עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הוא ישפר כושר אירובי, זה לא יעזור?כן, אין מה לעשות
זה לא קשור, שיפור בכושר אירובי יוכל לעזור לו להתאושש בין האימוניםאם הוא ישפר כושר אירובי, זה לא יעזור?
אני לא חושב שיש קשר בין כושר אירובי ודופק יום-יום נמוך יותר, לדופק גבוה בזמן פעילות אנאירובית עצימהדרך אגב, להרגשתי כושר אירובי טוב במידה מסיימת פוגע בביצועים דווקא בגלל הדופק הנמוך והקושי לעלות דופק
כן, מה הקשר?אני לא מבין. כושר אירובי גבוה ודופק נמוך יותר ביום יום מרמזים על יכולת אספקת דם טובה יותר של הלב, לא?
בתהליך אנאירובי, כמו סקוואט או ספרינט, לאחר השימוש ב atp-crp (קריאטין פוספט) יש שימוש בגלוקוז, הגלוקוז יוצר עוד מולקולות atp ואין שום צורך בחמצן.בסקוואט ובספרינטים הדופק גבוה כי צריך אספקת דם גדולה בזמן קצר. אז איך כושר אירובי גבוה (=יכולת הזרמת דם גבוהה יותר של הלב) לא עוזר לסקוואט או לספרינט?
הבנתי לאן אתה חותר.אז למה מגיעים לדופק גבוה בפעילות אנאירובית?
הדופק הגבוה הוא בגלל הצורך בזרימת הדם, בשביל לנסות לספק חמצן לשריר (זה שיש מחסור והגוף נאלץ להתמודד בדרכים אחרות אם מחסור בחמצן זה משהו אחר), וגם כמו שאמרתי בשביל הצורך בפינוי חומצות החלב.אחלה הסבר. אבל עדיין אני מפספס פה משהו. אם בסט סקוואט לא מגיעים למעגל האירובי, למה מגיעים לדופק גבוה? הרי תהליך שריפת ה-ATP והסוכרים מתבצע במיטוכונדריה, לא?
שמע, סקוואט ודדליפט זה אולי שני התרגילים הכי אינטנסיביים. הגיוני שהדופק שם יהיה יותר גבוהה מתרגילים אחרים