נק' מוניטין:
58,706
- 103,279
- 12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכניות בעצימות גבוה כמו 5X5 3X3 עובדים טוב גם על סיבים אדומים ?
תכניות בנפח גבוה עובדות גם על סיבים לבנים ?
מי שעבד בתוכנית בעצימות גבוה יכול לעשות איזה AB או FBW עם חזרות יותר גבהות או שזה לא ישמור על הסיבים שהוא עבד עליהם במסה ?
שאלה מפגרת:
חזרתי לא מזמן מאימון אחרי שפעם ראשונה בחודשיים האחורנים הגעתי לכשל בסקוואט (לא בגלל שלא יכולתי פשוט ישנתי רק 4 שעות בלילה) עשיתי 5-5-3, אחרי זה הכל כאב לי, נחתי 10 דקות הרגשתי בסדר ואחר כך התחלתי את החימום בפרס, הגעתי לסט האחרון של החימום לפני המשקל עבודה ופשוט לא יכולתי להרים את המוט מעל הראש. השאלה שלי מה הקשר בין זה שהגעתי לכשל בסקוואט לבין העובדה שלא הצלחתי את הסט האחרון של החימום בפרס?
שאתה אומר שהגוף מגיס את האדומים בעבודה של חמש חזרות, זאת אומרת שהם מקבלים מינימום את אותו גירוי שהם מקבלים בחזרות יותר גבוהות ?מבחינה תאורטית הגוף מגייס קודם את הסיבים האדומים ורק אם "יש צורך" יגייס בהתאם את הלבנים ככה שאני מעריך שעבודה על כוח אתה עובד גם על סיבים אדומים.
מה הכוונה נפח גבוה? 20 חזרות? תיהיה עבודה על סיבים לבנים אך תגייס פחות סיבים לבנים מאשר בעבודה על כוח.
אם הבנתי נכון את השאלה האחרונה אז אם עבדת ב5 חזרות תקופה ועכשיו אתה עובד רק על 20 חזרות אז יש סיכוי סביר שתאבד מסה.
מה הקטע של צ'יטים במסה מלוכלכת
כאילו לא לספור את הקולוריות של החטיפים והממתקים או מה?
האם אפשר להשתמש בהם כדי להגיע לסכום הקלוריות שאני צריך?
מבחינה תאורטית הגוף מגייס קודם את הסיבים האדומים ורק אם "יש צורך" יגייס בהתאם את הלבנים ככה שאני מעריך שעבודה על כוח אתה עובד גם על סיבים אדומים.
מה הכוונה נפח גבוה? 20 חזרות? תיהיה עבודה על סיבים לבנים אך תגייס פחות סיבים לבנים מאשר בעבודה על כוח.
אם הבנתי נכון את השאלה האחרונה אז אם עבדת ב5 חזרות תקופה ועכשיו אתה עובד רק על 20 חזרות אז יש סיכוי סביר שתאבד מסה.
אתה מעריך לא נכון, תחזור קצת על החומר בשיעורי פיזיולוגיה ואנטומיה.מבחינה תאורטית הגוף מגייס קודם את הסיבים האדומים ורק אם "יש צורך" יגייס בהתאם את הלבנים ככה שאני מעריך שעבודה על כוח אתה עובד גם על סיבים אדומים.
אז מה אתה אומר ?אתה מעריך לא נכון, תחזור קצת על החומר בשיעורי פיזיולוגיה ואנטומיה.