אימונים לחיטוב

@דורית92

מה שנאמר על ידי @Leon ברובו נכון. יש לי שני סייגים:
  1. גם Fiber-1 הוא הרע במיעוטו. ההמלצה שלי היא weetabix.
  2. מוצרים מהונדסים הם לאו דווקא רעים. בהנדסה גנטית, בסה"כ מאיצים תהליך טבעי של ברירה.

• פותח/ת השרשור
לא שמעתי עליו..איפה אפשר לקנות?
אני כן אוהבת שיבולת שועל... מה דעתכם על תפריט כזה:
7 וחצי בבוקר שיבולת שועל (40 גרם) של קוואקר מוכנות כאלו עם תפוח וקינמון
9 וחצי חצי גביע קוטג מלפפון וגזר
12 יוגורט ביו 1.5 אחוז
1 צהריים חזה עוף כף פחמימה והמון סלטים
3 וחצי פרי
5 וחצי שייק חלבון ופרי
8 ארוחת ערב 2 פריכיות עם חצי גביע קוטג סלט: כרוב גזר מלפפון ביצה קשה עם כפית טחינה או חצי אבוקדו
10 שייק חלבון

מה ניתן להוסיף?לשנות?
בעצם עוד פרי בסוף היום(לפני שינה)

לא שמעתי עליו..איפה אפשר לקנות?
אני כן אוהבת שיבולת שועל... מה דעתכם על תפריט כזה:
7 וחצי בבוקר שיבולת שועל (40 גרם) של קוואקר מוכנות כאלו עם תפוח וקינמון
9 וחצי חצי גביע קוטג מלפפון וגזר
12 יוגורט ביו 1.5 אחוז
1 צהריים חזה עוף כף פחמימה והמון סלטים
3 וחצי פרי
5 וחצי שייק חלבון ופרי
8 ארוחת ערב 2 פריכיות עם חצי גביע קוטג סלט: כרוב גזר מלפפון ביצה קשה עם כפית טחינה או חצי אבוקדו
10 שייק חלבון

מה ניתן להוסיף?לשנות?
בעצם עוד פרי בסוף היום(לפני שינה)

חסר לך המון שומן בתפריט

התפריט נראה טוב.
כמות החלבון טובה (לא כתבת כמה חזה עוף את אוכלת אבל תאכלי לפחות 200 גר)
לגבי השומן מסכימה עם @Doron Milner. תאכלי גם אבוקדו וגם טחינה/שמן זית ותוסיפי עוד 20 שקדים ביום.
פחממות - כמות הקלוריות היומית שלך עדיין גבולית ולכן הייתי מוסיפה בארוחת הצהרים עוד 2-3 כפות פחמימה ומחליפה את הפריכיות בלחם. זה יביא אותך לפחות ל-1500 קלוריות ביום.
מזכירה שזו רק נקודת ההתחלה שלך. מכאן את אמורה להוסיף בהדרגה עוד פחממות בשילוב עם תכנית אימונים כדי להעלות מסת שריר.
כל הכבוד על הרצינות!

התפריט נראה טוב.
לגבי השומן מסכימה עם @Doron Milner. תאכלי גם אבוקדו וגם טחינה/שמן זית ותוסיפי עוד 20 שקדים ביום.
פחממות - כמות הקלוריות היומית שלך עדיין גבולית ולכן הייתי מוסיפה בארוחת הצהרים עוד 2-3 כפות פחמימה ומחליפה את הפריכיות בלחם. זה יביא אותך לפחות ל-1500 קלוריות ביום.
מזכירה שזו רק נקודת ההתחלה שלך. מכאן את אמורה להוסיף בהדרגה עוד פחממות בשילוב עם תכנית אימונים כדי להעלות מסת שריר.
כל הכבוד על הרצינות!

@מרטין אני דווקא בגישה שכל תוספת תבוא משומן וחלבון. זה הרבה יותר בריא מפחמימות זולות. מה גם, שבד"כ שומנים וחלבונים בריאים מגיעים ב"עסקת חבילה" יותר בריאה (למשל: בשר, ביצים, מוצרי חלב וכו')
@דורית92 לידיעתך

אני דווקא בגישה שכל תוספת תבוא משומן וחלבון
כששוקלים 80-90 ק"ג מילא אבל במשקל 45 ק"ג היא תצטרך לצרוך חלבון פי 3 ממשקל גוף ושומן פי 2. זה מוגזם.
לדעתי התוספת חייבת להיות מפחממות וגם כך היא לא עוברת את ה-200 גר.
חוץ מזה יש חילוקי דעות לגבי יעילות של מסה דלת פחממות. לאור העובדה שלנשים גם כך קשה יותר להעלות מסת שריר עדיף ללכת על הדרך הבטוחה.

תורידי את שני השייקים מהתפריט ותחליפי אותם באוכל.

• פותח/ת השרשור
אבל אם אני מוסיפה עוד פחמימות אני יגיע ליותר מ1500 קלוריות..לפי החישוב שלי התפריט הזה מגיע ל1500 קלוריות..
עכשיו יש לי עוד 3 שאלות.
אני מצטערת שהשאלות לא מקצועיות אבל זה המקום שאני צרגישה שאני יכולה לפרוק את עצמי...
1. אם אני באמת אתחיל להקפיד על כמות של 1500 קלוריות ליום עלייה במשקל תגרום גם לשינוי במידות הבגדים? הגוף יגדל?
2. כתבתם פה שגרנולה עדיפה על דגני בוקר איזה סוג הכי בריא? שאדע מה לקנות
3. כל כמה זמן אתם צורכחם אלכוהול? אמי פעם בשבוע שבועיים שותה חצי בירה.. זה מוגזם? ביום שישי עדיף להפחית קלוריות כדי לשמור את זה לערב אלכוהול?
התפריט נראה טוב.
כל הכבוד על הרצינות!

בל אם אני מוסיפה עוד פחמימות אני יגיע ליותר מ1500 קלוריות..לפי החישוב שלי התפריט הזה מגיע ל1500 קלוריות..
ההמלצה שלי היתה להוסיף קלוריות בהדרגה עד שתמצאי את נקודת האיזון (הנייטרלית) ומשם להמשיך במסה.
1500 קלוריות זה מתחת לנייטרלי שלך (למרות שאני לוקחת בחשבון שאחרי תקופה ארוכה של דיאטה דלה מאוד יקח זמן לגוף להתאפס)

עלייה במשקל תגרום גם לשינוי במידות הבגדים?
עליה במשקל היא עליה במשקל.
האם יהיה הבדל במידות? זה מאוד אינדיוידואלי. אני עליתי כמעט 5 ק"ג בלי לעלות במידת המכנסיים (היה רחב נהיה צמוד).
אין לך מה לחשוש. זה הליך הדרגתי וברגע שתרגישי שזה יותר מידי פשוט תפסיקי.
מלבד העלייה במסת השריר שתתרום למראה שלך זו הזדמנות בשבילך לסדר את חילוף החומרים ולעלות על דרך בריאה יותר.

פעם בשבוע שבועיים שותה חצי בירה.. זה מוגזם?
ממש לא נשמע מוגזם ובטח שלא במסה. גם בחיטוב אני לא מוותרת על אלכוהול (אם כי לא בירה 🤮) ואין שום סיבה שלא יכנס בתפריט או במסגרת העמסות.

• פותח/ת השרשור
אני טסה לחו"ל לסופשבוע...
אני קצת דואגת לגבי האוכל שפתאום זה יהרוס את מה שבניתי..וגם כמה ימים בלי אימונים..
יש לכם הצעות ?
אני לא מתכטונת לטרוף שם הכל וגאנק בלי סוף..

אני טסה לחו"ל לסופשבוע...
אני קצת דואגת לגבי האוכל שפתאום זה יהרוס את מה שבניתי..וגם כמה ימים בלי אימונים..
יש לכם הצעות ?
אני לא מתכטונת לטרוף שם הכל וגאנק בלי סוף..

קחי בפרופורציה, דורית.

את טסה לסופ"ש, לא לחודש.

תהני, תבלי ותאכלי. לא יקרה דבר לדיאטה שלך, אם בסופ"ש אחד לא תעמדי בה.

להיות בחו"ל ולא להנות מהאוכל זה חטא!

• פותח/ת השרשור
יש לכם אפשרות להעריך אולי כמה הבנות בתמונות שוקלות ומה מסת השומן שיש להן ?
אפשר להגיד שזה גוף שהייתי מאוד שמחה להגיע אליו..

קבצים מצורפים

• Screenshot_2014-09-12-15-28-27.png
    Screenshot_2014-09-12-15-28-27.png
    KB 163.2 · צפיות: 187
  • Screenshot_2014-11-03-19-44-49.png
    Screenshot_2014-11-03-19-44-49.png
    KB 179.6 · צפיות: 183
וזה משנה? מה המספרים האלה יגידו לך?

גם אם תגיעי למספרים שלהן, את לא תיראי כמוהן.

נערך לאחרונה:
אכן 60 קג שלהן לא יראו כמו 60 קג שלך למען האמת 60 קג שלהן יראו טוב יותר גם מ-50 קג שלך.
ו15 אחוז שומן עליהן לא יראו כמו 15% עליך.
הסיבה היא מסת השריר.
כשיורדים לאחוז שומן נמוך ללא מסת שריר משמעותית המראה המתקבל הוא שדוף ולא מוצק.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית