אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

קראתי בפורום אחר שאסור להזכיר את שמו שלעשות סקוואטים 3 פעמים בשבוע זה לא מתאים לבני אדם רגילים כי הם יכנסו לאוברטריינינג ולא יתאוששו מה אתה חושב על זה משה זה נכון?

קראתי בפורום אחר שאסור להזכיר את שמו שלעשות סקוואטים 3 פעמים בשבוע זה לא מתאים לבני אדם רגילים כי הם יכנסו לאוברטריינינג ולא יתאוששו מה אתה חושב על זה משה זה נכון?

סקוואט 3 פעמים בשבוע אסור, זה יביא לאימון יתר.
אבל תכנית abcdef עם 30 סטים לכל שריר מותר

• פותח/ת השרשור
בתנאי שיש מספיק חלב בתזונה, אין חשש.

קראתי בפורום אחר שאחד המנהלים שם כתב שהוא העלה ב8 חודשים 20 ק"ג וטען שלא העלה האחוזי השומן זה הגיוני? אהה והוא גם אמר שהוא לא עושה סקוואט\ דדליפט וSS לא מתאימה לאנשים שהמטרה שלהם זה לגדול, מה דעתך משה?
נ.ב הוא גם ויקינג

קראתי בפורום אחר שאחד המנהלים שם כתב שהוא העלה ב8 חודשים 20 ק"ג וטען שלא העלה האחוזי השומן זה הגיוני? אהה והוא גם אמר שהוא לא עושה סקוואט\ דדליפט וSS לא מתאימה לאנשים שהמטרה שלהם זה לגדול, מה דעתך משה?
נ.ב הוא גם ויקינג
אני שמעתי על תוכנית שעולים ליינארית בכפיפות מרפקים ועולים רק בשריר בבייספס אולי הוא עבד איתה ושמע אחי זה ככה זה הגוף שלו לא מגיב טוב לתוכניות בנפח נמוך ועצימות אפסית מה אתה רוצה?

נ.ב
זה גנטיקה ויקינגית מה ציפית? שיוסיף עוד חלב לתפריט

• פותח/ת השרשור
נ.ב הוא גם ויקינג
תשמע.. זה מקרה לא פשוט.
נדרש פה ניתוח ביומכני והתזונתי כמו כן הייתי ממליץ לאותו הבן אדם להיבדק במכון ויצמן אולי נגלה עוד דברים שלא ידענו לפני כן, הוא דיווח על שתיית חלב מרובה?

תשמע.. זה מקרה לא פשוט.
נדרש פה ניתוח ביומכני והתזונתי כמו כן הייתי ממליץ לאותו הבן אדם להיבדק במכון ויצמן אולי נגלה עוד דברים שלא ידענו לפני כן, הוא דיווח על שתיית חלב מרובה?
4900 קלוריות בכל יום, והבנאדם שוקל מתחת ל75 קילו. פאקינג INHUMAN אני אומר לך, והוא עוד לא עושה סקוואטים ודדליפט.

תשמע.. זה מקרה לא פשוט.

הוא מדווח על שתיה מרובה של בירה, זה אנאבולי לא?

• פותח/ת השרשור
טוב תראה יש לנו את שוגרזאזא כאן שעלה 60 קילו בשנה וחצי, אז הכל יכול להיות.

הנה תשובות לכמה שאלות שבטוח יבואו.

1. אסור להחליף ב SS כלום. זאת אומרת, מותר להחליף מה שאתם רוצים, אבל אז אתם לא עושים SS, אתם עושים תוכנית משלכם. אל תבואו בתלונות.

2. כל אחד יכול לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע (או כל מספר אחר לצורך העניין). מי שטוען אחרת, אין לו מושג בתכנון עצימות מול נפח מול תדירות, או בכלל על פריודיזציה.

3. אם אתה לא גדל, זה כי אתה לא אוכל. נקודה. בלי שום קשר לתוכנית אימונים. אם אתה טוען שאתה אוכל הרבה ולא גדל, אתה משקר.

4. אי אפשר לתת דגש לחלקים שונים של החזה, אז חלאס להפציץ אותו מכל הזוויות. למרות זה, אף אחד לא אומר שכל התרגילים חוץ מלחיצה בשכיבה מיותרים.

הנה תשובות לכמה שאלות שבטוח יבואו.

1. אסור להחליף ב SS כלום. זאת אומרת, מותר להחליף מה שאתם רוצים, אבל אז אתם לא עושים SS, אתם עושים תוכנית משלכם. אל תבואו בתלונות.

2. כל אחד יכול לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע (או כל מספר אחר לצורך העניין). מי שטוען אחרת, אין לו מושג בתכנון עצימות מול נפח מול תדירות, או בכלל על פריודיזציה.

3. אם אתה לא גדל, זה כי אתה לא אוכל. נקודה. בלי שום קשר לתוכנית אימונים. אם אתה טוען שאתה אוכל הרבה ולא גדל, אתה משקר.

4. אי אפשר לתת דגש לחלקים שונים של החזה, אז חלאס להפציץ אותו מכל הזוויות. למרות זה, אף אחד לא אומר שכל התרגילים חוץ מלחיצה בשכיבה מיותרים.

אתה טועה ומטעה אדוני
ומה אם היד קדמית שלי גנטית חלשה?
עשיתי דילואד לכל התרגילים כולל כפיפת מרפקים ופטישים ועדיין לא גדלתי
אני אוכל1800 קלוריות ביום וזה צריך להיות מספיק ועדיין היד לו גודלת לי 😡😡😡😡

• פותח/ת השרשור
זה יכול לפגוע בהתאוששות בכפיפת מרפקים, כן.

טוב קורן אני אשנה
Will deadlifting and squatting make me too sore to curl every day?

נ.ב הוא גם ויקינג

זה ביגלל שתרגילים מורכבים בלבד לא עובדים על הסיבים הירוקים, ולכן היא לא מתאימה לויקינגים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית