הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אימונים לחיטוב

החשיבות של מה תוכלי הוא מזערי ברמת התוצאה הסופית , החשיבות הוא המקרוז ערכי פחמימה חלבון שומן שתכניסי ב24 שעות , מתי איך זה כבר עניין שלך , אין ספק שיש עדיפות לאוכל טוב מאשר שוקלדים וקולה כי הגוף הוא מכונה שצריך לטפל בכל הדברים כדי שהיא תעבוד בצורה הכי טובה שיש אבל כל עוד את לא מתחרה ולא משתמשת בחומרים אין שום סיבה שתמנעי מעצמך מתוקים וחטיפים כמובן בצורה מחושבת . לגבי עניין הפחד הרבה מאיתנו היינו בו ועדין בו , זה אחד הדברים שהופך אותנו למורעלים לפי דעתי אבל צריך להבין שאי אפשר כל השנה להיות חטוב ולגדול בצורה טבעית ואת צריכה לעשות תשיקולים שלך מתי אני מעדיפה להיות יותר חטובה ומתי פחות ולהפך , רובנו בוחרים בחורף להיות במסה טובה לגדול לקראת הקיץ לחטב ובמהלך הקיץ להשאר על מצב נטרלי פחות או יותר לשמר את החיטוב לתקופת הים וככה במעגל, חוץ מזה נירא שאת צריכה להתחיל לשבת קצת על התחת וליקרוא פה את המאמרים להבין מה איך למה וכמה

מה דעתכם על חמאץ בוטנים טבעית של b&d?
ואיך אפשר לשלב קצת גאנק בתפריט?
לא חסידה של חמאת בוטנים אבל פליאוליסטים מושבעים בעד.
@Doron Milner
לגבי ג'נק הכל אפשרי, במידה, גם בחיטוב וגם במסה.

@Doron Milner

דווקא לא.
בוטנים, או בשמם הנכון - אגוזי אדמה, דווקא לא ממש מומלצים ועדיף להתרחק. אך, אם את לא בקטע של תזונה ואורח חיים פליאוליטי, אכן הייתי בוחר בחמאת בוטנים טבעית בלבד, כדוגמת זו של B&D.

לידע כללי:
מה שאנו מכנים בוטנים, אינם באמת בוטנים, אלא, כפי שציינתי, אגוזי אדמה.
הבוטנים האמיתית הם, בעצם, הפיסטוקים. הם גדלים על עץ שנקרא בוטנה.

מה דעתכם על חמאץ בוטנים טבעית של b&d?
ואיך אפשר לשלב קצת גאנק בתפריט?

למה לשלב ג'אנק כחלק מובנה בתפריט שלנו!? חסרים מאכלים סופר טעימים שאינם ג'אנק?
אם בא לך, פעם ב..., נניח, לאכול ביולי, סוכריות, או משהו כזה - סבבה. לא קרה כלום, אבל למה להכניס ג'ינס!?

@Doron Milner

בוטנים זה לא paleo approved 😣
אני איידע את קהילת הפלאו לגבי הפשלה שלך.

• פותח/ת השרשור
בסופשבוע מבטיחה לשבת לקרוא את שני המאמרים...
2 שאלות
מתי אתם לוקחים אבקות חלבון? ומה דעתכם על העניין?
וקורנפחקס פייבר וואן אתם ממליצים עליו? מבין כל הקורנפלקסים שקיימים

בסופשבוע מבטיחה לשבת לקרוא את שני המאמרים...
2 שאלות
מתי אתם לוקחים אבקות חלבון? ומה דעתכם על העניין?
וקורנפחקס פייבר וואן אתם ממליצים עליו? מבין כל הקורנפלקסים שקיימים

1. זניח ממש לא משנה מתי, במשך היום, את לוקחת אבקת חלבון. העיקר שבסופו של יום, יהיו לך הערכים המתאימים - כלומר שעד סוף היום תצטרכי את כמות החלבון המתאימה.
  2. "דגני בוקר" ולא "קורנפלקס". פשוט תבדקי באיזה מוצר יש הכי פחות סוכר. באופן כללי, המוצרים האלו מעובדים נורא ונחשבים יותר כממתקים מאשר "ארוחת בריאות". לידיעתך

@Doron Milner, מאיפה כל השנאה הזו לסוכר? אתה נותן חשיבות גדולה מדי לשטויות.

אל תדאג לי. חבל על כל אלו שאתה מנסה להמיר לפליאו.

לא מנסה להמיר לפליאו. אני בעצמי לא 100%.אך,יחד עם זאת, אני מקפיד על כמה נקודות קבועות: סוכרים, קמחי דגנים, שמנים מזוככים למיניהם.

בנוגע לסוכר וקמח, גם אני חוטא מדי פעם. מה שקובע בסופו של דבר, היא הכמות היחסית בין "ג'אנק", לבין אוכל אמיתי ובריא.

לא מנסה להמיר לפליאו. אני בעצמי לא 100%.אך,יחד עם זאת, אני מקפיד על כמה נקודות קבועות: סוכרים, קמחי דגנים, שמנים מזוככים למיניהם.

בנוגע לסוכר וקמח, גם אני חוטא מדי פעם. מה שקובע בסופו של דבר, היא הכמות היחסית בין "ג'אנק", לבין אוכל אמיתי ובריא.
"ג'אנק" זה מונח שהרבה פעמים תלוי קונטקסט ולצערי גם אופנות.

"ג'אנק" זה מונח שהרבה פעמים תלוי קונטקסט ולצערי גם אופנות.

ביסלי, במבה, סוכריות קופצות, וכו' הן ג'אנק. לא תמצא לי דיאטה אחת שנטען אחרת. פליאו או לא פליאו

• פותח/ת השרשור
לא דיברתי על חטיפים וכאלה ..
התכוונתי יותר לקורנפלקס ספיצפי פייבר 1..
וגאנק התכוונתי פיצה המבורגר מדי פעם

לא דיברתי על חטיפים וכאלה ..
התכוונתי יותר לקורנפלקס ספיצפי פייבר 1..
וגאנק התכוונתי פיצה המבורגר מדי פעם

כפי שאמרתי לך:
  1. "קורנפלקס" הוא שם של מוצר ספציפי, שהינו פתיתי תירס. "פייבר 1",זה לא קורנפלקס! שניהם בתוך קבוצת" דגני בוקר".
  2. בהנחה שאת לא עושה פליאו, אז גם פיצה וגם האמבורגר (בתנאי שלא מדובר בהאמבורג מתועש, או פיצה מקפיצה וכו'....) לא ממש ג'אנק, אלא מזינים מאוד.

סליחה על הבורות.. מה זה פליאו?
פליאו או בשם האחר שלה דיאטת ה"אדם הקדמון" היא תזונה שמבוססת על חלבון מן החי, שומן ומעט מאוד פחממות.
התזונה הזו הביאה בשורה חדשה כי היא טוענת שדל פחממה הרבה יותר בריא מדל שומן (הטענה שלהם היא שתזונה דלת שומן גרמה להרבה מהתחלואה של העולם המערבי) ובזמן האחרון התחילו קצת מחקרים לחזק את המגמה הזו. העקרון תאכלי כמה שאת רוצה בשר (בקר, עוף, דגים), שומן (אגוזים, אבוקדו, חמאה, שמנת) רק אל תגעי בדגנים וביחוד בדגנים מעובדים - לחם, בצקים, קורנפלקס. למעשה הפחממות המותרות הן בעיקר פירות, בטטה, דלעת.
העקרון הזה של אכול כפי יכולתך עזר להרבה אנשים סביבי לרזות כי (אלא אם כן אתה מכור לפחממה) זו דיאטה שבה אתה לא מרגיש רעב בכלל.

ההתרשמות האישית שלי היא שאם את רוצה להפחית את כמות הפחממות שאת אוכלת זו שיטה יעילה. מצד שני אם המטרה שלך היא בנייה של מסת שריר תשמרי על הפחממות שלך (עם ג'אנק אבל במידה).

את יכולה לקרוא בלוג של כותב בשם מר קדמוני ללמוד יותר.

Back
למעלה תחתית