נק' מוניטין:
58,707
- 103,279
- 12,430
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שלא
ציפיתי לשאלה הזו
כבד זה יחסי
איפה ראית שאני לא מסכים אם מה שרשמת ?
איך קמים מבוקס סקוואט ?
כבד זה יחסי
זה תרגיל חשוב גם להיפרטרופיה וגם לשיפור כוח מוחלט והסיבה שלא עושים זה כי עצלנים מדי ללמוד.כי הטכניקה שלו קשה לביצוע (יחסית) והמטרה שלו זה כוח מתפרץ מה שלרוב זו לא המטרה שלהם
זה תרגיל חשוב גם להיפרטרופיה וגם לשיפור כוח מוחלט והסיבה שלא עושים זה כי עצלנים מדי ללמוד.
בוא תן לי את היתרונות של PC על מתח עם משקל או חתירה (רק מבחינת היפרטרופיה ) .
במהירות שPC אמור להתבצע אתה מפעיל יותר סיבי שריר שלא מגוייסים במהירות יותר איטית מזו. זה גם משפר את הדדליפט, וגם מפעיל יותר שרירים ממתח. כמובן שאתה יכול לטעון שגם מתח אפשר לבצע בצורה מתפרצת, אבל זה כבר צורת עבודה אחרת ממה שאנחנו מדברים עלייה.בוא תן לי את היתרונות של PC על מתח עם משקל או חתירה (רק מבחינת היפרטרופיה ) .
במהירות שPC אמור להתבצע אתה מפעיל יותר סיבי שריר שלא מגוייסים במהירות יותר איטית מזו. זה גם משפר את הדדליפט, וגם מפעיל יותר שרירים ממתח. כמובן שאתה יכול לטעון שגם מתח אפשר לבצע בצורה מתפרצת, אבל זה כבר צורת עבודה אחרת ממה שאנחנו מדברים עלייה.
סתם שאלה, קראת את הספרים?😳
לא הבנתי איך הגעת למסקנה כזאת.
אם כבר אתה מגייס יותר יחידות מוטוריות שלא מגיוסות ומי אמר שיותר יחידות מוטוריות = יותר מסת שרירבמהירות שPC אמור להתבצע אתה מפעיל יותר סיבי שריר שלא מגוייסים במהירות יותר איטית מזו. זה גם משפר את הדדליפט, וגם מפעיל יותר שרירים ממתח. כמובן שאתה יכול לטעון שגם מתח אפשר לבצע בצורה מתפרצת, אבל זה כבר צורת עבודה אחרת ממה שאנחנו מדברים עלייה.
סתם שאלה, קראת את הספרים?