הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ביצים

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
יותר מידי אנשים מטיפים לי על זה שאני אוכל 5 ביצים ביום ושולחים לי רפרנסים שמותר עד 5 בשבוע.
אם למישהו יש רפרנסים על זה שמותר אשמח 😃
לפרוטוקול אין לי בעיה של כולסטרול במשפחה.

אשמח גם לדעה אישית 😃

זה אחד מהרפרנסים ששלחו לי שנוגדים את זה

חפש את המאמר בפורטל. לרוב, האנשים מהסוג הזה מעדיפים להקשיב למיתוסים מבלי לנסות להבין שהם טועים.
תיבדק בבדיקות דם אחת ל3-4 חודשים והראה להם שהכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
חפש את המאמר בפורטל. לרוב, האנשים מהסוג הזה מעדיפים להקשיב למיתוסים מבלי לנסות להבין שהם טועים.
תיבדק בבדיקות דם אחת ל3-4 חודשים והראה להם שהכל בסדר.
כן אבל כמו שאמרת הם מעדיפים להישמע למיתוסים וכשאני מראה בדיקת דם הם אומרים שלא עשיתי כמו שאמרתי או בולשיט כזה

מי זה הם? אמא שלך למשל? לך איתה לבדיקות דם ותבקש ממנה שתשלח את התוצאות לרופא משפחה לצורך פענוח עם דגש לכולסטרול.
עדיף לשלוח לו במחשב מאשר לפגוש פנים מול פנים כי סבירות גבוהה שגם הוא מורעל בכל הנושא שכולסטרול מביצים מזיק.

• פותח/ת השרשור
תגיד למי שזה לא יהיה...
אני אוכל כל יום 3 ביצים במשך שנים...
והכולסטרול שלי תקין 😃
אולי חורג מעט מעט ... הכולסטרול HDL...
כל השאר תקין לחלוטין !!!!!!!!!!!!!!

שכחתי לציין את הנקודה(שהיא בעצם הכי חשובה)שאוהד ציין - אני אוכל 5-6 ביצים ביום ועושה בדיקות דם אחת ל3-4 חודשים, אני במצב מעולה.

שכחתי לציין את הנקודה(שהיא בעצם הכי חשובה)שאוהד ציין - אני אוכל 5-6 ביצים ביום ועושה בדיקות דם אחת ל3-4 חודשים, אני במצב מעולה.

באמת שאי אפשר בלי ביצים...
אני חושב שזה המאכל שאכלתי הכי הרבה מאז שנולדתי 😃
אולי חלב יכול להתחרות בזה.

יותר מידי אנשים מטיפים לי על זה שאני אוכל 5 ביצים ביום ושולחים לי רפרנסים שמותר עד 5 בשבוע.
אם למישהו יש רפרנסים על זה שמותר אשמח 😃
לפרוטוקול אין לי בעיה של כולסטרול במשפחה.

אשמח גם לדעה אישית 😃

זה אחד מהרפרנסים ששלחו לי שנוגדים את זה

תעשה בדיקות דם אחת לחצ שנה תראה שהכל בסדר וזהו.

לא הבנתי מה אמור להיות משכנע בסרטון הזה. יש שם דביל שאומר מה מותר ומה אסור לכתוב על ביצים.
וקהל של מפגרים שמאד נהנים מהפרצופים התמהים שהוא עושה.
הצגה של חוג לדרמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית