הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

אבל אני עושה AB אני מתאמן איזה שנה אבל רוב הזמן בלי השקעה בכלל ובלי תזונה ועם תכנית חרא של 16 לשריר גדול ו9 לקטן ככה המא מ ן אומר לעשות ומאז שנכנסתי לפה הבנתי מה הטעות הענקית שלי.
הקיצר ב3 חוחדשים האחרונים התחלתי עם תפריט תזונה טוב והכול טוב.
עכשיו אני בAB אז לעשות 4x5 יספיק אתה אומר למצב שלי ?

נערך לאחרונה:
למה בשייקו יש FLYS כתרגיל עזר כ"כ הרבה
מה כ"כ יעיל בו ?

(דיפס וGM אני מבין למה)

בעיה בתוכנית של ביל סטאר

אני בתוכנית של ביל סטאר הלינארית 5X5 ..
היום היה לי אימון מס' 1 ולא ממש הצלחתי להתנמודד עם הסקוואט... אחריי ששבוע שעבר באימון מס' 3 עשיתי את המשקל החדש ל3 חזרות... היום באימון מס' 1 לא הצלחתי לעשות 5, אלה רק 4 חזרות.
אז איך אני מתייחס לזה? מצד אחד לא הצלחתי 5 חזרות... מצד שני אולי היה לי יום לא משהו או לא אכלתי מספיק... שווה להמשיך כרגיל ? אולי להוריד נפח באימון מס'3 לפני הניסון של ה3 חזרות עם המשקל החדש? או משהו שאתם הייתם עושים? או בכל זאת לעשות ריסט..

פעם ראשונה זה קרה לי אגב. (בסקוואט)

העלתה יותר מידי משקל? ישנתה טוב?
ואללה תלוי... התרגלתי בזמן האחרון לישון 8+ שעות... ולפני האימון יצא לי 7 + שעות שינה.. שזה נראה לי מספיק.. אבל אולי הגוף התרגל לשינה ארוכה יותר?
יותר מדי משקל? ממ לא נראה לי.. כאילו כן הצלחתי לסיים את ה3 חזרות באימון הקודם עם המשקל הזה... אבל באימון הזה הייתי צריך לעשות 5.. והצלחתי 4... מה שכן לא ציפיתי לקרוס..
אחריי החזרה הרביעית (שאמנם לא הייתה קלה כן?) חשבתי שבאיטיות ובעזרת כעס רב וכמה פלוצים אני יצליח לקום... אבל לא הצלחתי... אז ויתרתי חחח
מה שכן העלתי קצת יותר ממה שאני מעלה בדך כלל.. אז אולי זה ניגרר איכשהו לאימון הזה...
אכשיו אני חושב עם להמשיך כרגיל.. זאת אומרת לעלות עוד קצת משקל באימון מס'3 (פחות מפעם שעברה ) ולנסות 3 חזרות .. או לחזור קצת אחורה עם המשקלים..

תנסה אימון הבא לסגור את אותו משקל ל5
לא משנה עם אימון 3 יתחלף עם אימון 1 (מבחינת עבודה ל5 ול3)

סתם שאלה שמעניינת אותי:
אם אני עושה מתיחות להמסטרינגס ומגדיל את הגמישות של השריר, אז אני צריך לרדת יותר עמוק בסקוואט כדי לקבל ריבאונד?

מה זה חזרות שליליות ?

הדגש על כיווץ אקצנטרי(לדוגמא בלחיצת חזה כשהמוט יורד לחזה), את הכיווץ הקונצנטרי (השלב של העליה -בלחיצת חזה) אתה עושה בעזרת ספוטר.

ובקיצור את ההרמה עצמה עוזרים לך להרים ואז אתה מוריד לבד את המוט.
בקיצור2, על תתקרב לזה.

לא כזה הבדל, רק כי הן מחזיקות את הרגל יותר טוב שלא תזוז בתוך הנעל ואולי מייצבים טיפה, לא ידוע לי יותר מזה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית