עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני די תקוע כרגע... 🫤נו נו נו תעדכן! 😏
בכ"מ תותח 😃
לא המון... ה-מ-ו-ן 😉המון מתח?🤯
אני די תקוע כרגע... 🫤
לא מצליח לעלות במשקל, לא אוכל מספיק וזה מוביל אותי לחשוב אולי לשנות כיוון ואולי לחתוך טיפה ולהנות מהקיץ 🍦
שוב?...שוב החלטת לחטב. ..? 😉
אז תפסיק לאכול כמו ילדה..שוב?...
זה מתחיל להרגיש כאילו זה פחות או יותר מה שאני עושה גם ככה 🫤
אני בתקופה מאוד עמוסה כרגע, קשה לי לאכול מסודר. אני שוקל 92Kg, כלומר נדרשים לי כ-3000 קלוריות לכל הפחות, מתוכם כ-300g חלבון. מספיק שאני מפספס פה ושם ארוחה ואני נעצר.אז תפסיק לאכול כמו ילדה..
🤡
על כמה אחוזי שומן אתה עומד כרגע?אני בתקופה מאוד עמוסה כרגע, קשה לי לאכול מסודר. אני שוקל 92Kg, כלומר נדרשים לי כ-3000 קלוריות לכל הפחות, מתוכם כ-300g חלבון. מספיק שאני מפספס פה ושם ארוחה ואני נעצר.
גם אם אשמור על צריכה כזאת, קצב הגדילה שלי, לפחות בפלג הגוף העליון, איטי מאוד. אז שיקול אחד זה פלג הגוף התחתון שדווקא מתקדם יפה (מסקביט הרבה יותר) והשני הוא התזונה והמראה... 😃
קשה לי מאוד להגיד... אני לא מחוטב (לא המטרה). אני נראה בערך כמו בתמונה האחרונה שהעליתי.על כמה אחוזי שומן אתה עומד כרגע?
יותר ממה שהייתי רוצה. אם הייתי מצליח לאכול כל יום 0.5Kg בקר/דגים הייתי שומר על 2 סקופים ביום.תום, כמה מתוך ה 300 אתה צורך בעזרת אבקה/חטיפי חלבון ?
קשה לי מאוד להגיד... אני לא מחוטב (לא המטרה). אני נראה בערך כמו בתמונה האחרונה שהעליתי.
יותר ממה שהייתי רוצה. אם הייתי מצליח לאכול כל יום 0.5Kg בקר/דגים הייתי שומר על 2 סקופים ביום.
כמות החלבון?כמויות פסיכיות. אתה חושב שיש לזה השלכות בריאותיות על מערכת העיכול, כבד, כליות וכו?
אימון מאולתר מחוץ למכון:
מתח:
10x8-12xBW
מקבילים:
10x10-12xBw
קטלבל סווינג:
10x10x20Kg
בלו סלמון באסיה מוניקה אחרי (פילה סלמון עם גבינה כחולה וירקות מאודים) 🍽️🥹
לגמרי 😃Street workout? 🤣
בים\פארק כלשהו ששמו שם מתקני מתח ומקבילים?לגמרי 😃
עושה אחד כזה פעם בשבוע 🥰
בדרך כלל בפארק... אבל ים זה רעיון נהדר ✌️בים\פארק כלשהו ששמו שם מתקני מתח ומקבילים?
🤣בדרך כלל בפארק... אבל ים זה רעיון נהדר ✌️
רק החום והטרן קשים מדי... 😉
כמות החלבון?
לא דיברנו על זה בעבר?
אם הוא בריא.. למה שיהיו בעיות? אני בטוח שהוא דואג לעצמו.. PCT בסוף כל יום של 300 גרם חלבון.... 🤡