הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
TOM-LOG: לוג אקסצנטרי עם קצת מסה וכח

TOM-LOG: לוג אקסצנטרי עם קצת מסה וכח

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-23/10/15
נו נו נו תעדכן! 😏
בכ"מ תותח 😃
אני די תקוע כרגע... 🫤
לא מצליח לעלות במשקל, לא אוכל מספיק וזה מוביל אותי לחשוב אולי לשנות כיוון ואולי לחתוך טיפה ולהנות מהקיץ 🍦

אז תפסיק לאכול כמו ילדה..
🤡
אני בתקופה מאוד עמוסה כרגע, קשה לי לאכול מסודר. אני שוקל 92Kg, כלומר נדרשים לי כ-3000 קלוריות לכל הפחות, מתוכם כ-300g חלבון. מספיק שאני מפספס פה ושם ארוחה ואני נעצר.
גם אם אשמור על צריכה כזאת, קצב הגדילה שלי, לפחות בפלג הגוף העליון, איטי מאוד. אז שיקול אחד זה פלג הגוף התחתון שדווקא מתקדם יפה (מסקביט הרבה יותר) והשני הוא התזונה והמראה... 😃

אני בתקופה מאוד עמוסה כרגע, קשה לי לאכול מסודר. אני שוקל 92Kg, כלומר נדרשים לי כ-3000 קלוריות לכל הפחות, מתוכם כ-300g חלבון. מספיק שאני מפספס פה ושם ארוחה ואני נעצר.
גם אם אשמור על צריכה כזאת, קצב הגדילה שלי, לפחות בפלג הגוף העליון, איטי מאוד. אז שיקול אחד זה פלג הגוף התחתון שדווקא מתקדם יפה (מסקביט הרבה יותר) והשני הוא התזונה והמראה... 😃
על כמה אחוזי שומן אתה עומד כרגע?

על כמה אחוזי שומן אתה עומד כרגע?
קשה לי מאוד להגיד... אני לא מחוטב (לא המטרה). אני נראה בערך כמו בתמונה האחרונה שהעליתי.
תום, כמה מתוך ה 300 אתה צורך בעזרת אבקה/חטיפי חלבון ?
יותר ממה שהייתי רוצה. אם הייתי מצליח לאכול כל יום 0.5Kg בקר/דגים הייתי שומר על 2 סקופים ביום.

קשה לי מאוד להגיד... אני לא מחוטב (לא המטרה). אני נראה בערך כמו בתמונה האחרונה שהעליתי.

יותר ממה שהייתי רוצה. אם הייתי מצליח לאכול כל יום 0.5Kg בקר/דגים הייתי שומר על 2 סקופים ביום.

כמויות פסיכיות. אתה חושב שיש לזה השלכות בריאותיות על מערכת העיכול, כבד, כליות וכו?

כמויות פסיכיות. אתה חושב שיש לזה השלכות בריאותיות על מערכת העיכול, כבד, כליות וכו?
כמות החלבון?
לא דיברנו על זה בעבר?
אם הוא בריא.. למה שיהיו בעיות? אני בטוח שהוא דואג לעצמו.. PCT בסוף כל יום של 300 גרם חלבון.... 🤡

כמות החלבון?
לא דיברנו על זה בעבר?
אם הוא בריא.. למה שיהיו בעיות? אני בטוח שהוא דואג לעצמו.. PCT בסוף כל יום של 300 גרם חלבון.... 🤡

לא דיברתי מבחינת ערכים תזונתיים נטו, אין ספק שהגוף שלו בולע הכל. סתם עניין אותי איך הגוף מתמודד עם כמויות כאלה של אוכל, ואם אין השפעות מכל הפסולת. (מעבר לבילוי ממושך בשירותים)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית