית במשקל גוף אז תתחיל לטחון ותמשיך עם SS עד שבאמת תיתקע.

אפשר לעשות אוברהד פרס עם מוט W?

אם אני עושה דדליפט, לוותר על הלג פרס? (אי אפשר לעשות סקוואט אז אל תטרחו..)
תודה רבה וחג שמח! 😃

אם מישהו יהיה במאזן חיובי קטן בSS הוא יתקע די מהר במשקלי עבודה נמוכים יחסית ככה ששאר השאלה לא ממש רלוונטית. בקיצור אם עשית SS ולא עלית במשקל גוף אז תתחיל לטחון ותמשיך עם SS עד שבאמת תיתקע.
אני יודע שאם הוא יהיה במאוזן חיובי קטן הוא לא יצבור מקסימום כח,
אבל הוא לא יצבור כח יותר מהר ממסה ? (מה שלפי החשבון יגרום להיתקע מהר)

נערך לאחרונה:
ריפ ממליץ עודפים קלורים "מטורפים" (1000+) רק לאנורקסים. לשאר האוכלוסייה זה יותר לכיוון המאזן החיובי הקטן שאתם מדברים עליו פה בכיוון ה200-400 ביום ולשמנים זה סיפור אחר לגמרי מבחינת תזונה (האימונים דומים)

ריפ ממליץ עודפים קלורים "מטורפים" (1000+) רק לאנורקסים. לשאר האוכלוסייה זה יותר לכיוון המאזן החיובי הקטן שאתם מדברים עליו פה בכיוון ה200-400 ביום ולשמנים זה סיפור אחר לגמרי מבחינת תזונה (האימונים דומים)

למי ריפ ממליץ מאזן חיובי של 200 קלוריות ?

אני יודע שאם הוא יהיה במאוזן חיובי קטן הוא לא יצבור מקסימום כח,
אבל הוא לא יצבור כח יותר מהר ממסה ? (מה שלפי החשבון יגרום להיתקע מהר)
🙄

הוא יתחזק עד הגבול שבו מסת השריר שלו מגבילה אותו שזה משהו שקורה מהר לרוב האנשים, לכן אי אפשר לומר שיתחזק מהר מקצב העלייה במסה כי העליה בכוח תסתיים מהר מאוד, הוא בסה"כ יגיע ליעילות עצבית טובה, לאחר מכן כל עלייה בכוח תיהיה מלווה בעלייה במסת השריר, וגם מתאמן שאוכל מספיק יגיע ליעילות עצבית יחד עם העלייה במסת השריר בתוכנית עצימה. לא הייתה עלייה במסת שריר -> התחזקת עד גבול מסוים ונתקעת -> כדי להמשיך להתחזק נדרשת עלייה במסה. תקרא את המאמר על כוח יחסי.

תודה רבה וחג שמח! 😃

תודה רבה וחג שמח! 😃
טכנית אפשרי אבל זה לא נראלי יהיה נוח, מה הבעיה במוט שטוח?
בקשר לדדליפט ולג פרס תלוי בתוכנית שלך.

יש לי שאלה.. נגיד עבדתי על חזה אתמול ואני עושה היום כפיפות מרפקים. זה פוגע בהתאוששות של השריר?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית