הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפים

אנשים כותבים ספרים , מאמרים , עושים מחקרים בתזונה ואימונים וחוקרים על גוף האדם והפזיולוגיה ואטונומיה .
ואתה רוצה שניתן לך טיפים קצרים ...
תקרא מדריך תזונה למאסה . קח fbw /ab / ss ותתאמן במכון .

• פותח/ת השרשור
אני גם קורא הרבה מאמרים אבל אני לא מוצא בהם תשובות איך להרים משקלים יותר כבדים טכניקות יותר טובות

אני גם קורא הרבה מאמרים אבל אני לא מוצא בהם תשובות איך להרים משקלים יותר כבדים טכניקות יותר טובות
אם אתה רוצה לגדול אתה צריך להכניס יותר קלוריות לגוף מאשר הוא שורף .
להתחטב להכניס פחות אם דגש על חלבון גבוה בתפריט .
אין פה יותר מידי סודות . תקרא מדריכים לבניית תפריט . אימונים פשוט תתאמן שים דגש על מורכבים .
וכמובן תחרוש תאינטרנט יש הרבה מידע .
כמובן שאתה יכול להירשם ליעוץ אישי ואז יהיה מי שיסביר לך וילמד אותך . בחינם אף אחד לא ילמד אותך כלום . תחרוש מאמרים .

אם אתה רוצה לגדול אתה צריך להכניס יותר קלוריות לגוף מאשר הוא שורף .
להתחטב להכניס פחות אם דגש על חלבון גבוה בתפריט .
אין פה יותר מידי סודות . תקרא מדריכים לבניית תפריט . אימונים פשוט תתאמן שים דגש על מורכבים .
וכמובן תחרוש תאינטרנט יש הרבה מידע .
כמובן שאתה יכול להירשם ליעוץ אישי ואז יהיה מי שיסביר לך וילמד אותך . בחינם אף אחד לא ילמד אותך כלום . תחרוש מאמרים .
רק תיקון קטן: לא חייבים דגש על חלבון גבוה בתפריט, גם 2 גרם לכל קילו ממשקל הגוף זה בסדר.
אני דווקא הייתי שם דגש על שומן.

הטיפ שלי הוא שתתן דגש על תנועה נכונה קצב של 2 שניות עלייה(כיווץ קונצנטרי) ו3 שניות ירידה(כיווץ אקצנטרי) המשקל יבוא עם הזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית