הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי SS

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכולם !
רציתי להתייעץ איתכם לגביי המשך אחרי SS אני כבר מ תחילת אוגוסט בSS אנ ירוצה להמשיך איתה בערך עוד חודש -חודשיים גג

אחרי SS חשבתי ללכת על יותר נפח ובילדינג ורציתי עצות על איזה תוכניות אני יכול גם לקבל נפח ומסה וגם על הדרך להמשיך עם משקלי עבודה גבוהים
אני חשבתי על ABCD

כל עצה שיש לכם אני ישמח לשמוע
ומשקלי העבודה הם כרגע :

סקוואט 135 5*3
דדליפט 140 5*1
בנץ : 125 1*1
פרס 72.5 3*3
ומתח 40 KG 3*3

יפה, למה אתה מעוניין לעבור לתוכנית בילדינג ולא לתת חיטוב על הליניארית או משהו ?

כי אני רוצה תקופה של יותר לפתח תגוף גם להרים משקלים אבל גם להוסיף עוד שריר

לדעתי ניתן להשיג את זה גם בתוכנית כוח 😃 אבל זכותך...
בכל מקרה בהצלחה ונחכה לתגובות מקצועיות 😃

מה הרעיון בלבקש תוכנית בילדינג בפורום פאוורליפטינג? יש פורום לזה אתה יודע..
ואין סיבה לטבעיים לעשות abcd

חוץ מהלינארית איזה עוד תוכניות הייתה ממליץ ?

להגיד לך את האמת ? לא חקרתי את ההבדלים.
אני רואה בפורום שהנטייה היא ללינארית של ביל סטאר או טקסס מתוד...
אני בעצמי לא יודע לאן להמשיך אחרי הSS... אבל אני לא מתכוון לפרוש ממנה לפחות לא בחודש הקרוב.

נשמח לתגובה של מבינים בתחום 😃

נראה לי טקסס יכול להיות סבבה לך, תוכל בהדרגה להוסיף נפח לפלג גוף עליון ולגדול, אני עדיין חדש בטקסס כמו שאתה יודע אז קשה לי להגיד איך היא עובדת עליי בטווח הארוך אבל כרגע אני מבסוט ממנה. מה שיפה בטקסס לדעתי שאתה יכול להתאים את התכנית למה שאתה רוצה.
אני לא ניסיתי את 5/3/1, אבל לפי מה שנראה לי זה יכול גם להתאים לך (אם לא מפריע לך התקדמות איטית יחסית במשקלי עבודה), כי מצד אחד יש עבודה כבדה על תרגילי הבסיס ומצד שני אתה יכול לבחור תרגילי עזר לפי מה שמתאים לך ולעבוד בנפח גבוה. אבל שוב, לא ניסיתי את התכנית, אני אשמח גם לשמוע מה אנשים חושבים על 5/3/1 כי אני חושב לעשות אותה מתישהו בעתיד

נראה לי טקסס יכול להיות סבבה לך, תוכל בהדרגה להוסיף נפח לפלג גוף עליון ולגדול, אני עדיין חדש בטקסס כמו שאתה יודע אז קשה לי להגיד איך היא עובדת עליי בטווח הארוך אבל כרגע אני מבסוט ממנה. מה שיפה בטקסס לדעתי שאתה יכול להתאים את התכנית למה שאתה רוצה.
אני לא ניסיתי את 5/3/1, אבל לפי מה שנראה לי זה יכול גם להתאים לך (אם לא מפריע לך התקדמות איטית יחסית במשקלי עבודה), כי מצד אחד יש עבודה כבדה על תרגילי הבסיס ומצד שני אתה יכול לבחור תרגילי עזר לפי מה שמתאים לך ולעבוד בנפח גבוה. אבל שוב, לא ניסיתי את התכנית, אני אשמח גם לשמוע מה אנשים חושבים על 5/3/1 כי אני חושב לעשות אותה מתישהו בעתיד

למה טקסס ולא ליניארית?

למה טקסס ולא ליניארית?
כי בטקסס אפשר לשחק עם התרגילים ואם הוא רוצה לעלות מסה בפלג גוף עליון (אני מניח שזה פלג גוף עליון כי סקוואט ודדליפט כבדים מספיקים בהחלט לרגליים בלי עבודה נוספת) אז הוא יכול לעשות יותר נפח או להוסיף עוד תרגילי עזר.
עשיתי לינארית משהו כמו חודש וחצי בחיטוב, ואישית לא הייתי עושה אותה במסה.

כי בטקסס אפשר לשחק עם התרגילים ואם הוא רוצה לעלות מסה בפלג גוף עליון (אני מניח שזה פלג גוף עליון כי סקוואט ודדליפט כבדים מספיקים בהחלט לרגליים בלי עבודה נוספת) אז הוא יכול לעשות יותר נפח או להוסיף עוד תרגילי עזר.
עשיתי לינארית משהו כמו חודש וחצי בחיטוב, ואישית לא הייתי עושה אותה במסה.

כלומר הבעיה היא הלחיצות ?
אם למשל בSS הלחיצות כן מתקדמות, אז מבחינת נפח הליניארית מספקת לדעתך ?

לא ממש הבנתי את השאלה. אם מתקדמים ב SS אז למה לא להמשיך בה?

סורי, לא הסברתי את עצמי נכון.
יש אנשים שכמעט ולא יקדמו את הלחיצות שלהם בSS, מכיוון שהנפח לא מספק.
מנגד יהיו אנשים שהלחיצות שלהם כן יתקדמו בנפח הSS, אך כמובן שכולם מתישהו יתקעו.
השאלה היא האם לראשונים עדיף יהיה להתחיל בטקסס לעומת האחרונים? כלומר שלאחרונים הנפח של הלינארית כן מספיקה.

סורי, לא הסברתי את עצמי נכון.
יש אנשים שכמעט ולא יקדמו את הלחיצות שלהם בSS, מכיוון שהנפח לא מספק.
מנגד יהיו אנשים שהלחיצות שלהם כן יתקדמו בנפח הSS, אך כמובן שכולם מתישהו יתקעו.
השאלה היא האם לראשונים עדיף יהיה להתחיל בטקסס לעומת האחרונים? כלומר שלאחרונים הנפח של הלינארית כן מספיקה.
אמממ... שאלה טובה... יש פה אנשים יותר מומחים ממני שאולי יענו על זה:) אני הייתי מנחש שכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית