עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא שמעתי עליו..איפה אפשר לקנות?
אני כן אוהבת שיבולת שועל... מה דעתכם על תפריט כזה:
7 וחצי בבוקר שיבולת שועל (40 גרם) של קוואקר מוכנות כאלו עם תפוח וקינמון
9 וחצי חצי גביע קוטג מלפפון וגזר
12 יוגורט ביו 1.5 אחוז
1 צהריים חזה עוף כף פחמימה והמון סלטים
3 וחצי פרי
5 וחצי שייק חלבון ופרי
8 ארוחת ערב 2 פריכיות עם חצי גביע קוטג סלט: כרוב גזר מלפפון ביצה קשה עם כפית טחינה או חצי אבוקדו
10 שייק חלבון
מה ניתן להוסיף?לשנות?
בעצם עוד פרי בסוף היום(לפני שינה)
התפריט נראה טוב.
כמות החלבון טובה (לא כתבת כמה חזה עוף את אוכלת אבל תאכלי לפחות 200 גר)
לגבי השומן מסכימה עם @Doron Milner. תאכלי גם אבוקדו וגם טחינה/שמן זית ותוסיפי עוד 20 שקדים ביום.
פחממות - כמות הקלוריות היומית שלך עדיין גבולית ולכן הייתי מוסיפה בארוחת הצהרים עוד 2-3 כפות פחמימה ומחליפה את הפריכיות בלחם. זה יביא אותך לפחות ל-1500 קלוריות ביום.
מזכירה שזו רק נקודת ההתחלה שלך. מכאן את אמורה להוסיף בהדרגה עוד פחממות בשילוב עם תכנית אימונים כדי להעלות מסת שריר.
כל הכבוד על הרצינות!
כששוקלים 80-90 ק"ג מילא אבל במשקל 45 ק"ג היא תצטרך לצרוך חלבון פי 3 ממשקל גוף ושומן פי 2. זה מוגזם.אני דווקא בגישה שכל תוספת תבוא משומן וחלבון
התפריט נראה טוב.
כמות החלבון טובה (לא כתבת כמה חזה עוף את אוכלת אבל תאכלי לפחות 200 גר)
לגבי השומן מסכימה עם @Doron Milner. תאכלי גם אבוקדו וגם טחינה/שמן זית ותוסיפי עוד 20 שקדים ביום.
פחממות - כמות הקלוריות היומית שלך עדיין גבולית ולכן הייתי מוסיפה בארוחת הצהרים עוד 2-3 כפות פחמימה ומחליפה את הפריכיות בלחם. זה יביא אותך לפחות ל-1500 קלוריות ביום.
מזכירה שזו רק נקודת ההתחלה שלך. מכאן את אמורה להוסיף בהדרגה עוד פחממות בשילוב עם תכנית אימונים כדי להעלות מסת שריר.
כל הכבוד על הרצינות!
ההמלצה שלי היתה להוסיף קלוריות בהדרגה עד שתמצאי את נקודת האיזון (הנייטרלית) ומשם להמשיך במסה.בל אם אני מוסיפה עוד פחמימות אני יגיע ליותר מ1500 קלוריות..לפי החישוב שלי התפריט הזה מגיע ל1500 קלוריות..
עליה במשקל היא עליה במשקל.עלייה במשקל תגרום גם לשינוי במידות הבגדים?
ממש לא נשמע מוגזם ובטח שלא במסה. גם בחיטוב אני לא מוותרת על אלכוהול (אם כי לא בירה 🤮) ואין שום סיבה שלא יכנס בתפריט או במסגרת העמסות.פעם בשבוע שבועיים שותה חצי בירה.. זה מוגזם?
אם כי לא בירה 🤮
מפצה על כך בהרבה וודקה...מיואש פעם נוספת
מפצה על כך בהרבה וודקה...
אתה חסר תקנה. מה אמרנו על זה שאתה מתייאש מהר מידי?
אני טסה לחו"ל לסופשבוע...
אני קצת דואגת לגבי האוכל שפתאום זה יהרוס את מה שבניתי..וגם כמה ימים בלי אימונים..
יש לכם הצעות ?
אני לא מתכטונת לטרוף שם הכל וגאנק בלי סוף..
שאיפה