הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי SS

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שלום לכולם !
רציתי להתייעץ איתכם לגביי המשך אחרי SS אני כבר מ תחילת אוגוסט בSS אנ ירוצה להמשיך איתה בערך עוד חודש -חודשיים גג

אחרי SS חשבתי ללכת על יותר נפח ובילדינג ורציתי עצות על איזה תוכניות אני יכול גם לקבל נפח ומסה וגם על הדרך להמשיך עם משקלי עבודה גבוהים
אני חשבתי על ABCD

כל עצה שיש לכם אני ישמח לשמוע
ומשקלי העבודה הם כרגע :

סקוואט 135 5*3
דדליפט 140 5*1
בנץ : 125 1*1
פרס 72.5 3*3
ומתח 40 KG 3*3

בינתיים אני לוקח את טקסס כאופציה רק עם אחד המומחים כמו INCIN יעזרו לי קצת בשיפורים
ואיפה אמורים להכניס תרגילי עזר ?
@yujinius
@Ohad
תודה לכם

אני לא רוצה להטעות אותך, מכיוון שמעולם לא התנסתי בטקסס.
בוא נחכה לאנשים שכיתבת שיעזרו ונוסיף גם את רן וטל.(נשמח להתייחסותכם לתוכן האשכול)
@moo
@Beast and cheat

טקסס תבנית מעולה, אני ממליץ עליה בחום רב לכל מי שכבר לא מסוגל להתקדם מאימון לאימון.

אני אישית עשיתי את הלינארית לפני כמה שנים ולא התקדמתי בבנץ' או בפרס בכלל, בדר"כ ממליצים עליה אחרי SS כי יש מתאמנים שרוצים לחטב אחרי SS והנפח הצנוע עם העצימות הגבוהה משתלבים טוב עם גרעון קלורי ולעיתים קרובות מאפשרים המשך התקדמות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה
דבר שני רציתי לשאול איך הייתי ממליץ לתוכנית להראות עם אני רוצה גם להכניס תרגילי עזר נגיד חזה עליון ופולי עליון
ובאיזה יום עדיף לשלב נפח התאוששות או עצימות
תודה !!

טקסס תבנית מעולה, אני ממליץ עליה בחום רב לכל מי שכבר לא מסוגל להתקדם מאימון לאימון.

אני אישית עשיתי את הלינארית לפני כמה שנים ולא התקדמתי בבנץ' או בפרס בכלל, בדר"כ ממליצים עליה אחרי SS כי יש מתאמנים שרוצים לחטב אחרי SS והנפח הצנוע עם העצימות הגבוהה משתלבים טוב עם גרעון קלורי ולעיתים קרובות מאפשרים המשך התקדמות.

הבנתי, אך אם בנאדם רואה התקדמות בלינארית עדיף לבצע אותה? או שאם כבר יש התקדמות בלינארית אז בטקסס בטוח תיהיה יותר ?

הבנתי, אך אם בנאדם רואה התקדמות בלינארית עדיף לבצע אותה? או שאם כבר יש התקדמות בלינארית אז בטקסס בטוח תיהיה יותר ?

שום דבר לא בטוח, באופן כללי אני מעדיף להתקדם עם מעט נפח מאשר עם הרבה נפח - כי אז אפשר להוסיף עוד נפח כשנתקעים.

הלינארית היא לא תוכנית רעה והרבה אנשים כאן עשו את ההתקדמות הגדולה ביותר שלהם איתה. אם אתה מתקדם - תמשיך ואל תשנה דבר 😃

לדעתי לך על ליניארית נצל את הנפח ה"קל" של התוכנית ורק בשלב שתמצה אותו לך על טקסס שמה הנפח גבוהה שתוכל לנצל בשלב מאוחר יותר

• פותח/ת השרשור
שום דבר לא בטוח, באופן כללי אני מעדיף להתקדם עם מעט נפח מאשר עם הרבה נפח - כי אז אפשר להוסיף עוד נפח כשנתקעים.

הלינארית היא לא תוכנית רעה והרבה אנשים כאן עשו את ההתקדמות הגדולה ביותר שלהם איתה. אם אתה מתקדם - תמשיך ואל תשנה דבר 😃

אז אני מבין שעדיף ליניארית ורק לאחר מכן טקסס?

ואת ה 4*5
וה5*5
אני נשאר באותו משקל כל התוכנית ?
יש לך את הקובץ אקסל שיכול לעזור לך, לפי מה שהבנתי באימון A אחרי C אתה עושה את המשקל שעשית לשלוש חזרות לחמש חזרות אבל אני לא יודע באיזה סט.

סוף שבוע בשלישייה אתה שם 2.5 יותר מהחמישייה החזקה של יום ראשון
ואז אתה מתחיל את יום ראשון הבא עם המשקל שעשעית לשלישייה

• פותח/ת השרשור
סוף שבוע בשלישייה אתה שם 2.5 יותר מהחמישייה החזקה של יום ראשון
ואז אתה מתחיל את יום ראשון הבא עם המשקל שעשעית לשלישייה
תודה כנראה אני ילך על הלינארית ואחכ לטקסס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית