אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,271
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,271
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

הסט השלישי והרביעי הם כמו הסט השלישי של יום ראשון (שהוא בסביבות 70-80% תלוי בקפיצות שלך 10-15%)

כשהתוכנית תתקדם והסקוואט יהיה כבד זה יהיה נתון לשיקולך להוריד משקל ביום הקל כדי לאפשר התאוששות

כרגע אני בחיטוב, ובזמן האחרון שהגעתי לדדליפט כבד אני מרגיש אחרי אימון הרגשה שהגוף בסטרס וקשיים בשינה.
יש לציין שההרגשה והקשיים בשינה הם רק אחרי דדליפט בלבד.

תבדוק אם אתה צורך מספיק ויטמינים ומינרלים בפרט אבץ ומגנזיום

בנוסף למה שמשה אמר תשתה הרבה מים
3 אלה (מגנזיום,שינה ומים) זה בד"כ הפתרון לבעיה

מה הקטע שלך עם הסיבים? למה אתה צריך את זה?
לדעת למתי שאני יסים את המסה, אם אני יוכל לעבוד בחיטוב על תוכנית בנפח יותר גבוה ?
וגם סתם מענין אותי לדעת, אם משהו שתמיד התאמן בתוכניות כמו SS ו3X3, והגיע בקרוב לסוף הגנטי,הוא יוכל להיתקדם עוד בנפח גבוה יותר ביגלל סיבים לבנים ?
מה אתה אומר ?

מישהו משלב Snatch בתוכנית אימונים שלו? כן,לא, פירוט, אשמח לשמוע.

לשם איזו מטרה אתה רוצה לשלב הנפה בתוכנית שלך?

זה לא מה שהוא שאל

בעיקרון אף אחד כמעט לא משלב סנאצ' באימונים
כיוון שהאימון צריך להיות ממצה צריך לבחור את התרגילים טוב
אם אתה מחפש כוח מתפרץ הרוב יעדיפו פאוורקלין (שגם המשקל יותר כבד)

משקולנים או אתלטים ישלבו את זה
יש גם באימוני קרוספיט השונים סנאצ'
הוא תרגיל טוב, אבל ההשקעה ללימוד הטכניקה לא תמיד משתלמת בעיקר שיש לך ענף ספורט שלם שלך שאתה צריך להתרכז בו (שחקני פוטבול, כדורסל... יש להם מספיק טכניקה משלהם ללמוד)
*את המשפט האחרון אמר דפרנקו על פאוורקלין אני משליך אותו על סנאצ' קל וחומר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני בקרוב נכנס לחיטוב תוכנית 5X5 הלניארית(אני יחזור לSS כשאני יסיים חיטוב)..
האם להתחיל אותה במשקלי השיא?

תודה על התשובה moo,
בינתיים אני אשאר עם הקלין.

נערך לאחרונה:
אני יודע שזו שאלה מפגרת ביותר אבל אני חייב לשאול..
איזה אחד במכון שמע שחבר שלי עלה בחצי שנה 15 קילו, ודווקא הוא לא שמן אלא די חטוב כי לפני הוא היה שחיף רצח, אז הוא אמר לי שזה לא הגיוני כי הגוף יכול לעלות בשנה רק 10 קילו של מסת שריר..וכל השאר סתם שומן חח זה נכון??!?!

זה נכון שבצורה טבעית אי אפשר לעלות יותר מ 10-15 ק"ג שריר בשנה, הבעיה שיש לכך המון משתנים כגון:
1. גנטיקה
2. גיל (בגיל ההתבגרות יש הורמונים משתוללים משפיע מאוד)
3. תוכנית אימונים ותזונה
4. דרגת המתאמן

ככל שאתה תתקדם יותר מבחינת הרמה שלך, אתה תגדל פחות עד כדי שתפסיק כמעט לגדול (אולי כמה מאות גרמים בשנה) וכאן נכנסים החומרים לעסק.
כמובן שכל מה שדיברתי הינה מסה רזה בלבד ללא נוזלים או שומן.

אני עכשיו נמצא בהתחלת השבועיים של הפסקה מחיטוב(נמצא על נטרלי), האם זה רעיון טוב לעשות deload באימונים תוך כדי?

במדקאו, איך הולכת ההיתקדמות בדדליפט והפרס? פשוט אעלה ב2.5 משבוע לשבוע?
איך זה עובד? הרי למדקאו מגיעים כשכבר אי אפשר להיתקדם מאימון לאימון.

אם יש לי רק סמית משין בחדר כושר ואין כלוב ואין חדרי כושר אחרים בעיר אז כדי לעשות בסמית' סקוואט?? או לא לעשות בכלל ?
אל תגידו לי לקחת מהספה של הבנץ למה אחרי זה שאני יגיע למשקלים זה יהיה כבר מאוד מאוד קשהה לקחת את זה משם ולעשות את כול הפרוצדורה.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית