הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

• פותח/ת השרשור
איפה שהדופק גבוה יותר לאורך זמן רב יותר.

בתוכנית הFBW שלקחתי מהאתר יש בכל יום אימון סט אחד ליד אוחרוית וסט אחד ליד קדמית, השאלה שלי היא, האם אני יכול להוריד את שני הסטים הללו בשלושת ימי האימון שלי ולעשות אותם ביחד ביום אימון נפרד?

אני מתאמן בימי שני, רביעי ושבת, אז אני אוריד את הסטים של היד האחורית והקדמית מהימים הללו, ובמקום זה ביום חמישי אעשה 3 סטים יד קדמית ו3 סטים יד אחורית. מקווה שהבנתם אותי.

בתוכנית הFBW שלקחתי מהאתר יש בכל יום אימון סט אחד ליד אוחרוית וסט אחד ליד קדמית, השאלה שלי היא, האם אני יכול להוריד את שני הסטים הללו בשלושת ימי האימון שלי ולעשות אותם ביחד ביום אימון נפרד?

אני מתאמן בימי שני, רביעי ושבת, אז אני אוריד את הסטים של היד האחורית והקדמית מהימים הללו, ובמקום זה ביום חמישי אעשה 3 סטים יד קדמית ו3 סטים יד אחורית. מקווה שהבנתם אותי.
סבבה

שאלה מפגרת -
בתוכנית קרוספיט עם דגש על כוח, יש תרגילים שמחייבים ציוד של מכון?

אולי עדיף שתשאל את זה בפורום קרוספיט.
עד כמה שאני יודע, הגיוני שיהיה צורך בציוד של חד"כ לפחות לתרגילי הכוח.
מצד שני, בקרוספיט כמעט תמיד אפשר לעשות התאמות של התרגילים בהתאם לרמת המתאמן ולציוד הקיים.

משה,יש כ"כ הרבה מאמרים שטוענים שקפאין לא מומלץ לילדים ומומלץ להפחית..אתה מסכים עם הטענה?/אתה מתנגד?עם כן איך אוכל לדעת את התשובה הנכונה לגבי זה?

• פותח/ת השרשור
שאלה מפגרת -
בתוכנית קרוספיט עם דגש על כוח, יש תרגילים שמחייבים ציוד של מכון?
בעיקרון רק מוט אולימפי ופלטות, אבל לכל דבר בקרוספיט יש תחליף זה מה שיפה בתוכנית

משה,יש כ"כ הרבה מאמרים שטוענים שקפאין לא מומלץ לילדים ומומלץ להפחית..אתה מסכים עם הטענה?/אתה מתנגד?עם כן איך אוכל לדעת את התשובה הנכונה לגבי זה?

הוא לא מומלץ רק בגלל שהוא עושה את הילד היפרקטיבי ואז הוא מפריע בשיעור והמורה בוכה, אז מוציאים מאמרים מפגרים כדי שהילד ישב וילמד.
מה שכן לילדים עם בעיות קשב וריכוז זה באמת יכול לעשות רע, אז לכאלו הייתי ממליץ למתן את הצריכה.
סה"כ אין שום סיבות נוספות להימנעות מקפיאין במינונים מספקים.

תודה משה.. אצטרך לשאול,ברושתך, עוד שאלה מפגרת :
איפה אפשר למצוא את התחליפים בהנחה שאני לא טוב באנגלית? או סרטונים כך שאוכל לראות?

לא מצאתי :(

• פותח/ת השרשור
תתחיל לקרוא בפורום קרוספיט ואם יש לך שאלות תשאל שם, יש שם מספיק אנשים עם ניסיון בתוכנית.

אז בגדול אין בעיה שאני אקח קפאין מרוכז נכון?

עוד שאלה-לגבי ארג'נין האם זה נכון שהוא לא מומלץ עם פחמימה בעלת א"ג?קראתי את זה באיזה מאמר,אבל אני סקפטי לגבי עד כמה זה נכון.

עוד שאלה-פעם אמרת לי שארג'נין וקפאין מומלצים גם עם קריאטין,אז שאני לוקח אותם לפני האימון עדיף שאני יקח גם את הקריאטין ביחד איתם?

לגבי האופטימן,עוד שבועיים מגיע בעזרת השם,תראה אני לא מרבה לאכול פירות,אוכל אולי 2-4 פירות בשבוע,ירקות אוכל מדי יום,מלפפון,עגבניה,בצל לפעמים,גזזר לפעמים,גמבה לפעמים וכו'.
כמה טבליות אני צריך לקחת מדי יום?אני יודע שקשה להגיע לעודף ויטמנים אבל אני עדיין מעדיף כמה שיותר להתרחק ממצב כזה.

אני רוצה עוד להוסיף,כשאני קם אני כל כך רעב שאני מרגיש שאני יכול לאכול מישהו,אני שומע את הבטן שלי מקרקרת והכל,אבל מספיק שאני מכניס לפה פרוסת לחם ופתאום אני נסתם,וכנ"ל בלילה,פתאום תוקף אותי אבל איך שאני מכניס משהו לפה זהו..

אני חושש שמדובר במצב לא שיגרתי ,ורציתי לדעת האם מדובר בתסמין כל שהוא למחסור בויטמין/מינרל כל שהוא לטעמך?

• פותח/ת השרשור
לא אין קשר, אתה רעב כי אתה לא אוכל מספיק ביום לפני כן (בערב לדוגמא), תאכל יותר בארוחת לילה/ערב ולא תהיה רעב בבוקר (רעב כמו שאתה מתאר, גם אני רעב בבוקר).
בקשר לאופטימן, תקח 1-2 כדורים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית