הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של המהלך הלבן

הלוג של המהלך הלבן

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-2/6/17
מצב
השרשור נעול
למה אמור להיות לאנשים פה איכפת ממה שאנשים אחרים עושים/אומרים? תתעסקו באימון שלכם. ליפטינג זאת לא הדרך היחידה להרים במכון.
בדיוק.

הרבה זמן לא שמעתי הערות לכיוון שלי על האימון/טכניקה/וואטאבר, אבל כששמעתי ואם זה היה משהו לא נכון (קשת בבנץ' פוגעת בגב, בסקוואט הגב צריך להיות אנכי ולא להתקרב למקביל, למה אני נח כזה הרבה זה לא יעיל וכו') פעם הייתי מנסה לדון עם אנשים עד שהבנתי שלרוב הם לא רוצים לדון, הם רוצים לזרוק עליך מידע ושתגיד להם תודה. אז פשוט התחלתי לענות ב"תודה אבל אני יודע מה אני עושה"

בדיוק.

הרבה זמן לא שמעתי הערות לכיוון שלי על האימון/טכניקה/וואטאבר, אבל כששמעתי ואם זה היה משהו לא נכון (קשת בבנץ' פוגעת בגב, בסקוואט הגב צריך להיות אנכי ולא להתקרב למקביל, למה אני נח כזה הרבה זה לא יעיל וכו') פעם הייתי מנסה לדון עם אנשים עד שהבנתי שלרוב הם לא רוצים לדון, הם רוצים לזרוק עליך מידע ושתגיד להם תודה. אז פשוט התחלתי לענות ב"תודה אבל אני יודע מה אני עושה"
מעולם לא פניתי למישהו שבילבל תשכל ואמרתי לו משהו. זאת בעיה שלו ושל מי שמקשיב לו.
סתם שיתפתי כאן בסיפורי ליצנות .

תשחרר, אני בן 15 ואומרים לי את אותם הדברים, קשת בגב בבנץ תהרוס את הגב ותעביר את העומס לגב התחתון, לואו באר עם שבירת מקביל מעמיס על הגב והברכיים, מדדליפט אני אפרוץ דיסקים וכו'
הפסקתי להתווכח איתם אחרי שאחד המאמנים אמר לי שבבנץ הזווית במרפקים צריכה להיות 90 מעלות, אני פשוט עונה בסדר תודה וממשיך בשלי או שאני תוקע אוזניות עמוק באוזניים
ממזמן השתחררתי... סה"כ הסברתי לבגין ולחנן את התגובה שלי.

למה אמור להיות לאנשים פה איכפת ממה שאנשים אחרים עושים/אומרים? תתעסקו באימון שלכם. ליפטינג זאת לא הדרך היחידה להרים במכון.
האנשים היחידים שבאמת אין להם זכות להגיב אלה שחיפים שמעירים לך על טכניקה. אבל אם מגיע אליי בילדר שנראה טוב אסטטית (ושהוא גם טיבעי) ונותן לי טיפ, למה לא להקשיב?
לאפחד אין זכות לומר לי מה לעשות כל עוד לא שאלתי אותו וזה לא קשור לשחיפים או בילדרים ברמה, וזה בדיוק מאותה סיבה שציינת בהתחלה - למה אמור להיות לאנשים איכפת ממה שאנשים אחרים עושים/אומרים. אני יודע שהגישה עצמה לא הכי יפה בעולם, אבל לא ביקשתי עזרה או טיפ, אם אבקש אני אשמח לקבל אבל זה מרגיש לי מאוד נדחף שאנשים מעירים לי בין אם הם מבינים או לא, ובין אם הם רוצים לעזור או לא, אני רוצה עזרה אני אבקש

לאפחד אין זכות לומר לי מה לעשות כל עוד לא שאלתי אותו וזה לא קשור לשחיפים או בילדרים ברמה, וזה בדיוק מאותה סיבה שציינת בהתחלה - למה אמור להיות לאנשים איכפת ממה שאנשים אחרים עושים/אומרים. אני יודע שהגישה עצמה לא הכי יפה בעולם, אבל לא ביקשתי עזרה או טיפ, אם אבקש אני אשמח לקבל אבל זה מרגיש לי מאוד נדחף שאנשים מעירים לי בין אם הם מבינים או לא, ובין אם הם רוצים לעזור או לא, אני רוצה עזרה אני אבקש
רוב האנשים עושים את זה מנחמדות, זה שאתה בן 15 לא אומר שאתה חייב להתנהג כמו אחד
פשוט תגיד תודה תלך ותסנן ''שמוק''
ברוך הבא לחיים האמיתיים. איזה כיף לי שבמכון שלי אנחנו חבורה של בערך 10 מתאמנים שאפשר לדבר איתם והם יודעים מה הם עושים

White Walker עדכן/ה את הלוג ״הלוג של המהלך הלבן״:

עדכון לוג: 07/06/17 - לאט לאט חזל"ש

מ.ג - 77.6

הייתי באימון ניסיון היום בבוקס בקרית ים (קרוספיט קרית ים) ואחרי הרבה זמן עשיתי קצת חתירות, קצת דדליפט.. מתח כמו בנאדם.. דברים שלא יכלתי לעשות כמו שאני אוהב במכון רגיל בשנה האחרונה.

משנה מקום משנה מזל 😃

bench - 75 - 3x10
press -40 - 3x10
pulls ups - 2x6
chin ups - 1x6
BOR - 50 - 3x10
deadlift - 80x3, 100x2, 120x2
biceps

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back